|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Pią 10 Wrz - 12:38:17 | |
| taak? ojj *głaszcze*
no wiesz, jak jesteś tam psychologiem w jakiejś firmie to np. prowadzisz rozmowy kwalifikacyjne, a nie słuchasz o problemach ;) |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Pią 10 Wrz - 15:40:23 | |
| niby tak, ale jedyne, co mogę teraz powiedzieć, to pożyjemy, zobaczymy |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 10 Wrz - 15:57:16 | |
| no ja nie wiem, czy to jedna z tych rzeczy którą warto odciągać :P
yyyyh. życie jest takie ciężkie. teraz ludzie mi będą mówić "bądź poważna, jesteś studentką!". kiedy ja nie chcę, nie lubię i nie poważam bycia poważną :| |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Pią 10 Wrz - 17:35:09 | |
| - Muvee napisał:
- czyli że leżakujesz w łóziu? xD zdrrrowiej ;*
no to Ci powiem, że - jako największy opierdalacz świata - miałam zawsze powyżej 4 w LO ;) ale sprawdzałaś co możesz robić po kulturoznawstwie? bo to w sumie ważne :p a jakaś filologia?
yyyh, bo dla wszystkich stomatologia to 'dłubanie w czyichś zębach'...nikt nie widzi tam spełnienia się sadystycznej strony mojej osobowości xD ani kontaktu z pacjentami! długo też rozważałam (tj. rozważałam, ale ciągle w pewności, że tylko stomatologia xP) psychologię - bo mnie strasznie fascynuje! najlepiej jakaś sądowa czy coś. no i amerykanistykę. ale to raczej pasja, niż sposób na życie. tak, leżakuję, dzięki ;* wiesz, ja jestem średnio zdolna, ech... czasem żałuję, że psozłam rok wcześniej do szkoły... no, patrzyłam i ogólnie to różne rzeczy mozna robic, ale z pracą ludzie piszą ze mimo wszytsko ciężko. ale piszą tez ze wykłądy bardzo ciekawe. ja swego czasu (w 3 kl. podstawóki) tez chciałam byc dentystką, ale w tamtym okresie chciałam pracowac w roznych zawodach typu aktorka, piosenkarka, bibliotekarka, prawnik xD a psychologia tez mi się podoba, ale z tym trzeba się urodzic wg mnie, ja np. jak ktoś mi się wyżala to mam problem z pocieszeniem, słucahc chyba umiem,a le nei pocieszac ;P ja właśnie jako studentka mam zamiar byc malo powazna ;D niektórzy twierdzą, że to najlepszy okres w zyciu ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 11 Wrz - 13:53:46 | |
| zbadamy ten mit |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Pon 13 Wrz - 14:43:58 | |
| wróóóciłam! kto się cieszy xD? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 13 Wrz - 15:07:45 | |
| jaaaaa! i jak było? opoooowiaaaadaj ! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 13 Wrz - 17:16:10 | |
| w samym Londynie było super ^^ w jeden dzień zobaczyłam buckingham palac, st. james park, big bena, parlament, katedrę św. Pawła,london eye, tower of london i london bridge a na koncercie było supermegaekstraświetnie, brakuje mi słów po prostu. i am arrows, white lies, a potem biffy dał czadu. No i oczywiście Muse... ach 23 piosenki, świetne show! aż żal było, jak się skończyło. I jejku, byłam niemalże pod samą sceną! :roll: |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Pon 13 Wrz - 17:54:36 | |
| jak ja Ci zazdroszczę Londynu <3 masz jakieś zdjęcia ? |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Wto 14 Wrz - 13:42:12 | |
| aa < 333 no to świetnie < 333 wstaw jakieś fotki!!! u mnie spoko jutro wieczorem jadę do stolicy xDD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 14 Wrz - 14:06:49 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 14 Wrz - 17:46:03 | |
| jeeej, jak ja Ci zazdroszczę i szacun za dopchanie się do pierwszego rzędu xD a ubrania jakieś kupiłaś sobie? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 14 Wrz - 19:57:43 | |
| wszyscy się spodziewali, że wróce z worami ubrań xD nie tak łatwo zwiedzić wszystko w jeden dzień i połazić po sklepach. Znaczy, jakby ktoś chciał to da się, ale ja nie jestem miłośniczką zakupów niestety...weszłam do jednego takiego przeogromnego z całą masą ludzi, gdzie było trzeba się łokciami rozpychać i mi przeszła ochota WIększość czasu spędziłam w HMV, czyli muzyka, filmy, książki |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Czw 16 Wrz - 15:27:48 | |
| świetne zdjęcia <3 widać, że było super. ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 17 Wrz - 12:02:56 | |
| to są jedne z najlepszych, więc wyobraźcie jaka reszta jest tragiczna oj było, było. A teraz jestem chora i od czwartku umieram na katar, ból gardła i ucha... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 17 Wrz - 18:33:15 | |
| aaa wróciłaś no to czadzior ;> choć jak dla mnie to z tego wszystkiego Londyn jest najmniejszą atrakcją:P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 18 Wrz - 11:42:56 | |
| Wembley i Muse najwaćniejsze oczywiście. I do tego Biffy, ah... Ja chce jesz raz! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 18 Wrz - 13:01:06 | |
| - Crazy napisał:
- Wembley i Muse najwaćniejsze oczywiście. I do tego Biffy, ah... Ja chce jesz raz!
no włacha poza tym Londyn generalnie zbyt ładny nie jest :P właaaśnie C, bo z tego co kojarzę to lubisz Szkocję?;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 18 Wrz - 14:34:54 | |
| za dużo turystów i na filmach wszystko fajniej wygląda. na żywo bardziej normalnie, ale i tak było super oxford street i w ogóle soho najlepsze Nigdy nie byłam, ale baaaaardzo bym chciała, a co? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 18 Wrz - 20:36:39 | |
| bo ja bym chciała wiedzieć, co ludzie widzą w Szkocji :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Wrz - 14:49:19 | |
| góry, zamki, ta zieleń wszędzie, potwór z Loch Ness, Franz Ferdinand, Biffy Clyro ma w sobie to coś ^^ umieraaaaaam! wszystko mnie boli.... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 19 Wrz - 18:28:31 | |
| biedna *tuli* herbatusia z malinowym sokiem i pod kołdrę! :P
ja przeżywam studia... :< |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Wrz - 12:50:48 | |
| buuu, mam coś z oskrzelami i cholernie cierpię xD wyżal się nam. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 20 Wrz - 19:24:07 | |
| no to kuruj sięę!
nerwy nerwy. na nk są już dziewczyny z chyba wszystkich grup, tylko nie mojej ;< a w piątek mam 'uroczystą inauguracje' ! aaaah. no i nie wiem w co się ubrać :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 23 Wrz - 13:51:51 | |
| będzie dobrze ^^ trzeba jakoś forum rozruszać, nie sądzicie? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|