I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
AutorWiadomość

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

Co słychać? - Page 34 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeNie 19 Cze - 14:31:13

C - cuuuudny szablon<3
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeNie 19 Cze - 14:39:01

Co słychać? - Page 34 Himymgif
jejciu, dziękuję ^^
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeNie 19 Cze - 14:51:38

proszę bardzo Co słychać? - Page 34 340469
dorzuciłam nową postać do działu Muzyka :> wakacyjną myślę.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeNie 19 Cze - 16:36:58

Co słychać?
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeNie 19 Cze - 17:24:13

jutro ostatni egzamin...a mi się paznokcie do malowania skończyły ;dd
i chyba nic nie umiem ...
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 9:16:26

właśnie, zapomniałam napisać, że wygląd jest prześliczny!

któraś z Was jeszcze chodzi do szkoły? bo ja już mam wakacje od zeszłego tygodnia ;D

M zdasz na pewno ;*
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 9:26:49

zdasz, zdasz.
ja już nie. wcale bym się nie zdziiła, gdyby w mojej szkole byli tylko nauczyciele, co robią świadecta.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 10:50:26

Ja w tamtym tygodniu byłam tylko raz w szkole Co słychać? - Page 34 340469 Dziś nie byłam, ale jutro idę.
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 11:05:20

ja już tylko na zakończenie.
jej, i znowu będzie sie trzeba męczyć w tej spódnicy, białej bluzce i butach na obcasach.
i podobno ma być wtedy gorąco.
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 11:37:41

własnie przed chwilą babcia do mnie dzwoniła i mi opowiada, że dzwoniła do Macieja Wróżbity i on jej przepowiedział, że mamy nie robić remontu xD 12 minut rozmawiałyśmy (czyt. babcia prowadziłą monolog) xD

ja chyba w tym roku postawię na legginsy, białą koszulę i marynarkę. W miarę wygodnie będzie przynajmniej.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 11:39:52

Lizzie napisał:
własnie przed chwilą babcia do mnie dzwoniła i mi opowiada, że dzwoniła do Macieja Wróżbity i on jej przepowiedział, że mamy nie robić remontu xD 12 minut rozmawiałyśmy (czyt. babcia prowadziłą monolog) xD

ja chyba w tym roku postawię na legginsy, białą koszulę i marynarkę. W miarę wygodnie będzie przynajmniej.
haha Co słychać? - Page 34 544374 to fajnie miałaś z babcią Co słychać? - Page 34 340469
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 13:23:13

dzięki;*

chciałam tu napisać coś słodkiego i nie pamiętam co o.O
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimePon 20 Cze - 21:38:21

wy zdajecie sobie sprawę ile my już 'jesteśmy razem' :P
pamiętam, że jakoś w listopadzie 2007 założyłam kstewartfan.net. Forum powstało już pewnie 2008 roku, potem liczne przeprowadzki. A to postało w lipcu tamtego roku.
Z trzy lata już sobie wspólnie istniejemy :P
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 7:49:08

o kurde, ale to zleciaaaaało ;D
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 14:39:27

właśnie ostatnio nad tym myślałam, ale nie sądziłam, że to już tyle czasu !;>
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 15:02:37

Crazy napisał:
pamiętam, że jakoś w listopadzie 2007 założyłam kstewartfan.net. Forum powstało już pewnie 2008 roku, potem liczne przeprowadzki. A to postało w lipcu tamtego roku.
łooo ja Cię Co słychać? - Page 34 423492
Co słychać? - Page 34 302715 to życzę nam następnych 3 i jeszce więcie Co słychać? - Page 34 340469 Co słychać? - Page 34 698325
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 18:25:27

Co słychać? - Page 34 302715
jak tam przygotowania do końca roku?
już zarezerwowałam stolik w pizzerii Co słychać? - Page 34 340469 bo inaczej to trudno byłoby z miejscem znając życie.
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 19:02:47

Crazy napisał:

O wy dobre jesteście ! Aż trzy lata... A ja do was sie doczepiłam wczoraj. ; p
Dotrzymajcie jeszcze kilka laaat i pewnie i tak dotrzymacie ale wam tego życzę ; D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 19:11:07

aliosea napisał:
Crazy napisał:

O wy dobre jesteście ! Aż trzy lata... A ja do was sie doczepiłam wczoraj. ; p
Dotrzymajcie jeszcze kilka laaat i pewnie i tak dotrzymacie ale wam tego życzę ; D
mamy nadzieję, że dotrzymasz z nami Co słychać? - Page 34 340469
matko, musze jakąś pracę na wakacje znaleźć....
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 19:20:15

Też mam taką nadzieje ale zależy czy nie zapomne ;) Chociaż mam już tę stronę w zakładkach . ; p
Mi sie nie chce szukać pracy na wakacje ale jeżeli bym już miała iść to na wieś zbierać truskawki bo sie przy najmniej człowiek naje xdd (oczywiście jak sie pracuje na godz to nie ma problemu czy jesc czy nie jak na koszyki ;d ) A tobie w Tarnowie . hmm.... ja bym na twoim roznosiłabym ulotki ;D Bo nie wiem czy tam koło Tarnowa są wsiee ;P
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 19:22:27

jutro są Wakacyjne Targi Pracy dla Młodocianych (śmieszy mnie to słowo), więc się coś znajdze.
literka 'w' psuje mi się na klawiaturzę, więc czasami przepraszam za jej brak.
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeWto 21 Cze - 19:45:08

U nas takiego czegoś nie ma Co słychać? - Page 34 520200 'Młodociani' takie dziwneee ;P
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeSro 22 Cze - 12:40:27

moje noooogi.
matko, jeszcze dzisiaj tak gorąco było. Ale prezydent zaszczycił nas swoją obecnością, jako elitarną szkołe! miasta oczywiście, nie Polski Co słychać? - Page 34 340469
za to znalazłyśmy pyszną pizze w samym środku miasta. mniam.
co tam u Was?
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeSro 22 Cze - 12:56:30

Mnie nogi booolą strasznie ! ; ( Ja to dzisiaj miałam przeprosin od nauczycieli ;D w kościele było nawet spoxx ale tacy jedni cały czas sie na mnie i na moją koleżanke gapili i gadali coś tam ;P później akademia - masakra półtora godziny stania na nogach ( bo siedzenia były zajęte ;/ ) Moja druga koleżanka za to dostała zamiast mnie nagrode bo dali ją jej razem jej z dyplomem z wolontariatu ;/ Później poszliśmy do sali rozdawanie świadectw i okazało się że mam źle wpisaną ocene z chemii ; D i dyrektorka sie zgodziła żeby mi przepisać jeszcze raz świadectwo i nawet tak mnie lubi że pozwoliła zmienić mi ocene w dzienniku chociaż nie powinna ;P A później kilkoro nauczycieli mnie przepraszało za te wszystkie błędy ; D i tak od 9 do 13 mi zeszło więc nie miałam czasu nawet gdzie iść z dziewczynami bo one poszły wcześniej ode mnie bo ja musiałam iść z tym świadectwem. No i tylko jedna ze mną została która zaraz musiała iść do domu . ; p
Więc to zakończenie było najdziwniejsze jakie przeżyłam ; D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitimeSro 22 Cze - 12:58:13

heh Co słychać? - Page 34 340469
mi w tamtym roku coś źle wpisali.
ogóle to nie miałam gdzie schować świadectwa, dałam koleżance i oczywiście nie wzięłam go.
także jestem bez świadectwa.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 34 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 34 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?