|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Czw 10 Maj - 17:15:02 | |
| aaaa, jestem wkurzona! zawaliłam angielski! papa dobre studia! |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Czw 10 Maj - 18:36:58 | |
| co się stało? na pewno dobrzeee jest! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 11 Maj - 11:31:45 | |
| takie głupie błędy zrobiłam! podczas drugiej części, uświadomiałam sobie, co źle na pierwszej zrobiłam! Nie wiem, czy będę mieć to ponad 90%, jak na próbnej (która była trudniejsza!). aaaa, jestem wkurzona. dzisiaj obudziłam się ze spuchniętym okiem, więc sympatycznie się dzień nie zapowiadał ale... dam dam dam... mam 100% z ustnego polskiego! (co tam, że nigdzie się nie liczy...) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 11 Maj - 16:47:09 | |
| łooo gratulacje!!! zawsze się ma satysfakcje! ee tam ee tamm dobrze będzie, będziesz miała wystarczająco! swoją drogą też zawsze najgłupsze błedy robię, a najtrudniejsze rzeczy mam dobrze... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 11 Maj - 21:10:49 | |
| zobaczymy, ale nie sądze... Właśnie wróciłam z kina, więc dalej żyje filmem. Obok mnie siedział dziwny chłopak. Kiedy była pierwsza scena, gdzie pojawił się Loki, pomyślałam sobie "oooo Loki!" i nagle obok mnie słyszę szepczącego go to samo xD W ogóle często coś do siebie mówił. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Pią 11 Maj - 21:50:05 | |
| Obie ręce spieczone! ;c Ehh, wczoraj jedną jak byłam po szkole na huśtawkach z dziewczynami i dziś na wfie, masakra! Piecze mimo, że smaruje xd haha, nie wychodzę na słońce. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 8:48:46 | |
| ojej, juz sie spalilas na sloncu ? Nieźle w kazdym razie wspolczuje ci! |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 13:48:14 | |
| Jeeejjuuu znów zaniedbałam swój udział w forum ;c przepraszam Was, ale nie mam czasu wchodzić Będę czasem ale nie tak często jak kiedyś. Życie;p Co do pogody: rano była piękna ale teraz jest chyba 10 stopni.. trudno przestawić się z 26 na 10 w jeden dzień |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 13:49:31 | |
| właśnie, dawno Cię nie było ^^ ale rozumiem, wpadaj kiedy możesz u mnie właśnie leje... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 20:46:13 | |
| a dziś się ochłodziło właśnie.. ale ja nie chcę takiego upału jeszcze, niech będzie tak w sam raz wiosennie ;) bez przesady.
jeszcze ok. 30 dni do szkoły..ehh dam radę ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 20:49:50 | |
| ja w ogóle wolałabym max 25 stopni :P nie lubię upałów. matko, ale spać mi się chce. musze się wreszcie wyspać. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 21:13:30 | |
| U mnie dzisiaj tak jesiennie było. w sumie, fajnie, ale w maju wolałabym dużo słońca i ciepła. ale upałów też nie chcę, bo się rozleniwię i nie będę się uczyć (jakbym teraz to robiła)
ja spałam dzisiaj popołudniu z 2 godziny i nadal jestem śpiąca. mam wrażenie, że komputer tak jakoś na mnie działa. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 12 Maj - 21:16:29 | |
| nie umiem spać w dzień. chyba, że źle się czuję, albo coś takiego. tak samo nie potrafię spać w aucie, pociągu, autobusie itd Zawsze, jak gdzieś z rodziną jeździłam to zazdrościłam mojemu bratu, bo on tak normalnie sobie w samochodzie usypiał. a propos spania to chyba idę spać Już się tak bezsensownie w monitor wpatruję ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 13 Maj - 10:59:54 | |
| ojej uwielbiam spać w dzień, bo wtedy zawsze tak naładuje baterię i ogólnie dobrze mi się śpi |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 13 Maj - 11:04:53 | |
| chyba idę zrobić muffiny, taką mam coś ochotę. Walczę z wyglądem na czerwiec i powoli mnie kod css dobija! Ale pogoda się poprawia, a jutro oficjalnie kończe matury! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 13 Maj - 14:20:42 | |
| A dziś pogoda do kitu, więc spałam, haha xD Wczoraj do prawie 3 na gg pisałam ;c W ogóle ostanio mam jakąś fazę na Lucy Hale o.o xd Hahaha. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Nie 13 Maj - 18:45:44 | |
| Ostatnio często śpię w ciągu dnia. Kiedyś nie mogłam usnąć, ale na starość potrzeba mi więcej snu ;D Już robisz wygląd na czerwiec? Faajnie, czekamy.
U mnie dzisiaj zimno, ale przynajmniej nie pada. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 13 Maj - 20:29:23 | |
| Może się jeszcze poprawi |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 14 Maj - 11:30:08 | |
| Już robię, bo mi to dość powoli idzie :P Ludzie, skończyłam matury! I szkołę! jaaaaa! mam 100% z ang ustnego! Piękny dzień, gdyby nie było tak chłodno ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 14 Maj - 16:35:09 | |
| Yaaaaaaaaaaay xd !!!! A ja chora ;x |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 14 Maj - 16:41:07 | |
| ooo, przeziębiona czy coś gorszego? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Maj - 16:52:27 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Maj - 18:52:09 | |
| to zdrowiej. matko, ja już mam wakacje. dalej w to nie wierzę. jeszcze tylko ten tydzień i wszyscy moi znajomi będą wolni od matur. się będzie działo |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Maj - 20:30:18 | |
| - Crazy napisał:
- Już robię, bo mi to dość powoli idzie :P
Ludzie, skończyłam matury! I szkołę! jaaaaa! mam 100% z ang ustnego! Piękny dzień, gdyby nie było tak chłodno ;p aaaaa! GRATULACJE <3 zazdroszczę Ci już tej wolności...wypoczniesz ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Maj - 20:50:52 | |
| dziękuje i pewnie trochę się zanudzę o matko, jutro farbuje włosy! tak, to duże wydarzenie dla mnie, gdyż boje się wszelakich zmian jeżeli chodzi o wygląd xD Z godzinę wybierałam farbę, a jak wybrałam to i tak wróciłam, żeby się przyjrzeć im jeszcze raz, potem wróciłam ponownie, a i tak skończyłam z farbą, którą na początku wybrałam. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|