I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorWiadomość

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

Co słychać? - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimePią 3 Wrz - 20:17:59

Lizzie napisał:
1024x768
mały mam niestety
ja też. ;/
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 9:57:09

Własnie się zdziwilam, ze Ty nie wiesz co to za logo ;d
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 11:16:56

a ja się zdziwiłam, że sama nie skojarzyłam xD
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 11:58:03

matko, tak mi się temat studiów przypomniał przez Was xD
mama mnie dręczy co,gdzie,jakie i co zdaję nam maturze Co słychać? - Page 7 340469 Pochwalę się, że nie znam odpowiedzi na żadne z tych pytań xD
Chociaż w sumie ciekawi mnie zawód tłumacza ;ptylko, jak patrzyłam to żaden kierunek mi nie odpowiada :P
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 12:21:05

no ja chyba od zawsze wiedziałam co chce robić ;) i umarłabym gdyby było inaczej :P
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 12:28:52

no ja też wiem od już 2 lat co chcę robić. Nie mam pojęcia czy się do tego nadaję, ale pragnę to robić ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 12:47:00

Lizzie napisał:
no ja też wiem od już 2 lat co chcę robić. Nie mam pojęcia czy się do tego nadaję, ale pragnę to robić ;)
a co chcesz robić ?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 13:01:36

chcę byc dziennikarką ;) marzy mi się praca w radiu
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 13:11:19

aha, chyba już o tym pisałaś.
też się zastanawiam/ałam nad tym. Ale mój głos jest kompletnie nie radiowy! Sama się nie poznaję, jak się słyszę... Dziennikarka tak, ale chyba prasowe. Nie wiem, czy byłabym w tym dobra... Albo fotoreporter, ale jak już to marzy mi się National Geographic xD Ale to mało możliwe.
Albo ostatnio przekonuję się w stronę tłumacza. Podobało by mi się to. A jak jeszcze bym książki tłumaczyłą to marzenie Co słychać? - Page 7 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 13:38:06

ja nie wiem własnie czy mój głos się nadaje. niby nie mam problemów z dykcją...
chciałąbym tam pracować i prowadzic jakąś audycje muzyczną <3
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 17:55:53

Crazy, nie jesteś sama. ja też nie mam pojęcia co chciałabym robić. dziennikarstwo tak, ale tylko prasowe. tłumacz - też o tym myślałam, ale nie wiem czy bym się w tym odnalazła. zazdroszczę ludziom, którzy mają już jakieś plany i są ukierunkowani na jakiś konkretny zawód/studia.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSob 4 Wrz - 18:14:14

moja kolezanka juz uczelnie wybrala i w ogole. ten rok mi na decyzje zostal...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSro 8 Wrz - 12:09:40

wow, w sumie to też bym już chciała mieć wszystko zaplanowane.
teraz muszę wybrać liceum i sama nie wiem jakie, decyzje zmieniam codziennie xD
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSro 8 Wrz - 12:31:42

ja też xdddd ale dużo czasu nam jeszcze zostało Co słychać? - Page 7 136969
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSro 8 Wrz - 15:16:39

to ja idę się pakować!
do napisania w (może) niedzielę :queen:
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSro 8 Wrz - 17:09:52

czekamy i tęsknimy! ;*
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeSro 8 Wrz - 17:19:53

a ja nie ma duzego wyboru jesli chodzi o licea ;D bo u mnie są 2 i do obu prawdopodobnie nie bede miała problemu z dostaniem sie ;) tylko boję się potem ciezkiej nauki w liceum, już będe sie musiała naprawdę uczyc, a mi się nie chce!
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 5:08:46

Lizzie napisał:
a ja nie ma duzego wyboru jesli chodzi o licea ;D bo u mnie są 2 i do obu prawdopodobnie nie bede miała problemu z dostaniem sie ;) tylko boję się potem ciezkiej nauki w liceum, już będe sie musiała naprawdę uczyc, a mi się nie chce!
(powinnam się pakować, ale....)
w liceum nie ma tak dużo nauki, jakby się wydawało Co słychać? - Page 7 340469 no może w 1 i 2 klasie. W 3 pewnie dużo ^^
Dobra. Już oficjalnie do napisania!
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 10:04:43

