|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Sro 18 Sie - 14:00:50 | |
| - Crazy napisał:
- Bliho napisał:
- Lizzie napisał:
- no właśnie, znikła nam ;D Bliho wróciła, Muvee uciekła ;D
właśnie też to chciałam napisać. może M się mnie boi ?! Myślisz? Przyznaj się, co jej zrobiłaś? :P Wysoki Sądzie Crazy, ja Bliho nie uczyniłam nic złego naszej siostrze Muvee. Nie wiem dlaczego jest nieobecna. ! M, wracaj, bo zostanę jeszcze posądzona o coś |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 10:46:25 | |
| u mnie spoko, tyle, że kompa nie mam i muszę chodzić do biblioteki :c |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 15:00:35 | |
| ;** wróciłam już daawno :p ale znów mam perturbacje z netem -_-' a tu się wszyscy tak martwią ;] oczywiście B nic mje złego nie uczyniła ! miło znów widzieć komplet |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 15:06:19 | |
| uch, to mam nadzieję, że obie wkrótce będziecie mieć internet ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 15:31:55 | |
| noo <3 C udało Ci się nawiązać kontakt z nową użytkowniczką ? ;> bo coś się nie odezwała :C |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 15:55:31 | |
| u mnie też internet chodzi jakby chciał a nie mógł |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 17:09:01 | |
| to jest straszne :P ja jestem dziecko fejsbuka :p no i timukabicz |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 19 Sie - 17:48:14 | |
| - Muvee napisał:
- to jest straszne :P ja jestem dziecko fejsbuka :p no i timukabicz
trochę mi zajęło zanim załapałam co oznacza ostatni wyraz :queen: xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 14:04:15 | |
| bo cwaniacko zaszyfrowałam nazwę ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 15:17:45 | |
| wróóóóciłam!!!! i padam na łeb na szyję xD czy komuś chce się czytać realcję z mojego poytu na clmf ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 17:18:16 | |
| - Crazy napisał:
- wróóóóciłam!!!!
i padam na łeb na szyję xD czy komuś chce się czytać realcję z mojego poytu na clmf ? dawaj, dawaj ! ja jestem ciekawa. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 17:49:16 | |
| Niestety nie było mnie na pierwszym dniu, ale wyruszyłam z dwiema koleżankami na zwiady. Miałyśmu jechać pociągiem o 10.58, ale gdybyśmy się nie zapytały z jakiego peronu odjeżdża to byśmy się nie dowiedziały iż to jest jakiś pospieszny intercity za jakieś 30 zł. A my oczywiście miałyśmy zwykłe bilety. Pojechałyśmy o 11.37. Już przed galerią było czuć atmosferę festiwalu, bo wszyscy z tobołkami na plecach i koczują, czekając na znajomych. O dziwo, wsiadłyśmy do dobrego autobusu i dojechałyśmy na teren festiwalu. Po drodze i w galerii było rzecz jasna kilka wpadek xD No i na następny dzień wyruszyłyśmy wszystkie 6 do Krakowa o 7.26. Pech chciał, że rano pies mi zwiał i na styk zdążyłam na pociąg. I teraz najlepsze. Postanowiłyśmy jechać drugim autobusem, który podjeżdża bliżej ulicy Bora-Komorowskiego. Dziwnym trafem jechałyśmy w złą stronę (bo kto by pomyślał, że tego samego autobusu przystanek jest po drugiej stronie). Ba, to nie najlepsza część. Zaznaczę, że pociągiem z tarnowa do Krakowa jedzie się półtorej godziny. I taki sam okres czasu zjęło nam przejechanie z.... Krakowa do Krakowa xD W życiu tyle nie jechałam jednym autobusem :P No ale dotarłyśmy. Zamieniłyśmy bilety na opasaki poszłyśmy coś zjeść. Tutaj w sumie nic ciekawego. Bramki otwierali o 16, więc ambitnie postanowiłysmy koczować już o 13. Gorąco było, jak w piekle. Ja jeszcze miałam czarną koszulkę (z której zrobieniem też były nie małe problemy xD). Leżąc na trawie w cieniu dawanym przez koleżankę, wpadłam na pomysł kupienia w realu parasola I to nie był głupi pomysł. Jakieś 10 minut nam zajęło zajęcie odpowiedniej pozycji pod nim, aby każda miała cień. I był luz, bo większość czasu spędziłyśmy w cieniu. Nastepnie wypatrzyłam moje dwie inne koleżanki i przegramoliłyśmy się dno nich. Podczas koczowania było pare fałszywych alarmów, że już będą wpuszczać. Podobno ochroniarze sobie z nas jaja robili raz. podczas ostatniego zerwania tłumu staliśmy w ścisku około 1,5 godziny czekając, aż przetną taśme. Gdy to zrobili (co było dla mnie z nienacka) wszyscy hurtem rzucili się do bramek. Przeszukiwali nas i tak dalej. I potem wszyscy sru pod główną scenę. A my co? Do łazienek xD A następnie po picie (0,5 l cola kosztowała 6 zł). O 17.30 zaczęły grać Muchy, a zarazem rozpoczęło się przepychanie pod scenę. Ciąg dalszy nastąpi. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 18:52:37 | |
| no to czekam na ciąg dalszyy. ;D
i strasznie żaluję, ze nie pojechałam na 30STM ;/ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 22 Sie - 19:29:45 | |
| Wraz ze wpychaniem się pod scenę zaczął się prawdziwy survival. Na Muchach jeszcze było ok. Dotarłam do jakiegoś 4 rzędu pod sceną. Potem The Big Pink i się powoli zaczęły fale ludzi do przodu i potem do tył. Ale wtedy byłam tak bliziutko sceny.... Znałam tylko ostatnią piosenkę to jechałam z refrenem A potem to tragedia po prostu Była godzinna przerwa między The Big Pink a P!ATD i powoli wszyscy zaczęli się przepychać do przodu. STałam na baczność z rekoma przy ciele. Za mną jakiś facet przylegał mi do pleców. Ręki ani rusz, drugą mogłam na dwa centymetry odchylić i zaczęło się porządne przepychanie. Do przodu, do tył, w prawo, w lewo. Ktoś mnie za włosy ciągnie. Nagla nie mam gdzie jednej nogi położyć to stoje na jednej Jak już P!ATD zaczęli grać to znalazłam się pomiędzy dwoma chłopakami ściśnięta, jak w kanapce. W życiu nie byłam tak blisko kogoś Już miałam dość i nie chciało mi się skakać, ale patrzę - nogi odrywają mi się od ziemi. Oni skakali i siłą rzeczy ja z nimi :P To się jakoś wypchałam i patrzę - jestem sama. Zgubiłam koleżanki. Znalazłam jedną i tkwiłyśmy razem. Ale bawiłam się na panic, nie doceniałam ich. Wokalista był rozgadany i rozmawiał z nami. Miło było ^^ Pochwalę się, że trzy piosenki śpiewałam z nim W połowie się zoriwntowałysmy, że nas na tyły wypchnęło (z samego początku). Sceny nie widziałam, tylko raz na jakiś czas wokalista mi mrugnął przed oczami, telebim mi jakiś facet zasłaniał. To postanowiłyśmy wyjść już całkiem dalej, co nie było proste wbrew pozorom, bo luszie zaczęli napierać na muse. ALe udało się! Pierwsze, co zrobiłam to wciągnęłam świeże powietrze. W życiu nie byłam taka mokra Kleiłam się do wszystkich i wszyscy do mnie Wycofanie się było dobrym pomysłem, bo widziałam calusieńką scenę ^^ No i czekamy na Muse. Ziółkowski wyszedł na scenę po interwencji Muse i Toma Kirka (ich menagera), bo dostali wieści, że fani na przodzie są miażdżeni i wszyscy musieli się cofnąć. I już, nadchodzi długo wyczekiwany moment... Światła się ściemniają i już jestem gotowa śpiewać Upising, a tu bah! New Born! Jak za dawnych czasów ^^ Stałam z tył, więc ludzie nie byli jacyś bardzo rozrywkowi. Koleżanka nie znała tekstu, a ja tak. No i oczywiście tylko ja skaczę i wydzieram się 'link it to the world...'. To musiało być okropne dla innych, ale się nie przejmowałam. Wyśpiewałam wszystkie słowa. Potem Map of Problematique, gdzie udawałam pianino. Od razu mówię, że wszystkie piosenki śpiewałam(krzyczałam). Nadeszło wreszczcie Uprising i moje piękne 'so come on' ^^ Szalone ruchy Matta zapadnął mi w pamięć. I słynne machanie głową Chrisa. Następnie supermassive black hole i oczywiście tłum oszalał. W pewnym momencie Matt wylądował na kolanach i grał z głową na ziemi, co było wspaniałe Po drodze chciał podziękować i tak świetnie powiedział 'dziękuje-mi', brzmiało jakby po chińsku mówił, ale nasza reakcja była więcej niż entuzjastyczna Guiding Light, Nishe+United States of eurasia, undisclosed esires i nagle zagrali Bliss! Byłam w siódmym niebie. Skakałam i krzyczałam, że chcę usłyszeć falset