Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
no nie można temu zaprzeczyć, że plai, bo przecież Isobel zginęła. się okażę, zę to po prostu klątwa, ale o innej nazwie...
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 15:17:48
nie zachwycił mnie ostatni odcinek. tylko szkoda mi Jenny
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 16:04:13
strasznie mi szkoda Jenny, tak. lubiłam ją, ale niestety....dalej mnie denerwuje wątek wilkołaka/Taylora. i Ellijah uciekł z Klausem...więc na pewno w 3 serii znowu bd jakiś wątek z nimi, że bd chcieli się zemścić albo coś takiego. a teraz czeka nas tylko wątek życia Damona...i ostatni odcinek tej serii ;)
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 16:13:51
nie, Taylor mi nie przeszkadza. siedziałam przed monitorem z kolezanką i było tylko 'nie, nie, nie rób tego!' do Elijaha. No ale oczywiście musiał z nim zwiać... Damon na pewno nie umrze, to by było bezsensu. zresztą w książce o ile mi wiadomo to chyba nie umiera. coś wymyślą - cudownie ozdrowieje. ja chce Elena/Damon!!!
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 19:26:43
no oczywiście że Ellijah usiał to zrobić....ten wątek nie mógł się tak szybko skończyć, na pewno do tego jeszcze wrócą. ja też chce Delene! lubię ich sceny, bardzo. i tak samo uważam, że nie ma szans na to, żeby nie było Damona, to jest jedna z lepszych głównych postaci, zrobiliby wieelki błąd gdyby go nie było. pół widzów przestało by oglądać xD
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 19:29:11
pewnie pytałam, ale czytałaś książki? czytałam dwie pierwsze części, jak jeszcze chyba serial nawet nie miał powstać i były one dla mnie takie denne ;p atu popatrz, przeżywam serial, jak nie wiem co.
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 20:10:29
ja czytałam 3 pierwsze części, wzięłam się za 4, ale już nie mogłam bo takie nudne xD a serial...no zrobili coś porządnego ;D
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 20:23:03
wiem, że co mi się na początku w serialu rzuciło w oczy to to, że Elena miała być blondynką i nie miała być taka 'grzeczna'
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 7 Maj - 21:14:42
no to to całkiem zmienili...ciekawie by było gdyby Elena była właśnie taka ...z pazurem xD
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 8 Maj - 12:15:13
no byłoby ciekawe. a co do Damona to tak: chcę żeby była przez chwile Delena, jednak głupio by było gdyby w końcu Elena go wybrała.
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 13 Maj - 12:37:33
no i po finałowym odcinku serii.
chcieliśmy sceny z Deleną? mamy ;) Hero Stefan i takie tam.
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 13 Maj - 13:32:00
o matko, muszę oglądnąć wreszcie!
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 13 Maj - 20:21:30
oglądnęłam ,oglądnęłam! muszę się przyznać - kocham dramatyczne odcinki Jak Jamiego poszczeliła to trochę mi się oczy rozszerzyły. iedziałam, że będzie widział zmarłych czy coś w tym stylu. Biedny Stefan...
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Maj - 8:48:00
no to ze Stefanem/Klausem bd ciekawe ;) ale ogólnie to jakoś z taką niepewnością nie bd czekać na nowy sezon, nie skończyło się w sumie tak jak myślałam, 1 sezon skończył się pojawieniem Katherine więc tak w napięciu czekałam na 2 sezon, a teraz nie xD
Crazy
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Maj - 8:50:51
znaczy dla mnie to dobrze, bo nie lubię, jak robią cliffhangery... bo zazwyczaj ten koniec jest taki łoł-jej-co-to-będzie??!!, ale rozwiązanie już nie ale tak, Stefan/Klaus to będzie ciekawe.
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 3 Sie - 10:44:33
TVD powraca już 15 września a tymczasem możemy sobie obejrzeć 20sekundowy klip z Eleną i Damonem z 3 sezonu:
zwiastuny maja baaardzo ciekawe, ale jakos (według mnie) nie do końca odzwierciedlaja serialu ;p bo zwiastuny maja takie bardziej niegrzeczne, a w tvd tak do końca nie jest. ale może się mylę. ostatnio przeszła mi mania na TVD
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 17 Wrz - 9:17:39
mi się w ogóle nie chce oglądać.. jakoś mi przeszło. a co się wydarzyło?
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 17 Wrz - 16:09:13
Stefan z Klausem podróżują iii robią masakrę, a raczej Stefan robi, bo Klaus mu tylko wydaje rozkazy...Klaus chce stworzyć więcej takich jak on, czyli pół vampir-pół wilkołak i szuka jakiś tam 'ludzi' mu do tego potrzebnych czy cos ;P Caroline z Tylerem ;) aa Jeremy widzi ciągle Annę i Vicky..
Tak się wstrzymywałam od oglądnięcia, ale nie wytrzymałam i... już chce nowy odcinek!
blackyqueen
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 29 Paź - 8:24:25
nowy nowy i nawet Lexi (moja ulub. postać xD) się pojawiła ;) już mnie denerwuje Elena, która na siłe próbuje tego Stefana 'zmienić na dobrego' ... -,-
Sponsored content
Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries