|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 5:54:50 | |
| Dziękuje i taki mam zamiar Jaki kolor?????????????? |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 9:22:42 | |
| Jak już chyba pisałam, szaleje z rudym. Boże, przezywam to chyba bardziej niż powinnam. |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 13:55:41 | |
| Siema, Siema dziewczyny Co do farbowania włosów: weeź jakiś ładny (chociażby rudy tak jak wspomniała Crazy :p) ale taki który do Ciebie będzie ładnie pasował;) Jak tam u Was? Jak poszła matura? bo nie chce mi sie za cholere czytać poprzednich stron:PP Ps. Widze że znowu nowi użytkownicy ! A forum nieźle sie rozwija |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:14:06 | |
| co do mojej matury mam mieszane uczucia, ale wszystko każe się pod koniec czerwca. na razie wolę zyć w błogiej nieświadomości! chwilowo się cieszę czasem wolnym. i buuuu, znowu muszę zdawać to prawo jazdy... a tak mi się nie chce! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:20:09 | |
| Moja koleżanka pisze mature w tym roku i mówi że nie jest aż tak strasznie- przyznam się sama że patrzyłam z tatą na te matury i co jak co ale były łatwe A co do prawa jazdy- jakoś sobie poradzisz tylko dziwie się że dopiero teraz zdajesz Moja koleżanka miała dopiero co 18-tke i już zdaje |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:23:17 | |
| Matury z polskiego były zasadniczo proste, ale wiesz, nigdy nie wiadomo, co dadzą do klucza Znając mnie to napisałam dużo rzeczy, które może i są dobre, ale nie ma ich w kluczu ;p Matma (podstawowa) też była ok, jakiś większych problemów nie miałam. Od angielskiego właściwie wszystko zależy w moim wypadku Obawiam się, ze zejdę poniżej 90% ... ==" A ustne są tak banalne, że aż wstyd. Z obu mam po 100%. Zdawałam już na prawo jazdy, ale oblałam ( ) i stwierdziłam, ze już po maturach wystartuję jeszcze raz. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:27:33 | |
| Ojeju Zdawaj to moze kiedyś nas wszystkie odwiedzisz wędrując po Polsce. Ale do Nowego Sącza (czyt. do mnie) jako pierwsza! Z róznymi tego typu testami jest tak że dla tych co nie pisali wydaje się że jest łatwe bo zawsze jak sie pisze to jest ten stres i ten stres po części psuje nasze wyniki bo zaczynamy zastanawiać się co będzie jeżeli nie zdamy czy coś. ;P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:30:20 | |
| Jak mi się w końcu uda. Matko, jak ja dawno autem nie jeździłam! Dobrze, że w przyszłym tygodniu mam jazdy. Błagam, byle nie z panem Grzegorzem!
A z resztą robi się takie głuuupie blędy! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:37:22 | |
| Hahah co za pan Grzegorz? Złe wspomnienia ? ja swoje prawo jazy bedę robić zaraz po osiemnastce a to czy zdam to wiesz... w sumie na razie mam 15 lat więc 3 lata mi jeszcze zostały Kurna przy Tobie czuję się taka młoda, Crazy.. ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:39:11 | |
| Pan Grzogorz jest właścicielem tam, gdzie uczyłam się jeździć. Nie, że jest jakiś zły, tylko potrafi być wkurzający Ale nie celowo. Nie trawię go po prostu. Też chyba robiłam zaraz po osiemnastce. Może w końcu zdam. A ja staro! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:41:13 | |
| kocham mówic ludziom starszym ode mnie że sie młodo przy nich czuje... Ja już sobie taki jeden ośrodek wybrałam do robienia prawa jazdy, ale na razie w sierpniu będzie robić mój brat prawo jazdy więc będe go wykorzystywać |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:42:48 | |
| własnie mój brat (młodszy) cały czas mówi, żebym wreszcie zdała, to go będę wozić. zresztą rodzice też mi tu narzekają |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:43:51 | |
| Taka rola rodzeństwa - szczególnie młodszego Ile ma lat twój brat? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:46:19 | |
| ma 16 lat. przybłąkał się do nas kot. to już drugi, który do nas przyszedł i został |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:48:10 | |
| Jeju <3 Jaki ? Masz zdjęcie? Chociaż w sumie wolę psy Mam kota ale nawet nie wiem gdzie teraz jest o.O Czyli twój brat jest straszy ode mnie o rok ;c |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:50:17 | |
| biało-szary. jutro albo dzisiaj wstawię zdjęcia mojego zwierzyńca. Niestety nie lubi się z naszym pierworodnym kotem (oba to chłopczyki) i jak jeden jest w domu, to drugi musi iść się przejść |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 14:51:55 | |
| Ojej Ja ostatnio doznałam szoku bo mój kot tak słodko przytulał się do mojego psa (owczarek niemiecki) a zawsze tak sie żarli ;p To było przeurocze. Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia jak sie tak ładnie do siebie przytulają :P |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 18:18:48 | |
| Moja mama zdała prawo jazdy chyba za trzecim razem, a jest najlepszym kierowcą, jakiego znam (co prawda, nie znam ich znowu tak wielu...).
Ja stwierdziłam, że nie robię prawka po maturze (czyli zaraz po osiemnastce), bo i tak jesienią jadę na studia do Warszawy (prawdopodobnie) i wydaje mi się, że tam lepiej i sprawniej porusza się metrem. I mam takie dziwne uczucie w sobie, że jeśli odstawię samochód na parę lat to potem będę bała się usiąść za kierownicą. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 19:20:02 | |
| oo to Crazy trzymam kciuki za prawo jazdy! ZDASZ a ja jutro nie mam lekcji bo warsztaty dziennikarskie he, miło |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 20:22:30 | |
| Hiooo ja mam jutro tylko 4 lekcje bo mama mnie zwalnia z wf co do prawka: Moja mama zdała za pierwszym razem tyle że po tym jak nie jeździła ok 5-6 lat to później po prostu bała się jeździć no i wyszło na to że dzisiaj nawet jeździ bardzo rzadko - może 3 razy do roku. Więc jeżeli zdacie to jeźdźcie cały czas :PP |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 20:24:25 | |
| do prawa jazdy to 'zmuslili' mnie rodzice. ja w sumie nie chciałam, bo na studiach to czym ja niby będę jeździć :P ? Ale fakt faktem, że warto mieć prawo jazdy. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Maj - 20:27:19 | |
| A jak wybór studiów ? Gdzie idziesz? i na jaki kierunek ? ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Maj - 8:56:51 | |
| filologia w Krakowie lub Katowicach |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Maj - 11:09:43 | |
| Oj to w sumie niedaleko Twojej miejscowości ;) w sumie nie wiem nawet co to ta filologia ale mniejsza z tym ;p ps. Nadrabiaaam posty na forum ! Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko :P |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Maj - 6:24:39 | |
| sobota..nie chce mi się NIC! wieczorem 18nastka kolegi, ale najchętniej to bym się wybrała na juwenalia...ehh wiem, że będzie super, bo bd świetni ludzie, ale i tak chciałabym koncert XD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|