|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sie - 18:09:09 | |
| ale CZAD! totalnie zapomniałam o tym festiwali -_-' jakieś zdjecia? nagrania?
w Londynie to nie bardzo :P ale mieszkam w przyjemnym miasteczku nie dalek i tu są ;] nawet na alledrogo tak tanio nie kupisz xD bo sobie licząąą, a nawet jak nie to + przesyłka. to nie to samo co 5 zł. |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sie - 18:43:40 | |
| właśnie, właśnie - jakieś zdjęcia? To cieszę się, że było świetnie mhym, u nas tak tanio nie kupisz. Ja właśnie zazwyczaj przez allegro i jeszcze się nie przejechałam. Czasami na ebayu możesz złapać okazję (kupiłam płytę Jet za 10zł bez kosztów przesyłki xD i teraz zaskoczenie: ona działa!) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sie - 19:25:38 | |
| dziala...ale przeskakuje?xD |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 9:29:12 | |
| szczerze, to nie mam praktycznie żadnych zdjęc, bo mój aparat jest niezdolny do robienia zdjęc w ciemnościach i z daleka ;D chciałam Ostremu porobić foty, ale się dziad ubrał na czarno i wgl nic nie było widać xD szkoda tylko, że na Moleście nie byłam do końca...
ja to z reguły boję się na allegro kupować ;D
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 14:09:11 | |
| ja też :P
muszę schudnąć, wiec uroczyście proszę ażebyście od tej chwili zwracaly się do mnie MuveeGrubasieee xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 17:33:24 | |
| z tych zdjęc co pokazywałas kiedys tam, to nie masz z czego sie odchudzac jeeezu, kobiety są naprawde dziwne, wszystkie tylko by się odchudzały xd jeszcze gdyby miały z czego, bo zwykle nie mają |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 18:05:44 | |
| otóż mam. mam nadwagę ! 60 kg ;/ przy moim wzroście to tzw. way too much . uwielbiam wp*erdalać no ale beez kitu ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 18:51:49 | |
| a obliczałas bmi? ja bym chciała troszkę przytyć w okolicach klatki piersiowej (taaa no włąsnie) i na stopach xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 19:13:29 | |
| lekarka mi to powiedziała ;)
hmm...o ile na klatkę piersiową zadziałają tabletki antykoncepcyjne, o tyle na stopy nie bardzo...
niesamowicie chorzy (umysłowo) ludzie, chyba głównie w Rosji, łamią sobie kości udowe i piszczelowe, żeby osiągnąć większy wzrost ! :x to najtrudniej zrastajace się kości (nie licząc stóp właśnie), a oni nie potrzebują tego jak mnóstwo ludzi po wypadkach tylko robia to dla kaprysu... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 19:40:27 | |
| lekarka Cie nie lubi xd
narazie tabletki antykoncepcyjne mi nie potrzebne ;D
jezu chryste... ludzie to sa naprawdę psychiczni. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 10 Sie - 20:02:16 | |
| kuurde, wiedzałam, że źle jej z oczu patrzy xD
oj tam oj tam :P czasem można brać tylko żeby złagodzić pooważne bole truskawkowych dni ... no albo żeby feed Ur boobies xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 13:20:19 | |
| eej a zauważyłyście, że tutaj jest chat? znaczy ja dopiero teraz zobaczyłam. można się kiedyś umówić na czat ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 13:54:42 | |
| no widzialam. już były kiedyś plany konferencji na skype ;> a teraz są wakację... btw. ratuunku! dziś włączylam sobie winampa a tu mi z tak ciuul wyskuje, że nagle brakuje jakiegoś sterownika :O wczoraj wszystko grało, a dziś za mało mu sterowników ;/ ...to normalne? :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 17:40:48 | |
| taak, pamiętam, ale ja raczej nie pokazałabym się na skype'ie ciekawe jak dziewczyny (Bliho i Crazy) jak nie chcą pokazqac swoich zdjeć to czy bys ie pokazaly na skype'ie ;D no teraz to nas maluuutko.
a mnie się nie pytaj. ja nawet nie wiem co oznacza termin 'sterownik' w tym przypadku xD
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 18:19:08 | |
| ale chodzi o czat, a nie telekamerowanie ;] ew. głosowo ! ^^
yyh. cierpie katusze. a Anglia ma zajebiście szybki internet, ja chceM taki w domuuu |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 18:35:34 | |
| głos też mam przejebany ale dooobra. na pewno lepszy od mojej japy. a tak wgl ostatnio mi koelzanka powiedziała, że mam poważną mordę i coś w tym jest. ludzie mówią do mnie 'pani' ;o straaszne, czuję się staro ;x kiedys nikt tak do mnie nie mówił
oni to mają wszystko szybsze xD
kupiłam sobie dziś szary i miętowy lakier do paznokci <3 yeah |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 18:50:50 | |
| no jest czat, wchodzę tam, ale nikt inny nie, więc wyłażę xD o mamo, mój głos jest okropny..... mało nas osoatnio. Sevendejs nie dołączy? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:02:50 | |
| no mało mało. a Bliho to kiedy wraca? nie ma Jej i nie ma ;D
a mój głos jest dziwny, nawet wam tego nie wytłumaczę, ale taki nie ten tego xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:05:42 | |
| L ja bym chciała :C bo wyglądam jak dziecko... gdzie gdzie kupiłaś? ;O
C niee, bo wyjezdza do Anglii i niby wszystko zostawia za sobą ;] jakoś tak to ujeła. E wróci jak będzie miala neta. B wakacjuje... ide poreklamować forum na filmwebie, co Ty na to?
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:08:32 | |
| dajesz ^^
No to czekamy na 2 spóźnialskie. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:11:16 | |
| ostatnio podesłałam tez kumpeli, może się zarejestruje ;]
btw. może zalożymy w offtopie podrozdział Klub dyskusyjny czy coś na sprawe krzyża itd. ? tak żeby te wiecznie aktualnie tematy (co slychać, co robisz) oddzielić ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:25:43 | |
| jakaś nieznana mi bliżej drogeria, lakiery firmy też nie znanej, jeden za 2.90 zł ;D
wiesz, ale ja też uważam, że wyglądam jak dzieciak, szczególnie jak się uśmiecham xD wtedy wyglądam jak wesoła wieśniaczka xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:29:08 | |
| - Lizzie napisał:
- jakaś nieznana mi bliżej drogeria, lakiery firmy też nie znanej, jeden za 2.90 zł ;D
wiesz, ale ja też uważam, że wyglądam jak dzieciak, szczególnie jak się uśmiecham xD wtedy wyglądam jak wesoła wieśniaczka xD mówisz ? xD bywam persfazyjna... xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:33:36 | |
| haha a z tumblr reblonęłam xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 11 Sie - 19:38:24 | |
| no, mówię mówię. jak się uśmiecham to wychodzi moja wiejska natura, może dlatego tak bardzo spodobała mi się 3oda Kru xD
a tekst w sumei prawdziwy ;D może się pojawią ludzie ;D
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|