|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Wto 29 Maj - 20:36:35 | |
| czy ja wiem, że Polska to złe miejsce. Euro daje możliwości Cóż, zobaczymy, jak nam pójdzie. Miłej zabawy na wycieczce! Dzisiaj zjadłam z koleżankami paluszki rybne z budyniem (fani DW załapią, o co chodzi :P) |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Czw 31 Maj - 18:39:34 | |
| i jeszcze tylko jutro przeżyć i weekend ;d później 3 dni szkoły i wolne ;D ufff.. no wczorajsza wycieczka jak najbardziej udana (; miło spędzony czas.
uwaga uwaga postanowiłam coś zrobić ze sobą i się zacząć odchudzać XD dziś zrobiłam sobie mały 10minutowy jogging i serię przysiadów xd zobaczymy jak mi z tym pójdzie dalej...trzymajcie kciuki, żebym wytrwała!! XD potrzebuję tego lol |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 31 Maj - 18:43:13 | |
| nie, że zniechęcam, ale też tak miałam wytrwała z... tydzień z ćwiczeniami. ale trzymam kciuki! może Tobie się uda ! Ja prawdopodobnie w sobotę jadę do Krakowa i przy okazji pójdę na Śnieżkę z Kristen |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Czw 31 Maj - 19:39:45 | |
| ja miałam w planach zacząć robić ćwiczenia na płaski brzuch... skończyło się oczywiscie na planach. Po zrobieniu 30 brzuszków byłam wykończona i więcej tego nie powtórzyłam.
ja w weekend mam zamiar odpocząć, bo jestem mega zmęczona. ostatnie dwa tygodnie jakoś mocno mi się dłużyły. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Cze - 17:30:39 | |
| no właśnie zastanawiam się czy iść na Śnieżkę czy nie....koleżanki nie chcą a sama nie pójdę xD poczekam na Twoją relacje, C! no zobaczymy zobaczymy...za pół godziny seria na dzisiejszy dzień, może wytrwam...ha XD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Cze - 17:37:44 | |
| buuu, nie pójdę w sobotę, a Bóg wie, kiedy u mnie zaczną grać... ja mam to szczęście, że u mnie chcą iść na SWATH uu, to powodzenia! |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Pon 4 Cze - 11:43:09 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Cze - 9:17:41 | |
| Trzymamy kciuki. Z tego, co pamiętam to nas ksiądz (na egzaminie do bierzmowania) sam zapytał z czego chcemy być pytani i za wiele umieć nie trzeba było ;p O Boże, wczoraj caaaaały dzień (od 7 do 24) w Krakowie! Genialnie było |
|
| |
Vastness Liczba postów : 56
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Cze - 10:41:56 | |
| Życzę powodzenia co do bierzmowania. ;) - Crazy napisał:
O Boże, wczoraj caaaaały dzień (od 7 do 24) w Krakowie! Genialnie było Puff, jak ja zazdroszczę! Ja miałam jechać do Krakowa tydzień temu i oczywiście się rozchorowałam... Ech... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Cze - 12:25:31 | |
| Dziękuję ;) Ja do krakowa jeżdże chyba ran na pare miesięcy mimo że mam tylko półtora godz drogi ;p Ale muszę się przejechać jeszcze w tym tyg. po taką ładną spódnice w kwiaty bo w Sączu jej nie ma ! *_* |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Cze - 14:36:48 | |
| w Krakowie o wiele bardziej czuc atmosfere euro (wiem, wiem. Wiekszosc ma jej dosc xP). Nawet sie zastanawiamy nad pojechaniem tam na obejrzenie meczu w multikinie lub tam przed galerie :p wlasnie jestem w rzeszowie i obok mnie jada dwa auta transmisyjne z UK. euro! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 9:29:18 | |
| Hej, Hej ! ;D Miałam wczoraj w końcu ten egzamin. I jak? No i genialnie! Ponieważ: (teraz opowiem jak się to rozgrywało!) siedzieliśmy wszyscy na krzesłach, był taki ksiądz jeden no i on tak przed nami stanął i zaczął NAS pytać i ręce do góry podnosiliśmy do odpowiedzi a on nie zwracał nawet uwagi czy ktoś odpowiedział czy nie. A na końcu kiedy chciał nas jeszcze pytać mój ksiądz od religii to on zaczął się modlić, powiedział że wszyscy zdaliśmy no i pozwolił nam iść A co do euro: Ja robię coś takiego że gromadzą mi się znajomi pod domem i oglądamy bo akurat mam taką maszynke co puszcza na jakieś tam białe tło - nawet nie wiem o której się zaczyna ale najprawdopodobniej spóźnie się ponieważ o godz 19.30 mam msze jak w każdy piatek |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 10:14:19 | |
| To dobrze Ja byłam wczoraj w rzeszowskiej galerii i straaasznie ją lubię! Jest o wiele ładniejsza nawet niż krakowska. Ale pustki (może to przez porę, o ktorej byłam) większe niż w mojej (Tarnovii) No i brak empiku. Ale wygląd zwycięża. I tak wróciłam z niczym, bo ceny powalające są. Wszystko w okolicach 70-100 zł ... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 10:21:03 | |
| Muszę jechać do Krk ! Po krótkie spodenki jeansowe i spódnice ! I to pilnie wgl mimo że mam pełno ciuchów w szafie (czasami sie nie domyka) to dalej nie mam się w co ubierać. A dziś pierwszy raz od pół roku założyłam do szkoły bluzę ! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 11:00:44 | |
| Mój egzamin do bierzmowania wyglądał tak, że ksiądz sprawdzał indeksy wszystkim i jeśli ktoś czegoś nie miał zaliczonego, to wtedy go pytał.
