|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 13:09:34 | |
| jak tam wakacje ? ;> wiem, że macie w planach jakieś wyjazdy. wiecie już kiedy dokładnie Was nie będzie ?;> |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 13:47:42 | |
| piękna wakacyjna pogoda za oknem, nie ma co. 7.07 - 18.07 - nie ma mnie, uprawiam nic-nie-robienie we Francji na plaży |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 19:27:34 | |
| - Muvee napisał:
- ooo no to super
moi znajomi kiedyś z Ostrym bakali przed koncertem xD ojaaaa ale faaajniuchnie (ostatnio nadużywam tego słowa) ;D ale przed koncertem? a wakacje dobrze, dziś wyszłam na dwór, bo przez ostatnie trzy dni siedziałam w domu xD a pogoda dzisiaj łądna była <3 przynajmniej u mnie ;D ja właściwie cały lipiec mam zajęty, ale w sierpniu juz chyba będę cały czas w domu. 04.07. - 10.07 - jestem u kuzynki 12.07. - 26.07. - Hiszpania <3 |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 20:03:48 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 20:13:16 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 28 Cze - 20:17:17 | |
| Znaczy tylko moją głowe, ale nie powiem, bo okkrrrropne xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 9:18:26 | |
| to po powrocie nich każda wstawi jakieś zdjęcie z wakacji Francja, Hiszpania, Bułgaria - no pięknie się urządziłyśmy |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 10:49:20 | |
| Też chce do Hiszpanii ;(( Ja jade do Chorwacji nie będzie mnie od 1.08 do 16.08 ; D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:09:25 | |
| w Chorwacji jest super! i jak tam wasze przydziały do liceów? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:22:16 | |
| Chorwacja - the most beautiful place in the world I've ever seen ! zdecydowanie. ja w tym roku też do Bułgarii. wyjeżdżam jakoś pod koniec lipca, wracam najprawdopodobniej 14 sierpnia. a Crazy, gotowa na ... klasę MATURALNĄ ?! ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:25:02 | |
| - Bliho napisał:
- Chorwacja - the most beautiful place in the world I've ever seen ! zdecydowanie.
ja w tym roku też do Bułgarii. wyjeżdżam jakoś pod koniec lipca, wracam najprawdopodobniej 14 sierpnia.
a Crazy, gotowa na ... klasę MATURALNĄ ?! ;p a weeeeeź mi z tym idź jeszcze mam ambitne plany na olimpiadę z angielskiego :P kurczę, wszyscy teraz piszą, że byli na pierwszych miejscach na listach aż mi głupio, bo ja z moimi punktami pomiędzy 160, a 170 byłam gdzieś 15 :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:30:18 | |
| przestań ! olimpiada z angielskiego ? myślę, że masz szansę. ja nawet takich ambitnych planów nie biorę pod uwagę. ;> a te punkty, to po zakończeniu gimnazjum ? ja nie pamiętam ile dokładnie miałam, ale 2 chyba w klasie byłam. ale należy zaznaczyć, że u mnie w klasie może tylko z 6-7 osób myślało/myśli poważnie o szkole, reszta, do dzisiaj się zastanawiam, nie wiadomo czemu wybrała liceum. więc nie rozpatruję tego jako sukcesu. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:32:42 | |
| tak, po gimnazjum. u mnie w klasie są laureaci/finaliści (nigdy nie wiem kto to kto) i mają w cholerę dużo punktów... I tak moja klasa to nie ta najlepsza. Powiedziałabym, że nawet jedna z najgorszych xD jak już mówiłam, mat-fiz u nas jest najlepszą klasą. ich średnia klasowa to 4.8 O.o |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:36:33 | |
| ale jednak Tarnów to duże miasto. mam wrażenie, że nauka jakoś inaczej tam wygląda, lepiej niż w takich pipidówkach. skoro 4,8 to średnia klasowa. u mnie niestety tak nie ma. i moja klasa też jest jedną z najgorszych. najlepsza jest zdecydowanie biol-chem pod względem średniej. ale co zrobić ? ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:37:50 | |
