I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
AutorWiadomość

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

Co słychać? - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 10 Wrz - 12:38:17

taak? ojj *głaszcze*

no wiesz, jak jesteś tam psychologiem w jakiejś firmie to np. prowadzisz rozmowy kwalifikacyjne, a nie słuchasz o problemach ;)
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 10 Wrz - 15:40:23

niby tak, ale jedyne, co mogę teraz powiedzieć, to pożyjemy, zobaczymy Co słychać? - Page 8 340469
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 10 Wrz - 15:57:16

no ja nie wiem, czy to jedna z tych rzeczy którą warto odciągać :P

yyyyh. życie jest takie ciężkie. teraz ludzie mi będą mówić "bądź poważna, jesteś studentką!". kiedy ja nie chcę, nie lubię i nie poważam bycia poważną :|
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 10 Wrz - 17:35:09

Muvee napisał:
czyli że leżakujesz w łóziu? xD zdrrrowiej ;*

no to Ci powiem, że - jako największy opierdalacz świata - miałam zawsze powyżej 4 w LO ;)
ale sprawdzałaś co możesz robić po kulturoznawstwie? bo to w sumie ważne :p a jakaś filologia?

yyyh, bo dla wszystkich stomatologia to 'dłubanie w czyichś zębach'...nikt nie widzi tam spełnienia się sadystycznej strony mojej osobowości xD ani kontaktu z pacjentami! długo też rozważałam (tj. rozważałam, ale ciągle w pewności, że tylko stomatologia xP) psychologię - bo mnie strasznie fascynuje! najlepiej jakaś sądowa czy coś. no i amerykanistykę. ale to raczej pasja, niż sposób na życie.

tak, leżakuję, dzięki ;*

wiesz, ja jestem średnio zdolna, ech... czasem żałuję, że psozłam rok wcześniej do szkoły...

no, patrzyłam i ogólnie to różne rzeczy mozna robic, ale z pracą ludzie piszą ze mimo wszytsko ciężko. ale piszą tez ze wykłądy bardzo ciekawe.

ja swego czasu (w 3 kl. podstawóki) tez chciałam byc dentystką, ale w tamtym okresie chciałam pracowac w roznych zawodach typu aktorka, piosenkarka, bibliotekarka, prawnik xD

a psychologia tez mi się podoba, ale z tym trzeba się urodzic wg mnie, ja np. jak ktoś mi się wyżala to mam problem z pocieszeniem, słucahc chyba umiem,a le nei pocieszac ;P

ja właśnie jako studentka mam zamiar byc malo powazna ;D niektórzy twierdzą, że to najlepszy okres w zyciu ;D
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeSob 11 Wrz - 13:53:46

zbadamy ten mit Co słychać? - Page 8 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 13 Wrz - 14:43:58

wróóóciłam!
kto się cieszy xD?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 13 Wrz - 15:07:45

jaaaaa!
i jak było? opoooowiaaaadaj !
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 13 Wrz - 17:16:10

w samym Londynie było super ^^ w jeden dzień zobaczyłam buckingham palac, st. james park, big bena, parlament, katedrę św. Pawła,london eye, tower of london i london bridge Co słychać? - Page 8 340469
a na koncercie było supermegaekstraświetnie, brakuje mi słów po prostu. i am arrows, white lies, a potem biffy dał czadu. No i oczywiście Muse... ach 23 piosenki, świetne show! aż żal było, jak się skończyło.
I jejku, byłam niemalże pod samą sceną! :roll: Co słychać? - Page 8 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 13 Wrz - 17:54:36

jak ja Ci zazdroszczę Londynu <3
masz jakieś zdjęcia ?
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeWto 14 Wrz - 13:42:12

aa < 333 no to świetnie < 333 wstaw jakieś fotki!!!
u mnie spoko Co słychać? - Page 8 136969 jutro wieczorem jadę do stolicy xDD
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeWto 14 Wrz - 14:06:49

Sam koncertu (zdjęcia baaaaardzo wysokiej jakoście xD): https://www.facebook.com/album.php?aid=32527&id=100000299838484&l=72f8641ac8
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeWto 14 Wrz - 17:46:03

jeeej, jak ja Ci zazdroszczę i szacun za dopchanie się do pierwszego rzędu xD a ubrania jakieś kupiłaś sobie?
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeWto 14 Wrz - 19:57:43

wszyscy się spodziewali, że wróce z worami ubrań xD nie tak łatwo zwiedzić wszystko w jeden dzień i połazić po sklepach. Znaczy, jakby ktoś chciał to da się, ale ja nie jestem miłośniczką zakupów niestety...weszłam do jednego takiego przeogromnego z całą masą ludzi, gdzie było trzeba się łokciami rozpychać i mi przeszła ochota Co słychać? - Page 8 340469 WIększość czasu spędziłam w HMV, czyli muzyka, filmy, książki Co słychać? - Page 8 340469
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeCzw 16 Wrz - 15:27:48

świetne zdjęcia <3 widać, że było super. ^^
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 17 Wrz - 12:02:56

to są jedne z najlepszych, więc wyobraźcie jaka reszta jest tragiczna Co słychać? - Page 8 340469
oj było, było.
A teraz jestem chora i od czwartku umieram na katar, ból gardła i ucha...
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePią 17 Wrz - 18:33:15

aaa wróciłaś Co słychać? - Page 8 340469
no to czadzior ;>
choć jak dla mnie to z tego wszystkiego Londyn jest najmniejszą atrakcją:P
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeSob 18 Wrz - 11:42:56

Wembley i Muse najwaćniejsze oczywiście. I do tego Biffy, ah... Ja chce jesz raz!
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeSob 18 Wrz - 13:01:06

Crazy napisał:
Wembley i Muse najwaćniejsze oczywiście. I do tego Biffy, ah... Ja chce jesz raz!
no włacha Co słychać? - Page 8 340469
poza tym Londyn generalnie zbyt ładny nie jest :P

właaaśnie C, bo z tego co kojarzę to lubisz Szkocję?;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeSob 18 Wrz - 14:34:54

za dużo turystów i na filmach wszystko fajniej wygląda. na żywo bardziej normalnie, ale i tak było super Co słychać? - Page 8 136969 oxford street i w ogóle soho najlepsze Co słychać? - Page 8 340469
Nigdy nie byłam, ale baaaaardzo bym chciała, a co?
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeSob 18 Wrz - 20:36:39

bo ja bym chciała wiedzieć, co ludzie widzą w Szkocji :P
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeNie 19 Wrz - 14:49:19

góry, zamki, ta zieleń wszędzie, potwór z Loch Ness, Franz Ferdinand, Biffy Clyro Co słychać? - Page 8 340469 ma w sobie to coś ^^
umieraaaaaam! wszystko mnie boli....
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeNie 19 Wrz - 18:28:31

biedna *tuli*
herbatusia z malinowym sokiem i pod kołdrę! :P

ja przeżywam studia... :<
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 20 Wrz - 12:50:48

buuu, mam coś z oskrzelami i cholernie cierpię xD
wyżal się nam.
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimePon 20 Wrz - 19:24:07

no to kuruj sięę!

nerwy nerwy. na nk są już dziewczyny z chyba wszystkich grup, tylko nie mojej ;<
a w piątek mam 'uroczystą inauguracje' ! aaaah.
no i nie wiem w co się ubrać :P
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitimeCzw 23 Wrz - 13:51:51

będzie dobrze ^^
trzeba jakoś forum rozruszać, nie sądzicie?
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 8 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 8 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach