| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Sty - 18:06:46 | |
| uno: Stefan co raz bardziej mnie intryguje. przez chwilę wierzyłam, że naprawdę zabije (zamieni) Elenę. dos: wow, co się stało z Klausem pod koniec? On i Caroline...? |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Sty - 19:02:13 | |
| KLAUS..dinggg...nie wiedziałam o co chodzi w ogóle...ale no, fajny gest jeremy pojechał i dobrze, a już myslałam, że nie pojedzie przez bonnie stefan..ehh a ja nadal nie mogę się do jego złej strony przekonać..
|
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Sty - 19:05:33 | |
| całkiem o Jeremim zapomniałam, ale zgadzam się - nie będzie mi go brakować A co z tą lekarką...? Jakaś dziwna jest. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 14 Sty - 19:44:17 | |
| właśnie...teraz z pewnością bd jakiś wątek z nią, bo nawet skończyło się tym, że ten chłopak jest zabity...ciekawie |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 30 Sty - 16:37:26 | |
| obejrzałam kilka pierwszych odcinków i jakoś mnie nie wciągnął. plus nie widzę nic ładnego w somerhalderze, wybaczcie. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 30 Sty - 16:39:28 | |
| zgadzam się, co do Iana. ostatnio znowu nie oglądnęłam nowych odcinków... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 31 Sty - 21:57:20 | |
| a ja jestem dalej na bieżąco i w dalszym ciągu jeden z moich ulubionych seriali ;)) a Iana bardzo lubię, podoba się mi, ale jakoś mega to nie ^ |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 15 Lut - 9:47:10 | |
| nadrobiłam! i dobrze zrobiłam ej, lubię Klausa. I ten gif mnie rozwala: |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 15 Lut - 10:20:36 | |
| Jaki rym |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 17 Lut - 18:47:10 | |
| Niech nie zabijają Klausa i Elijaha, rebecca i Kol są mi obojętni. Elena mnie zaczyna wkurzać, ale nie wiem czemu. i jeszcze Abby wampirem...? |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 17 Lut - 21:51:41 | |
| dobrze zrobiłas ;> ja uwielbiam Klausa i Elijah ;p i nie chcę zeby Elijah wyjechał..-,- Elena już jest taka denerwująca...W każdym odcinku tylko płacze, ucieka, wrzeszczy i wpada w kłopoty...i ugania się za tym Stefanem tak, że już mam dość O.o chciałam zeby byla z Damonem ale teraz niech nie bd razem, lepiej jak Damon bd znowu zły XD a Stefan..niech się w końcu zdecyduje bo to już się robi nudne i strasznie irytujące. Albo niech będzie jak kiedyś z Eleną albo niech odda ją w końcu w ręce Damona....niech ten wątek się już skończy, proszę! lubię Kol'a XD idealnie dobrani bracia razem z Klausem ^^ a Abby vampirem no tak...i jeszcze mamy Meredith która postrzeliła Alarica, ale - Spoiler:
on nie umrze, gdyż Meredith jest jakąś postacią nadprzyrodzoną ;p a że pierścień go chroni przed śmiercią z rąk niezwykłych istot tak też będzie nadal z nami ;)
a kolejny odcinek dopiero 15 marca.. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 18 Lut - 9:29:41 | |
| Meredith jest nadprzyrodzona? To czym ona jest? I zgadzam się, co do Stefana... Niech się zdecyduje. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 18 Lut - 9:36:12 | |
| nie wiem właśnie czym jest...czytałam tylko, że jakąś nadprzyrodzoną. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sob 18 Lut - 13:50:04 | |
| Teraz 3 tyg na nowy odcinek. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 13 Mar - 3:51:50 | |
| Na TVN7 chodzi teraz druga seria |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Nie 18 Mar - 10:28:57 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pon 19 Mar - 13:51:29 | |
| ja nie wiem. oglądnęłam 1912 i najlepsze jest to, że nie pamiętam o czym był |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 8 Maj - 12:02:06 | |
| ogłaszam żałobę z powodu 'śmierci' Klausa.... |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 8 Maj - 15:43:12 | |
| DAJ SPOKÓJ. MUSI WRÓCIĆ, bez niego nie ma sensu... ale z tego co czytałam, to Ellijah wraca!! ii podobno Joseph Morgan podpisał umowę na 4 sezon...także KLAUS jako tako powinien być ;D |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Wto 8 Maj - 15:46:48 | |
| bez niego będzie nudno. Ta scena z ostatniego odcinka z rzucaniem gazety przez okno etc + plus ta muzyka Przynajmniej Ellijah. Trochę mnie nudzi Damon/Elena/Stefan. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 9 Maj - 17:35:24 | |
| ojezu ta scena z rozwalaniem domu była chyba NAJLEPSZĄ w całym sezonie *.*
też mnie nudzi ten trójkąt...niech się zdecyduje! XD i w ogóle to Ian mówił, że ''Dawny Damon wraca!'' JAK DOBRZE! |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Sro 9 Maj - 18:25:31 | |
| No, bo ten zakochany Damon trochę nudny jest. |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Maj - 16:48:14 | |
| FINAŁ.
skomentuje jednym i treściwym: WHAT THE FUCK? po prostu...czekam aż obejrzysz, bez spoilerów ;) |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Maj - 21:09:01 | |
| oglądnęłam! po pierwsze: nareszcie Elena się zdecydowała po drugi: the fuck? Klaus w ciele Taylera. nieeeeee po trzecie: aaaaa, Elena wampirem. Wiedziałam, że to się stanie, ale jednak przeżywam to :P |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries Pią 11 Maj - 21:44:50 | |
| Taaa.... ja to już dawno w książce czytałam xDD Elena wampajer, yeeee xd |
|
| |
| Temat: Re: Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
| |
|
| |
| Pamiętniki Wampirów - The Vampires Diaries | |
|