Lizzie napisał:
jeśli nie masz wielkiego zacięcia do posiadania paska, a Twoja szkoła nie jest tworzona przez zarozumialców "próbujących utrzymać wysoki poziom" to LO jest naprawdę lajtowe ;) tym bardziej na humanie - bo biorąc pod uwagę dziennikarstwo, to byłby to TEN profil.

no ja Cię widzę w radiu Co słychać? - Page 7 340469 możne kiedyś w mojej <3 Trójce Co słychać? - Page 7 340469
w mieście do którego chodziłam do LO, szkoła obok mojej na profilu dziennikarskim założyli swoje radio Co słychać? - Page 7 136969 co prawda przez internet ale mają tam jakieś prawa itd. jeździli na wywiady do Warszawy :P < nawet ja im kiedyś wywiad robiłam xD >. więc wniosek z tego taki, że jak trafisz na nauczyciela / ludzi z pasją to szanse z każdym dniem rosną 8)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 14:29:52

najtrudniejszy profil wg. mnie to chyba biol-chem ;) chociaż głównie biologia jest hard.

a ja sobie nie mogę Cię M wyobrazić jako dentystki. Ty mi jakoś pasujesz na prezentera telewizyjnego Co słychać? - Page 7 340469 sama nie wiem czemu.
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 14:41:16

no to ja tym bardziej nie wiem :P
zgadza się. byłam na biol-chemie Co słychać? - Page 7 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 18:02:08

być może przez Twoje cięte riposty i żarciki ;d ale wiesz, nie bierz tego do siebie. to tylko moje jakieś niewytłumaczone pomysły... ;p

ja na humanie jestem, ale mam kumpelę na biol-chemie i jak widziałam segregator z jej kserówkami i te wszystkie pojęcia to cieszę się, że jednak nie poszłam na ten profil Co słychać? - Page 7 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimeCzw 9 Wrz - 18:19:00

ja tez Cię widzę w czymś innym niż dłubanie w czyjejś jamie ustnej ;)

ja o pasku nawet nie marzę, chcę mieć tylko 4,0. wiem, że nie dużo, ale uczę sie w końcu dla wiedzy ;) a w Trójce też bym chciała <3 ale właściwie wystarczy mi jakieś mniej popularne radio ;)
a jeszcze a propos studiów to myślę nad kulturoznawstwem,a le podobno z pracą ciężko. na pewno wiem czego nie chcę robić, nie chce siedziec za biurkiem!

chora jestem, pozdro dla mnie. :| wykrakałam...
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimePią 10 Wrz - 7:25:29

czyli że leżakujesz w łóziu? xD zdrrrowiej ;*

no to Ci powiem, że - jako największy opierdalacz świata - miałam zawsze powyżej 4 w LO ;)
ale sprawdzałaś co możesz robić po kulturoznawstwie? bo to w sumie ważne :p a jakaś filologia?

yyyh, bo dla wszystkich stomatologia to 'dłubanie w czyichś zębach'...nikt nie widzi tam spełnienia się sadystycznej strony mojej osobowości xD ani kontaktu z pacjentami! długo też rozważałam (tj. rozważałam, ale ciągle w pewności, że tylko stomatologia xP) psychologię - bo mnie strasznie fascynuje! najlepiej jakaś sądowa czy coś. no i amerykanistykę. ale to raczej pasja, niż sposób na życie.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitimePią 10 Wrz - 12:07:07

też myślałam nad psychologią, ale chyba mam za słabą psychikę, żeby jeszcze słuchać problemów innych Co słychać? - Page 7 340469
poza tym siebie nie wyobrażam sobie w żadnym zawodzie...

ale dentystką też chciałam być. bo już tyle przeszłam w tym temacie, że szkoda gadać ;p
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 7 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 7 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach