|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Wto 31 Sie - 16:56:40 | |
| za pozno xP moga sie drobne zmiany pojawiac bo pracuje nad kodem css |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Sro 1 Wrz - 13:54:46 | |
| jak tam po pierwszym dniu ? ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 1 Wrz - 15:41:23 | |
| Doszła do mnie jedna dziewczyna... mało kto z klasy jest zadowolony, bo to koleżanka (naszej klasowej 'koleżanki' xD) w stylu plastic is fantastic. Aż się boję, ale już przejechałam się raz na ocenaniu z wyglądu, więc poczekam, aż lepiej poznam ^^ Zmienił nam się nauczyciel od ang! Pisaliśmy petycję, które jak widać się udała ^^ I to na tego kogo chcieliśmy ^^ Na razie pozytywnie xD |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sro 1 Wrz - 17:04:24 | |
| A u mnie kilka osób nie zdało, wiec paru debili nie ma. u mnie właściwie większośc dziewczyn w klasie to takie plastic is fantastic. doobra, jeszcze rok się wytrzyma ;D
a ja właśnie miałam zajebistą nauczycielką od angielskiego i możliwe, że nam zmienili. lipa. poza tym od fizyki nam zmienili i reakcja mojej koleżanki jak to usłyszała: 'oo nie! nie bedzie można ściągac', w sumei prawda, tamta to normalnie jakby głucha i ślepa była, takie akcje odchodziły hoho ;d
hmm mam zamiar się uczyć. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 2 Wrz - 13:46:08 | |
| oj nie, jednak mamy inną od angielskiego... z nowości to: nowa babka od matmy i od wuefu, nowy przedmiot wos i przedsiębiorczość, co się automatycznie równa nowi nauczyciele. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 2 Wrz - 15:12:41 | |
| też mam przedsiębiorczość, ale ze znanym nauczycielem. też małe zmiany wprowadzone, ale plan w tym roku mam wyjątkowo niekorzystny, żeby nie powiedzieć strasznie zrąbany. a dzisiaj w szkole to już normalnie nauka się u mnie zaczęła ;( u Was też ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 2 Wrz - 16:43:54 | |
| u mnie to cały czas pso ;D mam całkiem spoko plan, w dwa dni daje rade troche pospac i wgl ja się biorę w garśc i będę miala 4,8, joł.
japierdole mam 5 wfów w tygodniu ;x |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Czw 2 Wrz - 19:36:15 | |
| sorry Miśki ale mam straszną lipę z internete ;C I nie żebym chciała Was zdenerwować...ale mam jeszcze miesiąc wakacji! xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 2 Wrz - 20:21:46 | |
| - Muvee napisał:
- sorry Miśki ale mam straszną lipę z internete ;C
I nie żebym chciała Was zdenerwować...ale mam jeszcze miesiąc wakacji! xD jak ja Ci zazdroszczę ! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 13:25:00 | |
| też chcę jeszcze jeden miesiąc wakacji, bo szkoły już mam dość ;x
a tak właściwie, to poszłaś na tę dentystykę? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 14:50:42 | |
| ja plan mam ok ^^ mój plan, jak kogoś interesuje |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:14:51 | |
| jak różowo! ale genialny nagłówek! coraz lepsze te nagłówki robisz ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:16:03 | |
| przepraszam za ten róż xD i za te zmiany, które znikają i się pojawiają. muszę jakoś przetestować to co robię ^^ niedługo pojawi się już oficjalna wersja xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:19:09 | |
| ten róż jest taki ładny, nie jest oczojebny, wiec jest fajnie ;D ale jaram sie naglowkiem <3 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:20:30 | |
| jeszcze muszę dopracować ^^ aha, mogę wiedzieć jakie macie rozdzielczości ekranów? bardzo by mi to pomogło |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:23:52 | |
| 1024x768 mały mam niestety |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 17:43:38 | |
| - Lizzie napisał:
a tak właściwie, to poszłaś na tę dentystykę? (nie)stety rok kibluję na kosmetologii będzie fun. a potem se maturkę znów strzelę <3 w ogóle... w zeszły weekend byłam na Festiwalu Muzyki Celtyckiej w Będzinie...oczywiście byłam tam TOTALNYM przypadkiem, bo nie mam z celtycyzmem nic wspólnego xD a tam ciul: warsztaty tańca szkockiego, irlandzkiego (chciałam iśc ale przespałam ;P), bretońskiego, z fonetyki <3, co wieczór koncerty do 23 na zamku, a potem jam session do 4 rano spałam na sali gimnastycznej w jakiejś szkole na karimacie z ok. setką osób xD lubię przypadki. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:04:40 | |
| i znowu te nerwy związane z maturą xD a nie wolałaś iśc do jakieś pracy i se pozarabiac rok i potem na dentystykę?
jeej jak ja bym już chciała na studia, do wwa, tam to są melanże na stopro. ;D
eej faaajnie! jednak i tak lepiej w szkole spać niż pod namiotem bo tak czesciej bywa na festiwalach xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:11:38 | |
| no już mniej xD nie, bo nie chce wypaść z rytmu uczenia się. te studia to takie korki będą ;) a może jeszcze je skończę.
aa tam, wszędzie są ;> trast mi ;D
pewnie, że tak, fajnie było <3 to jest chyba jedyna tego typu impreza w Polsce i dużo ludzi przybywa, ale zawsze śpią tylko po szkołach. rezerwujesz wcześniej nocleg a potem już tylko poznajesz nowych ludzi przy jednym czajniku i pod prysznicem xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:16:34 | |
| pod prysznicem? fajnie to brzmi ;D dużo ludzi tam poznałaś? xD
wieeesz, ale wawa to jednak wawa xd klubów ful, koncertów i takich tam xD
w sumei kosmetologia to taki luźniejszy kierunek i w sumie ciekawy. ale pewnie mało facetów będzie ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:24:50 | |
| połowy imion nie pamiętam xD ale oni są tam co roku więc sobie przypomnę :P no brzmi jak wygląda xP
tak samo Kraków, Katowice <3, Wrocław, Łodź .... ;> tyle że w Wawie jest brzydziej i drożej xP
czy luźniejszy nie wiem, wiele przedmiotów mi się nakłada. sponio w tym samym budnku jest Technologia Informacyjna :twisted: |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:35:01 | |
| ja z Wawą jestem związana psychicznie, mieszkam niedaleko, często tam bywałam (ostatnio rzadko już) i dlatego je uwielbiam <3 tak samo mam z Olsztynem ale Wawa to jednak stolica i tam codziennie jakiś koncert. w Łodzi czy Krakowie nie ma aż w takim stopniu tych imprez.
aa nie no to jak jest technologia informacyjna to doobrze ;d
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:36:38 | |
| aa no chyba że tak ;) no właśnie hyhyhy btw. co to za emblemat Mała Deszczowa Chmurko? ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:39:31 | |
| A to jest logo Warszafskiego Deszczu, ostatnio się nim jaram <3 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 3 Wrz - 18:45:33 | |
| |
|
| |