I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorWiadomość

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

Co słychać? - Page 37 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeSob 2 Lip - 12:58:52

też mi się podoba tłumaczenie książek, ale to jest niedoceniana praca.
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeNie 3 Lip - 12:23:27

zwariuje z tą pogodą! -,- LATO JEST I CO?!
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeNie 3 Lip - 12:48:33

blackyqueen napisał:
zwariuje z tą pogodą! -,- LATO JEST I CO?!
dokładnie!
ale od środy ma być ciepło. u mnie w pt ma być 27 stopni. co z tego, jak ja wtedy jadę do Francji :P
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeNie 3 Lip - 14:08:05

Takie wakacje to ja mam gdzieś -.- ;P
U mnie dopiero w czwartek ma być 22 stopnie ale to i tak mało ;/ przy najmniej później cały czas temperatura będzie szła do góry ^^
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePon 4 Lip - 10:26:56

Ja przyszłam powiedzieć, że mnie nie bd przez jakis czas na forum, bo nie mam neta w domu ;/ Teraz jestem w bibliotece, znowu coś się stało -,- A i w czwartek wyjeżdżam do Bułgarii, więc tym bardziej mnie nie bd ;) A nie mogę się zalogować na swoje forum i o tym poinformować, no żal-.- To ja kończę i do napisania Co słychać? - Page 37 136969
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePon 4 Lip - 11:16:58

Ja również się żegnam, gdyż jadę do kuzynki i mam zamiar odizolowac się od internetu (taaa, jasne). A więc adiós!
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeWto 5 Lip - 11:19:03

obstawiam, że forum odżyje dopiero w sierpniu ^^ mam nadzieję, że po nie zapomnicie o nim Co słychać? - Page 37 340469
w każdym razie ja też się na razie żegnam, bo Francja czeka Co słychać? - Page 37 136969
au revoir!
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeWto 5 Lip - 13:47:25

czyli w lipcu zostaję tutaj tylko ja ?! ;p
miłych, udanych wakacji życzę !;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeWto 5 Lip - 13:59:47

w sumie jeszcze aliosea i blackyqueen.
a ja już 18 wracam, więc dołacze do Ciebie ^^
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeWto 5 Lip - 14:29:51

No tak ja prawie cały lipiec przesiedze w domu ale w sierpniu mnie dość dużo nie będzie ^^
Na pewno nikt o tym forum nie zapomni Jestem tego pewna ;)
Miłych wakacji ;D
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeCzw 7 Lip - 10:21:51

ja jestem w lipcu ;D
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeCzw 7 Lip - 12:03:27

ja też jestem ;D
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeCzw 7 Lip - 13:28:14

eeeeej SŁOŃCE w końcu!
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeCzw 7 Lip - 13:35:53

no to przynajmniej nie zostaje sama !;>
tak, S Ł O N K O dajesz, dajesz ! Co słychać? - Page 37 340469
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePią 8 Lip - 18:57:13

ale nie więcej niż 25 stopni;>
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeSob 9 Lip - 10:47:36

ja już wczoraj w basenie się kąpałam <3 ahhh...
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeNie 10 Lip - 16:58:54

a ja dziś wróciłam od kuzynki, jutro leżę przed tv, a we wtorek do Wawy, a z Wawy do Hiszpanii <3

wczoraj byłyśmy z kuzynką na festiwalu metalowo-rockowym w Węgorzewie. aaa było świetnie, choć lekko ogłuchłam xd
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeSro 13 Lip - 11:05:59

oo fajnie ;)

ii jak Wam wakacje mijają? bo forum się zastało.
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeSro 13 Lip - 15:25:49

Mi wakacje cudonie mijają tylko ten czas tak strasznie szybko leci bo już połowa lipca o.O
od poniedziałku jestem u ...hmmm... kuzynów/ kuzynek więc mamy jazde i codziennie nad rzeke i zajmowanie się najmlodszymi z rodziny ^.^ Teraz neistety jestem w domu ale czekam aż wujek po mnie przyjechać żebym znowu pojechała do mojej kochanej rodzinki ; D Pojechałam tylko dlatego że musiałam jechać do ortodonty ;p
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeSro 13 Lip - 22:55:26

oo ;) to się nie nudzisz ;D
ja codziennie jestem u przyjaciółki w jej ogrooooomnym basenie <3 ogólnie spędzam czas z przyjaciółmi i jest świetnie! LUBIĘ takie wakacje ii pogoda idealna!
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimeCzw 14 Lip - 18:12:26

Wakacje ogólnie można jak na razie zaliczyć do udanych ;D
Twoja przyjaciółka to szczęściara że ma basen ;) Też bym tak chciała , kiedy sie chce iść sobie popływać ^^
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePią 15 Lip - 13:57:03

basen - dobra rzecz !;d
kurczę, rzeczywiście już połowa lipca. za 2 tygodnie wyjeżdżam, posiedzę w Bułgarii 2 tygodnie, wracam, znowu 2 tygodnie i szkoła again. ta wizja mnie cieszy (bo wyjadę nareszcie) i przeraża jednocześnie. ;>
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePią 15 Lip - 20:31:41

Ja mam tak samo bo już 1 wyjeżdżam na 15 dni i znowu tylko 2 tyg wakacji ;/ I znowu szkoła ... ;<
Mi sie nawet jechać nie chce bo wole nie zostawiać mojego psiaka na pastwe mojej cioci Co słychać? - Page 37 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePon 18 Lip - 20:05:55

widzę C, że już wróciłaś. opowiadaj jak było ! ;)
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitimePon 18 Lip - 22:13:17

właśnie, czekaaaamy na relację! Co słychać? - Page 37 136969
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 37 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 37 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?