I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
AutorWiadomość

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

Co słychać? - Page 35 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:00:02

moje nogi i ręcee....po wczorajszym komersie padam. było niesamowicie! świetny DJ i zabawa idealna.
wygrałam z kolegą jeden konkurs, który polegał na tym, że tańczymy a w momencie gdy DJ mówi 'JUŻ' to przechodzę między nogami kolegi i wskakuje mu na barana xD było 12 par. i to MY wygraliśmy ^^ haha
ogólnie to płacz był, bo straszni fajni ludzie i szkoda opuszczać.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:00:47

brzmi śmiesznie Co słychać? - Page 35 340469 w ogóle to skoro nas jest teraz 4 to wykorzystamy czat :P ?
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:02:46

ja z miłą chęcią;)
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:10:40

byyyło śmiesznie ;DD
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:15:43

oj, fajnie BQ ! pamiętam swój komers - chyba najlepsze impreza jak do tej pory ! ;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 13:30:21

Bliho napisał:
oj, fajnie BQ ! pamiętam swój komers - chyba najlepsze impreza jak do tej pory ! ;>
ha, ja nie miałam Co słychać? - Page 35 340469 ani półmetka w liceum :P
mam pecha do takich rzeczy Co słychać? - Page 35 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 14:14:25

a ja nie miałam imprezy buu.

ale się cieszę, bo dorwałam w bibliotece Kena Keseya 'Lot nad kukułczym gnaizdem'. Byłąm przekonana, ze nie będzie.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 17:09:33

Ale tutaj fajnie wakacyjnie! Te emblematy dodają powera :>
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 19:41:11

i do tego nas przybywa.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSro 22 Cze - 20:37:49

To dobrze Co słychać? - Page 35 914262 Muszę użyć Co słychać? - Page 35 698325 tej emotki, kocham ją xDD Co słychać? - Page 35 544374
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 1:06:56

Lizzie napisał:
a ja nie miałam imprezy buu.

ale się cieszę, bo dorwałam w bibliotece Kena Keseya 'Lot nad kukułczym gnaizdem'. Byłąm przekonana, ze nie będzie.
zdaj potem relacje Co słychać? - Page 35 340469
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 10:28:09

ożywiło nam się forum ostatnio ;))
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 10:29:01

to dobrze ^^
zastanawiam się, czy zainstalować The Sims, bo coś mam ochotę zagrać....
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 10:32:01

dobrze, że mi przypomniałaś! miałam sobie już dawno zainstalować, bo nie mam co robić xD
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 10:36:09

najlepsza 2 <33 mi ajkis czas temu wujek zainstalował i mam juz kilku pokoleniową rodzinę ;D

M - ok ;D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 11:20:32

Idę zjeść obiad.
Zaraz wraca, może jeszcze tu będziecie ^^
Witamy Sophie na forum Co słychać? - Page 35 136969 !
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 11:39:29

Sophie sobie na razie poszła ;( ja też idę jeść obiad ( mam risotto<3 ), może potem wpadnę ;D
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 16:26:01

Crazy napisał:
to dobrze ^^
zastanawiam się, czy zainstalować The Sims, bo coś mam ochotę zagrać....
haha, wszyscy teraz mają kom bak do Simsów xDD 2 laski u mnie na studiach nawet się wciągnęły, byle tylko się nie uczyć xD

btw. - treść na forum jest widoczna dla gości?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 18:55:02

tak, jest widoczna dla gości ;D

właśnie obejrzałam z koleżanką 'Krótki film o zabijaniu'. Trochę mną wstrząsnęło.
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeCzw 23 Cze - 21:35:23

buu, to źle;d
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSob 25 Cze - 20:33:13

Siemka! Co tam słychać? Co słychać? - Page 35 340469 Ja sobie siedze, nadrabiam pamiętniki (w końcu!) znaczy narazie czekam aż mi się załaduje odcinek i rebloguje oraz słucham muzyczki Co słychać? - Page 35 340469 I w ogóle jestem szczęśliwa *----* Tak z niczego :DD A no i Coca-Cola do mnie napisała na Twitterze, haha xDD Ale mam zaciesz xD A byłam w mojej szkole zawieź kopie, ale w pon jadę znowu, bo mi koleś nie chciał odebrać wszystkich kopii, nie wiem czemu ;/ A jutro Dni Osieka i wieczorem bd Mezo xDDD A o 23 pokaz sztucznych ogni, więc jutro raczej na forum się nie pojawię ;) Ale się rozpisałam xDDD
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimeSob 25 Cze - 21:47:27

a ja znów pewnie do 4 rano będę siedziała i słuchała muzyki, a potem spała do 16:<
w ogóle trochę się zawiodłam na nowej płycie Bee . znowu za dużo jadu w stronę mężczyzn i smucenia...
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimePon 27 Cze - 15:50:22

matko, to dopiuero pierwszy eekend wakacji miną.
ściągam sims 3 od blacky Co słychać? - Page 35 136969 jeszcze nie grałam w trójkę, zobaczymy.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimePon 27 Cze - 17:29:24

Koncert Meza był mega zajebisty! xD Jeszcze mam od niego autograf!! xD Rozdawał przed koncertem i każdy sam do niego podchodził i można było z nim porozmawiać! Yay! On jest bardzo wyluzowany! Co słychać? - Page 35 136969 I powiedział, że Osiek to miasto, hahaah xDD Stałam tuż pod sceną xDDD I Vito jak tańczy! *.* Wow xD A ta Kasia to ma cudowny głos!
I w ogóle, Mezo jutro obiecał nam wrzucić na fejsia zdjęcia! Co słychać? - Page 35 136969 Już nie mogę się doczekać! Musiałam to napisać, ponieważ jestem mega szczęśliwa Co słychać? - Page 35 136969
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitimePon 27 Cze - 19:41:09

ooo no to super Co słychać? - Page 35 340469
moi znajomi kiedyś z Ostrym bakali przed koncertem xD
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 35 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 35 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Similar topics