| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 30 Paź - 18:22:06 | |
| też mnie trochę to denerwuje. ale chyba niedługo znowu Stefan będzie tym dobrym. A co z Klausem...? |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 31 Paź - 13:02:58 | |
| też mi się wydaje, że Stefan już bd starym dobrym Stefanem.. właśnie...Klaus no i ten Michael jeszcze.... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 31 Paź - 17:34:52 | |
| - blackyqueen napisał:
- też mi się wydaje, że Stefan już bd starym dobrym Stefanem..
właśnie...Klaus no i ten Michael jeszcze.... o, Michael jeszcze. zapomniałam o nim. ożywili go, a potem cicho o nim... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 1 Lis - 18:53:58 | |
| właśnie i jeszcze katherine...czy ją zabił?! tak kurde skonczyli wcześniejszy odcinek i w kolejnym o tym nic nie było....jak to tak? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 2 Lis - 13:27:44 | |
| głupio właśnie. choć może zrobi się ciekawie. w jakie dni TVD wychodzi? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 4 Lis - 14:33:49 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 5 Lis - 8:32:44 | |
| oo, to już powinno być |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 5 Lis - 9:04:46 | |
| no już jest jest, oglądałam ;) więc...Mikeal...ojcieec Rebecci i Klausa...no ciekawie się robi. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 5 Lis - 9:41:25 | |
| i że jeszcze to Klaus zabił matkę. i nie wiem, czy się ze mna zgodzisz, ale mogłoby się coś wreszcie wydarzyć między Eleną, a Damonem ;p |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 5 Lis - 10:24:11 | |
| taak, zgodzę się. już jest tak blisko i nic..niech się coś stanie i wtedy by się jakoś rozkręciło..;P tak to, tak wolno do tego się zbliżają i zbliżają, że już mam dośc xD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Lis - 17:07:17 | |
| no i oglądnęłam! jak Elena dźgnęła Rebbece to naprawdę się zdziwiłam! a potem Mikael Elene, która się okazała Kathrine... I jak Stefan powstrzymał Damona. SIę działo. A teraz trzeba czekać...! Jak była scena z Damonem i Eleną po zabiciu Mikaela (ta przy kominku) to już myślałam, że się pocałują, a tu nie ;p |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Lis - 22:49:51 | |
| tak tak tak, miałam takie same reakcje jak ty ;P Stefan nam się rozwija, ale już czuje ze przez tą kradzież trumien będzie niezła rzeźnia z Klausem xD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 12 Lis - 12:17:40 | |
| ale to dopiero w styczniu.... ale chyba lubię tego złego Stefana. Bo nie jest tak do końca zły. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 4 Sty - 13:13:25 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 5 Sty - 17:52:43 | |
| stefan stefan....nie lubię go 'złego'.. aahh Klaus, stęskniłam się za jego akcentem lol XD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 5 Sty - 17:56:26 | |
| To samo pomyślałam o Klausie Zły Stefan nie jest taki zły. Ale mam nadzieję, że długo tak nie zostanie. Niech wreszcie będzie coś z Deleną |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 5 Sty - 19:06:05 | |
| tak tak delena! ale już w każdym odcinku ostatnio COŚ się działo..teraz w zapowiedzi też .. oby było coś konkretnie ^^ i jeszcze Jeremy.. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 5 Sty - 19:09:52 | |
| tak kuszą już od dawna... właśnie. o co z tym chodziło ? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 5 Sty - 21:12:48 | |
| no z Jeremy'm to ostatnio było chyba to, że on te zmarłe widział i gadał z anną itd... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 6 Sty - 14:23:31 | |
| własnie skończyłam oglądać! |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 9 Sty - 10:23:55 | |
| DELENA wohooo ;DD ostatnia scena bardzo mi się podobała..;> |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 9 Sty - 13:36:21 | |
| Dokładnie. a więc ciekawe co będzie teraz ze Stefanem a Jeremiemu tak całkiem wymazali pamięć? tzn. nie będzie nawet Eleny pamiętał? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 9 Sty - 20:25:36 | |
| hmm..no nie wiem, w każdym bądź razie wyjedzie...w sumie mi to nie przeszkadza, jego wątki mnie bardzo nie ciekawiły ;p
coraz bardziej jednak mi się wydaje, że stefan bd dobry i znowu bd kochał elene..a ona do niego poleci. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 10 Sty - 11:44:25 | |
| w sumie Jeremy jest mi obojętny, momentami mnie wkurza. Też tak myślę. Ale niech jeszcze przeciągną to, żeby było trochę Eleny i Damona. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 10 Sty - 14:17:19 | |
| właśnie...jeszcze kilka odcinków niech dadzą nacisk na Delenę ;p później...się zobaczy |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
| |
|
| |
| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|