| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 4 Lut - 14:56:11 | |
| noom, strasznie mi szkoda Ros;( aa już jest NOWY odcinek! jeszcze nie oglądałam, właśnie pobieram ;) |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Lut - 16:39:18 | |
| sorry za post pod postem...
ale nowy odc TVD. więc, Bonnie & Jeremy, w koońcu! ;) i mam dość ''troszczę się o ludzi, których kocham'' Eleny...znowu mnie z tym zaczęła denerwować! Tyler...do widzenia! i jeszcze Alaric i :''Elijah's one scary dude, but with nice hair'' - rządzi :PP lol. |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Lut - 17:38:56 | |
| właśnie oglądam najnowszy odcinek "Crying Wolf" ;p ale znając zycie zaraz mi się limit właczy |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 19 Lut - 15:22:29 | |
| Widziałyście już "The Dinner Party" ?
|
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 19 Lut - 15:42:31 | |
| o taak. ;D Elijah... no i witamy Katherine xD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 19 Lut - 16:20:00 | |
| ale byłam zaskoczona, jak Alaric go dźgnął ;p
|
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 26 Lut - 20:58:51 | |
| jak po nowym odcinku? ;) Isobel wróciła i znowu bd ciekawie, bardzo ciekawiee ;> niestety. musimy czekać aż do 7 kwietnia na nast. odcinek! |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 27 Lut - 9:54:13 | |
| strasznie podobał mi się ten odcinek. Z Isobel (swoją drogą nie mogę się przyzwyczaić do tego imienia) będzie fajnie. I jeszcze Jenna się pewnie dowie, taką mam przynajmniej nadzieję. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 27 Lut - 21:11:55 | |
| właśnie, niech ta Jenna się dowie, bo sama mam ochotę jej powiedzieć! XD i jeszcze pozostaje sprawa z Mattem... a Isobel, dokladnie nie mogę znieść tego imienia...czemu nie Isabel? XD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 1 Kwi - 17:21:25 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 1 Kwi - 21:05:42 | |
| widziaałam, widziałam. no...zobaczymy...Isobel wróciła to się porobi. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 9 Kwi - 12:37:13 | |
| o cholera! Że Alaric... ? nie. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 14 Kwi - 9:58:16 | |
| Alaric/Klaus........ahaa...no to czekamy na jutrzejszy odcinek. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 14 Kwi - 11:16:03 | |
| - blackyqueen napisał:
- Alaric/Klaus........ahaa...no to czekamy na jutrzejszy odcinek.
Dokładnie ;) |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 15 Kwi - 15:16:21 | |
| i znowu nowy odcinek. A mnie teraz Matt i matka Caroline wkurza.... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 15 Kwi - 18:11:43 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 15 Kwi - 18:57:40 | |
| nie lubilie Matta... z tym Ellijah wątek mi się podoba, że wróci ^^ ciekawie kiedy będzie jakiś wątek Elena/Damon bo założę się, że będzie |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 16 Kwi - 9:39:01 | |
| o tak, ja uwielbiam i żądam jak najwięcej Deleny ;) i w nowym odc. ..pijana i tańcząca Katherine ;P |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 17 Kwi - 9:39:09 | |
| - blackyqueen napisał:
- o tak, ja uwielbiam i żądam jak najwięcej Deleny ;)
i w nowym odc. ..pijana i tańcząca Katherine ;P Yeee xD |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 22 Kwi - 20:45:24 | |
| i jaak, obejrzały nowy odc? ;) po prostu polubiłam Ellijah. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 23 Kwi - 15:08:27 | |
| jeszcze nie. nigdy nie wiem, kiedy wychodzą, więc jestem do tył zzwyczaj. jak obejrzę to zdam krótką relację. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 25 Kwi - 10:20:03 | |
| obejrzałam. też go lubię No i może nareszcie będzie coś z Damonem i Eleną... i z tą klątwą, że ona nie istnieje, czyli, że co? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 27 Kwi - 19:11:21 | |
| noo nie istnieje widocznie. Klaus namącił... i ma być wątek Damon/Elena podobno w nast. odcinkach. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 27 Kwi - 19:19:21 | |
| ale jak nie istnieje, czyli ,że słońce nic nie robi wampirom czy jak...? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Czw 28 Kwi - 19:50:44 | |
| no właśnie bo na to wyychodzi...i też się nad tym zastanawiam jak przecież to słońce ich pali...O.o no nie wiem kurde, pomieszali |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
| |
|
| |
| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|