I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorWiadomość

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

Co słychać? - Page 36 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 13:09:34

jak tam wakacje ? ;> wiem, że macie w planach jakieś wyjazdy. wiecie już kiedy dokładnie Was nie będzie ?;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 13:47:42

piękna wakacyjna pogoda za oknem, nie ma co.
7.07 - 18.07 - nie ma mnie, uprawiam nic-nie-robienie we Francji na plaży Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 19:27:34

Muvee napisał:
ooo no to super Co słychać? - Page 36 340469
moi znajomi kiedyś z Ostrym bakali przed koncertem xD
ojaaaa ale faaajniuchnie (ostatnio nadużywam tego słowa) ;D ale przed koncertem?

a wakacje dobrze, dziś wyszłam na dwór, bo przez ostatnie trzy dni siedziałam w domu xD

a pogoda dzisiaj łądna była <3 przynajmniej u mnie ;D
ja właściwie cały lipiec mam zajęty, ale w sierpniu juz chyba będę cały czas w domu.
04.07. - 10.07 - jestem u kuzynki
12.07. - 26.07. - Hiszpania <3
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 20:03:48

Ja za 9 dni do Bułgarii Co słychać? - Page 36 136969
Jak kogoś interesuje to tu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=193077290741796&set=a.171733476209511.30035.137462046303321&type=1&theater
są zdjęcia z koncertu, na jednym mnie widać ;)
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 20:13:16

na którym Cię widać? ;D
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeWto 28 Cze - 20:17:17

Znaczy tylko moją głowe, ale nie powiem, bo okkrrrropne xD
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 9:18:26

to po powrocie nich każda wstawi jakieś zdjęcie z wakacji Co słychać? - Page 36 340469 Francja, Hiszpania, Bułgaria - no pięknie się urządziłyśmy Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 10:49:20

Też chce do Hiszpanii ;(( Ja jade do Chorwacji nie będzie mnie od 1.08 do 16.08 ; D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:09:25

w Chorwacji jest super!
i jak tam wasze przydziały do liceów?
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:22:16

Chorwacja - the most beautiful place in the world I've ever seen ! zdecydowanie. Co słychać? - Page 36 340469
ja w tym roku też do Bułgarii. wyjeżdżam jakoś pod koniec lipca, wracam najprawdopodobniej 14 sierpnia.

a Crazy, gotowa na ... klasę MATURALNĄ ?! ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:25:02

Bliho napisał:
Chorwacja - the most beautiful place in the world I've ever seen ! zdecydowanie. Co słychać? - Page 36 340469
ja w tym roku też do Bułgarii. wyjeżdżam jakoś pod koniec lipca, wracam najprawdopodobniej 14 sierpnia.

a Crazy, gotowa na ... klasę MATURALNĄ ?! ;p
a weeeeeź mi z tym idź Co słychać? - Page 36 340469
jeszcze mam ambitne plany na olimpiadę z angielskiego :P
kurczę, wszyscy teraz piszą, że byli na pierwszych miejscach na listach Co słychać? - Page 36 340469 aż mi głupio, bo ja z moimi punktami pomiędzy 160, a 170 byłam gdzieś 15 :P
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:30:18

przestań ! Co słychać? - Page 36 340469 olimpiada z angielskiego ? myślę, że masz szansę. ja nawet takich ambitnych planów nie biorę pod uwagę. ;>
a te punkty, to po zakończeniu gimnazjum ? ja nie pamiętam ile dokładnie miałam, ale 2 chyba w klasie byłam. ale należy zaznaczyć, że u mnie w klasie może tylko z 6-7 osób myślało/myśli poważnie o szkole, reszta, do dzisiaj się zastanawiam, nie wiadomo czemu wybrała liceum. więc nie rozpatruję tego jako sukcesu. Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:32:42

tak, po gimnazjum.
u mnie w klasie są laureaci/finaliści (nigdy nie wiem kto to kto) i mają w cholerę dużo punktów...
I tak moja klasa to nie ta najlepsza. Powiedziałabym, że nawet jedna z najgorszych xD
jak już mówiłam, mat-fiz u nas jest najlepszą klasą. ich średnia klasowa to 4.8 O.o
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:36:33

ale jednak Tarnów to duże miasto. mam wrażenie, że nauka jakoś inaczej tam wygląda, lepiej niż w takich pipidówkach. skoro 4,8 to średnia klasowa. u mnie niestety tak nie ma. i moja klasa też jest jedną z najgorszych. najlepsza jest zdecydowanie biol-chem pod względem średniej. ale co zrobić ? ;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:37:50

matko, nie wiem, co ja robię w tym liceum.
teraz ktoś z I klasy jest laureatem Ogólnopolskiego Konkursu Fizycznego, ktoś jest laureatem Olimpiady Geograficznej i teraz jedzie do San Francisco na Olimpiadę Międzynarodową National Geographic.
Bliho, wybrałaś studia Co słychać? - Page 36 340469 ?
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:42:45