i był! DOdajmy, że wyłam razem z Mattem Resistance, Time is running Out, Starlight... podczas TIRO i Starlight Matt dał nam śpiewać refreny ^^ Teraz mój ulubiony moment. Nie dość, że przed Plug In Baby zagrali mój kochany riff Burning Bridges to taka fajna 'improwizacja była'. PiB ma swoje intro, które może kojarzycie. Kręci czymś takim na gitarze (powiedziałabym czym dokładnie, ale nie wiem). Zagrał jedną nutę i my ją powtarzamy. Potem druga i my po niej. Matt załapał, co my robimy. Tak świetnie się uśmiechnął i zaczął się z nami bawić, grając coś trudniejszego, a my dzielnie powtarzamy. W skrócie giatra robi uuuu, a my po niej uuu, ona uuuauaeua i my uuuauaeua ^^ I zaczęło się PiB i spadły na nas słynne balony ^^ Następnie Interlude+Hysteria. Pod koniec Hysteri Matt podszedł z gitarą do głośnika i grał tyłem do nas i zrobili mu takie chamskie ujęcie na sam tyłek xD Oczywiście reakcją tłumu był dziki krzyk, więc ja też krzyczę i po chwili do mnie dotarło czemu krzyczymy:D Zakończyli tradycyjnie Man with harmonica + Knights Of Cydonia. Świetnie się robiło aaa aaa Ze sceny buchnęły zimne ognie, w tłum poszybowały okulary Matta, pałeczki Doma i harmonijka Chrisa. Matt dostał misia na scenę, a Chris fajkę (z którą grał podczas USoE). Krótka przemowa Doma 'dzienki'(żeby nie było - to nie błąd. Chodzi mi o to, że tak powiedział ^^) i 'you guys were crazy'! Zeszli ze sceny, a brawa i krzyki wciąż trwały. To było niesamowite. Na koniec jeszcze długi pokaz pięknych fajerwerków. Ah, cudnie było ^^ Już nawet te długie 5 godzin w samym środku tłumu mi nie przeszkadzają Przeoraszam za moją chaotyczną i nie poprawną ortograficznie i gramatycznie wypowidź, ale wciąż to przeżywam! Trochę długie to wyszło... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 23 Sie - 9:00:12 | |
| przeczytałam wszystko widzę, że było genialnie ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 23 Sie - 10:23:11 | |
| ahh..te emocje ;) nie ma co, widać, że było niesamowicie. ^^
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 23 Sie - 12:17:39 | |
| było, było ^^ (wolę nie czytać tego, co napisałam, bo się załamię tymi błędami xD) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 23 Sie - 13:20:26 | |
| nie mogę sobie wyobrazić jak skaczesz z tymi dwoma gostkami ale ja byłam na dużo mniejszym koncercie i już tam były przepychanki, więc na CLMF to dopiero !;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 23 Sie - 14:51:10 | |
| to było wtedy tragiczne, a teraz wydaje się komiczne xD było nas 6 i dwie (w tym mnie) na koniec wypchało, dwie w lewo gdzieś, a dwie wepchało całkiem na początek i ochroniarze musieli je wyciągać, bo nie dawały już rady organizacja nie była zbyt dobra, ale przed Muse zainterweniowali, aby ludzie się cofnęli i od razu lepiej było ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 26 Sie - 20:25:32 | |
| post pod postem, ale forum na umieraaaaa...! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 30 Sie - 15:59:36 | |
| ja już jestem, nie było mnie przed 3 dni, gdyż mój świetny komputer się zepsuł i nie mogłam nic zrobić. ;/ na szczęscie już naprawiony, więc odrabiam zaległości. xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 30 Sie - 17:22:34 | |
| to tylko Muvee i Excline brakuje :roll: |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 31 Sie - 11:59:25 | |
| No właśnie, co z Muvee? Aha, też miała problemy z komputerem/internetem. To ja tak napiszę, że szykuję się nowy wygląd na milszy powrót do szkoły ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 31 Sie - 12:21:04 | |
| no właśnie miałam się pytać o nowy wygląd, bo holidays się kończą niestety... xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 31 Sie - 14:02:41 | |
| niee, zostawmy ten na cały rok, będzie przypominał, że były wakacje i ze za 10 miesięcy będą następne xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|