|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Cze - 14:31:13 | |
| |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Cze - 14:39:01 | |
| jejciu, dziękuję ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Cze - 14:51:38 | |
| proszę bardzo dorzuciłam nową postać do działu Muzyka :> wakacyjną myślę. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Cze - 16:36:58 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Cze - 17:24:13 | |
| jutro ostatni egzamin...a mi się paznokcie do malowania skończyły ;dd i chyba nic nie umiem ... |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 9:16:26 | |
| właśnie, zapomniałam napisać, że wygląd jest prześliczny!
któraś z Was jeszcze chodzi do szkoły? bo ja już mam wakacje od zeszłego tygodnia ;D
M zdasz na pewno ;*
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 9:26:49 | |
| zdasz, zdasz. ja już nie. wcale bym się nie zdziiła, gdyby w mojej szkole byli tylko nauczyciele, co robią świadecta.
|
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 10:50:26 | |
| Ja w tamtym tygodniu byłam tylko raz w szkole Dziś nie byłam, ale jutro idę. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 11:05:20 | |
| ja już tylko na zakończenie. jej, i znowu będzie sie trzeba męczyć w tej spódnicy, białej bluzce i butach na obcasach. i podobno ma być wtedy gorąco. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 11:37:41 | |
| własnie przed chwilą babcia do mnie dzwoniła i mi opowiada, że dzwoniła do Macieja Wróżbity i on jej przepowiedział, że mamy nie robić remontu xD 12 minut rozmawiałyśmy (czyt. babcia prowadziłą monolog) xD
ja chyba w tym roku postawię na legginsy, białą koszulę i marynarkę. W miarę wygodnie będzie przynajmniej. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 11:39:52 | |
| - Lizzie napisał:
- własnie przed chwilą babcia do mnie dzwoniła i mi opowiada, że dzwoniła do Macieja Wróżbity i on jej przepowiedział, że mamy nie robić remontu xD 12 minut rozmawiałyśmy (czyt. babcia prowadziłą monolog) xD
ja chyba w tym roku postawię na legginsy, białą koszulę i marynarkę. W miarę wygodnie będzie przynajmniej. haha to fajnie miałaś z babcią |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 13:23:13 | |
| dzięki;*
chciałam tu napisać coś słodkiego i nie pamiętam co o.O |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Cze - 21:38:21 | |
| wy zdajecie sobie sprawę ile my już 'jesteśmy razem' :P pamiętam, że jakoś w listopadzie 2007 założyłam kstewartfan.net. Forum powstało już pewnie 2008 roku, potem liczne przeprowadzki. A to postało w lipcu tamtego roku. Z trzy lata już sobie wspólnie istniejemy :P |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 7:49:08 | |
| o kurde, ale to zleciaaaaało ;D |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 14:39:27 | |
| właśnie ostatnio nad tym myślałam, ale nie sądziłam, że to już tyle czasu !;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 15:02:37 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 18:25:27 | |
| jak tam przygotowania do końca roku? już zarezerwowałam stolik w pizzerii bo inaczej to trudno byłoby z miejscem znając życie. |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 19:02:47 | |
| - Crazy napisał:
- wy zdajecie sobie sprawę ile my już 'jesteśmy razem' :P
pamiętam, że jakoś w listopadzie 2007 założyłam kstewartfan.net. Forum powstało już pewnie 2008 roku, potem liczne przeprowadzki. A to postało w lipcu tamtego roku. Z trzy lata już sobie wspólnie istniejemy :P O wy dobre jesteście ! Aż trzy lata... A ja do was sie doczepiłam wczoraj. ; p Dotrzymajcie jeszcze kilka laaat i pewnie i tak dotrzymacie ale wam tego życzę ; D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 19:11:07 | |
| - aliosea napisał:
- Crazy napisał:
- wy zdajecie sobie sprawę ile my już 'jesteśmy razem' :P
pamiętam, że jakoś w listopadzie 2007 założyłam kstewartfan.net. Forum powstało już pewnie 2008 roku, potem liczne przeprowadzki. A to postało w lipcu tamtego roku. Z trzy lata już sobie wspólnie istniejemy :P O wy dobre jesteście ! Aż trzy lata... A ja do was sie doczepiłam wczoraj. ; p Dotrzymajcie jeszcze kilka laaat i pewnie i tak dotrzymacie ale wam tego życzę ; D mamy nadzieję, że dotrzymasz z nami matko, musze jakąś pracę na wakacje znaleźć.... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 19:20:15 | |
| Też mam taką nadzieje ale zależy czy nie zapomne ;) Chociaż mam już tę stronę w zakładkach . ; p Mi sie nie chce szukać pracy na wakacje ale jeżeli bym już miała iść to na wieś zbierać truskawki bo sie przy najmniej człowiek naje xdd (oczywiście jak sie pracuje na godz to nie ma problemu czy jesc czy nie jak na koszyki ;d ) A tobie w Tarnowie . hmm.... ja bym na twoim roznosiłabym ulotki ;D Bo nie wiem czy tam koło Tarnowa są wsiee ;P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 19:22:27 | |
| jutro są Wakacyjne Targi Pracy dla Młodocianych (śmieszy mnie to słowo), więc się coś znajdze. literka 'w' psuje mi się na klawiaturzę, więc czasami przepraszam za jej brak. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 21 Cze - 19:45:08 | |
| U nas takiego czegoś nie ma 'Młodociani' takie dziwneee ;P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 22 Cze - 12:40:27 | |
| moje noooogi. matko, jeszcze dzisiaj tak gorąco było. Ale prezydent zaszczycił nas swoją obecnością, jako elitarną szkołe! miasta oczywiście, nie Polski za to znalazłyśmy pyszną pizze w samym środku miasta. mniam. co tam u Was? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 22 Cze - 12:56:30 | |
| Mnie nogi booolą strasznie ! ; ( Ja to dzisiaj miałam przeprosin od nauczycieli ;D w kościele było nawet spoxx ale tacy jedni cały czas sie na mnie i na moją koleżanke gapili i gadali coś tam ;P później akademia - masakra półtora godziny stania na nogach ( bo siedzenia były zajęte ;/ ) Moja druga koleżanka za to dostała zamiast mnie nagrode bo dali ją jej razem jej z dyplomem z wolontariatu ;/ Później poszliśmy do sali rozdawanie świadectw i okazało się że mam źle wpisaną ocene z chemii ; D i dyrektorka sie zgodziła żeby mi przepisać jeszcze raz świadectwo i nawet tak mnie lubi że pozwoliła zmienić mi ocene w dzienniku chociaż nie powinna ;P A później kilkoro nauczycieli mnie przepraszało za te wszystkie błędy ; D i tak od 9 do 13 mi zeszło więc nie miałam czasu nawet gdzie iść z dziewczynami bo one poszły wcześniej ode mnie bo ja musiałam iść z tym świadectwem. No i tylko jedna ze mną została która zaraz musiała iść do domu . ; p Więc to zakończenie było najdziwniejsze jakie przeżyłam ; D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 22 Cze - 12:58:13 | |
| heh mi w tamtym roku coś źle wpisali. ogóle to nie miałam gdzie schować świadectwa, dałam koleżance i oczywiście nie wzięłam go. także jestem bez świadectwa. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|