Jezu, o czym Ty do mnie mówisz ?! Co słychać? - Page 36 340469 mi się takie sukcesy nawet nie śniły. ;p
a co do studiów, to nadal jestem w kropce. nie mam pojęcia. myślałam nad farmacją, ale trzeba zdać maturę z biologii i chemii, więc odpada. potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje. teraz się zastanawiam nad psychologią. ale ogólnie rzecz biorąc kompletnie nie mam pojęcia. a Ty już masz jakieś plany ? Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 11:58:01

są kierunki fajne i ciekawe, ale wiem, że nie mam na nich szans.
a tak to chciałam lingwistyke stosowaną. ale nie nauczycielską tylko translatorską Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 17:31:00

Przyjeeeeeeeeeeeeeli mnie do szkoły Co słychać? - Page 36 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 20:43:56

gratulacje !Co słychać? - Page 36 340469 zawodowa szkoła, tak ?
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSro 29 Cze - 22:43:37

Dziękuje ;* tak Co słychać? - Page 36 136969
Co słychać? - Page 36 Tumblr_lkhamb63xU1qb0cb8o1_r1_500
Obczajcie *--------*

Co słychać? - Page 36 Tumblr_lnkpjjIcxa1qhaq4go1_400

Co słychać? - Page 36 Tumblr_lnkijgGwD01qc9xkeo1_500

Musiałam wstawić xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimePią 1 Lip - 18:09:23

Bliho napisał:
potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje.
co ty mówisz? jeśli Twój poziom się nie nadaje (a na pewno jest wysoki z takimi ocenami) to ja w ogóle mam zerowe szanse dostania się na dziennikarstwo. choć ostatnio doszłam do wniosku, że się do tego nie nadaje i w życiu się nie dostanę przy tak dużej ilości chętnych.

ostatnio znowu forum przycichło.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimePią 1 Lip - 18:23:24

Lizzie napisał:
Bliho napisał:
potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje.
co ty mówisz? jeśli Twój poziom się nie nadaje (a na pewno jest wysoki z takimi ocenami) to ja w ogóle mam zerowe szanse dostania się na dziennikarstwo. choć ostatnio doszłam do wniosku, że się do tego nie nadaje i w życiu się nie dostanę przy tak dużej ilości chętnych.

ostatnio znowu forum przycichło.

niby mam dobre oceny, ale przede mną matura. dopiero potem będziemy mogły pogadać. ;d poza tym w dziennikarstwie liczy się inteligencja, pewność siebie, umiejętność zaciekawienia ludzi i przekonywania do własnych racji. nie jestem pewna czy to mam (na pewno nie pewność siebie). ale nadal myślę i wierzę, że znajdę coś w czym mogłabym być dobra. ;> a jeżeli mogę coś jeszcze od siebie, to mi się wydaje, że Ty właśnie się nadajesz. nie wiem dlaczego, jakoś mam takie przeczucie. a akurat moje 'przeczucie' rzadko mnie myli. ;p także powodzenia.
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimePią 1 Lip - 18:32:23

dzięki, ale właśnie ostatnio mam wrażenie, że się do tego nie nadaje, też mi brak tej pewności. no, ale na pewno będę się starała, bo o dziennikarstwie marzyłam od daaawna.

co do matury, to wydaje mi się, że w twoim przypadku oceny są odzwierciedleniem wiedzy ;)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimePią 1 Lip - 18:35:44

Lizzie napisał:
dzięki, ale właśnie ostatnio mam wrażenie, że się do tego nie nadaje, też mi brak tej pewności. no, ale na pewno będę się starała, bo o dziennikarstwie marzyłam od daaawna.

co do matury, to wydaje mi się, że w twoim przypadku oceny są odzwierciedleniem wiedzy ;)

szczególnie, że jak mówisz, to Twoje marzenie. ;>

ha ha, dzięki. ;> obyś miała rację. ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitimeSob 2 Lip - 12:47:16

zazdroszczę Ci L, że masz jakieś marzenie dot. przyszłości :P bo u mnie pustka.
choć przychylam się na tę filologię z translatoryką.
najbardziej to bym chciała tłumaczyć książki. to by było coś.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 36 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 36 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Forum :: Inne-