| matko, nie wiem, co ja robię w tym liceum. teraz ktoś z I klasy jest laureatem Ogólnopolskiego Konkursu Fizycznego, ktoś jest laureatem Olimpiady Geograficznej i teraz jedzie do San Francisco na Olimpiadę Międzynarodową National Geographic. Bliho, wybrałaś studia ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:42:45 | |
| Jezu, o czym Ty do mnie mówisz ?! mi się takie sukcesy nawet nie śniły. ;p a co do studiów, to nadal jestem w kropce. nie mam pojęcia. myślałam nad farmacją, ale trzeba zdać maturę z biologii i chemii, więc odpada. potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje. teraz się zastanawiam nad psychologią. ale ogólnie rzecz biorąc kompletnie nie mam pojęcia. a Ty już masz jakieś plany ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 11:58:01 | |
| są kierunki fajne i ciekawe, ale wiem, że nie mam na nich szans. a tak to chciałam lingwistyke stosowaną. ale nie nauczycielską tylko translatorską |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 17:31:00 | |
| Przyjeeeeeeeeeeeeeli mnie do szkoły |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 20:43:56 | |
| gratulacje ! zawodowa szkoła, tak ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Cze - 22:43:37 | |
| Dziękuje ;* tak Obczajcie *--------* Musiałam wstawić xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Lip - 18:09:23 | |
| - Bliho napisał:
- potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje.
co ty mówisz? jeśli Twój poziom się nie nadaje (a na pewno jest wysoki z takimi ocenami) to ja w ogóle mam zerowe szanse dostania się na dziennikarstwo. choć ostatnio doszłam do wniosku, że się do tego nie nadaje i w życiu się nie dostanę przy tak dużej ilości chętnych. ostatnio znowu forum przycichło. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Lip - 18:23:24 | |
| - Lizzie napisał:
- Bliho napisał:
- potem myślałam nad dziennikarstwem lub jakąś filologią angielską, ale mój poziom chyba się nie nadaje.
co ty mówisz? jeśli Twój poziom się nie nadaje (a na pewno jest wysoki z takimi ocenami) to ja w ogóle mam zerowe szanse dostania się na dziennikarstwo. choć ostatnio doszłam do wniosku, że się do tego nie nadaje i w życiu się nie dostanę przy tak dużej ilości chętnych.
ostatnio znowu forum przycichło. niby mam dobre oceny, ale przede mną matura. dopiero potem będziemy mogły pogadać. ;d poza tym w dziennikarstwie liczy się inteligencja, pewność siebie, umiejętność zaciekawienia ludzi i przekonywania do własnych racji. nie jestem pewna czy to mam (na pewno nie pewność siebie). ale nadal myślę i wierzę, że znajdę coś w czym mogłabym być dobra. ;> a jeżeli mogę coś jeszcze od siebie, to mi się wydaje, że Ty właśnie się nadajesz. nie wiem dlaczego, jakoś mam takie przeczucie. a akurat moje 'przeczucie' rzadko mnie myli. ;p także powodzenia. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Lip - 18:32:23 | |
| dzięki, ale właśnie ostatnio mam wrażenie, że się do tego nie nadaje, też mi brak tej pewności. no, ale na pewno będę się starała, bo o dziennikarstwie marzyłam od daaawna.
co do matury, to wydaje mi się, że w twoim przypadku oceny są odzwierciedleniem wiedzy ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 1 Lip - 18:35:44 | |
| - Lizzie napisał:
- dzięki, ale właśnie ostatnio mam wrażenie, że się do tego nie nadaje, też mi brak tej pewności. no, ale na pewno będę się starała, bo o dziennikarstwie marzyłam od daaawna.
co do matury, to wydaje mi się, że w twoim przypadku oceny są odzwierciedleniem wiedzy ;) szczególnie, że jak mówisz, to Twoje marzenie. ;> ha ha, dzięki. ;> obyś miała rację. ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 2 Lip - 12:47:16 | |
| zazdroszczę Ci L, że masz jakieś marzenie dot. przyszłości :P bo u mnie pustka. choć przychylam się na tę filologię z translatoryką. najbardziej to bym chciała tłumaczyć książki. to by było coś. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|