I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorWiadomość

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

Co słychać? - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeWto 31 Sie - 16:56:40

za pozno xP moga sie drobne zmiany pojawiac bo pracuje nad kodem css
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeSro 1 Wrz - 13:54:46

jak tam po pierwszym dniu ? ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeSro 1 Wrz - 15:41:23

Doszła do mnie jedna dziewczyna... mało kto z klasy jest zadowolony, bo to koleżanka (naszej klasowej 'koleżanki' xD) w stylu plastic is fantastic. Aż się boję, ale już przejechałam się raz na ocenaniu z wyglądu, więc poczekam, aż lepiej poznam ^^
Zmienił nam się nauczyciel od ang! Pisaliśmy petycję, które jak widać się udała ^^ I to na tego kogo chcieliśmy ^^
Na razie pozytywnie xD
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeSro 1 Wrz - 17:04:24

A u mnie kilka osób nie zdało, wiec paru debili nie ma.
u mnie właściwie większośc dziewczyn w klasie to takie plastic is fantastic. doobra, jeszcze rok się wytrzyma ;D

a ja właśnie miałam zajebistą nauczycielką od angielskiego i możliwe, że nam zmienili. lipa. poza tym od fizyki nam zmienili i reakcja mojej koleżanki jak to usłyszała: 'oo nie! nie bedzie można ściągac', w sumei prawda, tamta to normalnie jakby głucha i ślepa była, takie akcje odchodziły hoho ;d

hmm mam zamiar się uczyć.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeCzw 2 Wrz - 13:46:08

oj nie, jednak mamy inną od angielskiego... z nowości to: nowa babka od matmy i od wuefu, nowy przedmiot wos i przedsiębiorczość, co się automatycznie równa nowi nauczyciele.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeCzw 2 Wrz - 15:12:41

też mam przedsiębiorczość, ale ze znanym nauczycielem. też małe zmiany wprowadzone, ale plan w tym roku mam wyjątkowo niekorzystny, żeby nie powiedzieć strasznie zrąbany. a dzisiaj w szkole to już normalnie nauka się u mnie zaczęła ;( u Was też ?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeCzw 2 Wrz - 16:43:54

u mnie to cały czas pso ;D mam całkiem spoko plan, w dwa dni daje rade troche pospac i wgl ja się biorę w garśc i będę miala 4,8, joł.

japierdole mam 5 wfów w tygodniu ;x
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeCzw 2 Wrz - 19:36:15

sorry Miśki ale mam straszną lipę z internete ;C
I nie żebym chciała Was zdenerwować...ale mam jeszcze miesiąc wakacji! xD
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimeCzw 2 Wrz - 20:21:46

Muvee napisał:
sorry Miśki ale mam straszną lipę z internete ;C
I nie żebym chciała Was zdenerwować...ale mam jeszcze miesiąc wakacji! xD

jak ja Ci zazdroszczę !
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 13:25:00

też chcę jeszcze jeden miesiąc wakacji, bo szkoły już mam dość ;x

a tak właściwie, to poszłaś na tę dentystykę?
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 14:50:42

ja plan mam ok ^^
mój plan, jak kogoś interesuje Co słychać? - Page 6 340469
Co słychać? - Page 6 4b1bebdbdf
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:14:51

jak różowo! ale genialny nagłówek! coraz lepsze te nagłówki robisz ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:16:03

przepraszam za ten róż xD i za te zmiany, które znikają i się pojawiają.
muszę jakoś przetestować to co robię ^^ niedługo pojawi się już oficjalna wersja xD
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:19:09

ten róż jest taki ładny, nie jest oczojebny, wiec jest fajnie ;D ale jaram sie naglowkiem <3
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:20:30

jeszcze muszę dopracować ^^
aha, mogę wiedzieć jakie macie rozdzielczości ekranów? bardzo by mi to pomogło Co słychać? - Page 6 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:23:52

1024x768
mały mam niestety
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 17:43:38

Lizzie napisał:

a tak właściwie, to poszłaś na tę dentystykę?
(nie)stety rok kibluję na kosmetologii Co słychać? - Page 6 340469 będzie fun. a potem se maturkę znów strzelę <3

w ogóle... w zeszły weekend byłam na Festiwalu Muzyki Celtyckiej w Będzinie...oczywiście byłam tam TOTALNYM przypadkiem, bo nie mam z celtycyzmem nic wspólnego xD a tam ciul: warsztaty tańca szkockiego, irlandzkiego (chciałam iśc ale przespałam ;P), bretońskiego, z fonetyki <3, co wieczór koncerty do 23 na zamku, a potem jam session do 4 rano Co słychać? - Page 6 340469
spałam na sali gimnastycznej w jakiejś szkole na karimacie z ok. setką osób xD lubię przypadki.
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:04:40

i znowu te nerwy związane z maturą xD
a nie wolałaś iśc do jakieś pracy i se pozarabiac rok i potem na dentystykę?

jeej jak ja bym już chciała na studia, do wwa, tam to są melanże na stopro. ;D

eej faaajnie! jednak i tak lepiej w szkole spać niż pod namiotem bo tak czesciej bywa na festiwalach xD
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:11:38

no już mniej xD nie, bo nie chce wypaść z rytmu uczenia się. te studia to takie korki będą ;) a może jeszcze je skończę.

aa tam, wszędzie są ;> trast mi ;D

pewnie, że tak, fajnie było <3 to jest chyba jedyna tego typu impreza w Polsce i dużo ludzi przybywa, ale zawsze śpią tylko po szkołach. rezerwujesz wcześniej nocleg a potem już tylko poznajesz nowych ludzi przy jednym czajniku i pod prysznicem xD
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:16:34

pod prysznicem? fajnie to brzmi ;D dużo ludzi tam poznałaś? xD

wieeesz, ale wawa to jednak wawa xd klubów ful, koncertów i takich tam xD

w sumei kosmetologia to taki luźniejszy kierunek i w sumie ciekawy. ale pewnie mało facetów będzie ;D
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:24:50

połowy imion nie pamiętam xD ale oni są tam co roku więc sobie przypomnę :P
no brzmi jak wygląda xP

tak samo Kraków, Katowice <3, Wrocław, Łodź .... ;> tyle że w Wawie jest brzydziej i drożej xP

czy luźniejszy nie wiem, wiele przedmiotów mi się nakłada. sponio w tym samym budnku jest Technologia Informacyjna :twisted:
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:35:01

ja z Wawą jestem związana psychicznie, mieszkam niedaleko, często tam bywałam (ostatnio rzadko już) i dlatego je uwielbiam <3 tak samo mam z Olsztynem
ale Wawa to jednak stolica i tam codziennie jakiś koncert. w Łodzi czy Krakowie nie ma aż w takim stopniu tych imprez.

aa nie no to jak jest technologia informacyjna to doobrze ;d

Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:36:38

aa no chyba że tak ;)

no właśnie hyhyhy Co słychać? - Page 6 340469

btw. co to za emblemat Mała Deszczowa Chmurko? ;>
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:39:31

A to jest logo Warszafskiego Deszczu, ostatnio się nim jaram <3
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitimePią 3 Wrz - 18:45:33

geupia ja :P
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Similar topics

-