Chyba każda dziewczyna nie ma się w co ubrać ;P zdaniem mojej mamy mam mnóstwo ubrań, ja uważam inaczej. Według mnie teraz lepiej czekać te 2-3 tygodnie na wyprzedaże. Nawet te 20 zł taniej to już coś. Ja się chyba będę musiała wybrać z koleżanką na zakupy do Warszawy, bo potrzebuję kilku rzeczy. ale to dopiero jak się przeceny zaczną ;P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 11:13:56 | |
| Własnie czekam na wyprzedaże. Kiedy w ogóle są, bo się nie orientuję? Też uważam, że nie mam się w co ubrać. I chyba nie mam dużo ubrań... Chyba. Mam nadzieję, że te wakacje będą cieplejsze od tych ostatnich... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 11:19:17 | |
| Z tego co wiem to Zara, P&B, Bershka to startują pod koniec miesiąca, a H&M, Reserved chyba już w połowie czerwca zaczynają. Przynajmniej tak mi się wydaje, że było w zeszłym roku ;P specjalnie teraz nie wydaję pieniędzy, żeby móc trochę poszaleć na wyprzedażach. to jest taka satysfakcja, gdy kupi się coś 50% taniej ;D
oj tak, oby było cieplej. Chcę się opalić i liczę na jakieś ogniska, na jezioro ;P o Włochy się nie martwię, tam na pewno bedzie ciepło. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 11:24:58 | |
| ooo, to muszę czekać. Najchętniej całą Bershkę i Pull&Bear bym kupiła. Chociaż teraz reserved ma fajną kolekcję z tego, co widziałam.
Ostatnio to tylko pare dni chyba było upałów z tego, co pamiętam. U siebie w mieście to ja z dwa lata nie byłam na basenie O.o ! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 11:44:02 | |
| U mnie ma być przez cały czerwiec pochmurnie i deszczowo ! -.-' ale za to wakacje mają być gorące ;p
Na wiosenne wyprzedaże czekam pół roku ! Kocham je! Choć i tak najczęściej gdzie kupuję ciuchy to Mohito, Reserved, H&M, New Yorker, Cropp, House, Ravel. NIestety Bershki nie mam i musiałabym jechać do niej aż do Krk -.-' Do tego muszę w końcu kupić jakieś buuuty! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 12:12:29 | |
| Ja już nie ufam pogodzie. Raz mówią tak, a jest inaczej. Ja chcę, żeby było tak ciepło, że możesz bez bluzy wyjść. Ocho, moja mama miała wypad do ciucholandu. Ciekawe, co znalazła. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 12:26:07 | |
| Ooo jaaaa ;< Moja mama nie pozwala mi kupować w ciucholandach bo mówi: "nie będziesz chodziła w ciuchach w których już ktoś chodził" chociaż jak idę tak z koleżankami to niektóre są jeszcze z metką -.-' |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 12:35:12 | |
| Jak się umie szukać (ja nie umiem) to można znaleźć masę fajnych rzeczy za jakąś złotówkę czy coś |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 16:14:40 | |
| Kurna, obiecuję że kiedyś pójdę bo w sumie ciuchy tanie, ładne a ja tam nie kupuje tylko w cenach ok 40 zł na podkoszulek! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 19:15:51 | |
| Ale trzeba mieć swojego rodzaju talent i cierpliwość. Mi brakuje tego i tego |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Cze - 19:27:11 | |
| Mi tak samo ! Byłam raz z koleżanką bo chciała popatrzeć - ona w 10 minut znalazła pełno dużo rzeczy a ja żadnej ;D Do tego trzeba zdolności ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|