|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 8 Cze - 13:42:40 | |
| w sumie tylko Kristen mi się podoba. ;> chociaż zmieniłabym jej buty. ;p ta Tulisa ma jeszcze fajną sukienkę, ale zupełnie do niej nie pasuje. więcej : Rosie Huntington-Whiteley Gemma Arterton Jassie J Daisy Lowe Diana Vickers Alexandra Burke (po prawej) Ellie Goulding Kristen Wigg (po lewej) Pixie Geldof Paloma Faith Alex Jones Naomie Harris Eliza Doolittle Rebecca Ferguson Jessica Ennis uważam, że ta Paloma mogła sobie darować nakrycie głowy !;p poza tym całkiem ok wygląda Alex Jones i sukienkę niezłą ma Naomie. |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Nie 12 Cze - 10:45:54 | |
| To może teraz coś z Polski. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych 2011 w Gdyni Maja Ostaszewska Magdalena Cielecka Aleksandra Nieśpielak Roma Gąsiorowska, Micnał Żurawski, Sylwia Juszczak Dorota Stalińska Magdalena Boczarska Agata Kulesza Eryk Stępniewski, Grażyna Szapołowska Beata Sadurska, Kasia Sowińska Samanta Stuhr Agnieszka Odorowicz, Maciej Zień Anna Samusionek |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Nie 12 Cze - 14:51:02 | |
| widziałam, widziałam. Samanta wygląda ok. tylko buty mogła założyć inne. Kulesza, Sowińska, Boczarska, Cielecka i Ostaszewska w sumie też całkiem nieźle. ogólnie festiwal całkiem udany pod tym względem modowym. ;> |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 27 Cze - 13:46:12 | |
| BET AwardsKerry Washington Ashanti Nicki Minaj Willow Smith Lala Anthony Alicia Keys Keri Hilson Mary J. Blige Wiz Khalifa, Amber Rose Kelly Rowland JustinBieber Michelle Williams Eve |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 27 Cze - 15:42:26 | |
| widziałam już zdjęcia i niestety muszę przyznać, że nie podoba mi się at all !;< Alicia wygląda w miarę ok, ale jeszcze nie mogę się do niej przyzwyczaić, pewnie dlatego, że jest po ciąży. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 31 Sie - 15:35:30 | |
| MTV Video Music Awards 2011 Beyonce Katy Perry Nicki Minaj Selena Gomez Miley Cyrus Demi Lovato Zoe Saldana Kim Karadashian Katie Holmes Deena Cortese Jenni Farley Snooki Britney Spears Adele Lil Mama Kreayshawn Holland Roden Ashley Rickards Liz Lee Victoria Justice Kat Deluna Kelly Rowland Jessie J JoJo ufff, to nie wszyscy, ale już mi się nie chciało. Połowy osób i tak nie znam :P |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 31 Sie - 16:55:52 | |
| Victoria Justice ii Britney fajnie ;) nie podobają mi sie sukienki takie jak miałą Beyonce, ale jej w niej baaardzo ładnie ;) |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 31 Sie - 18:27:21 | |
| Holland Roden i Victoria Justice B. Ładnie |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 31 Sie - 18:29:26 | |
| podoba mi się Beyonce, Zoe, Victoria, Holland. sukienkę ma fajną Katie Holmes, ale te buty mi zupełnie nie pasują, poza tym Selena i to na tyle. jedynie Nicki mnie odrobinę przeraża. ;) |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 1 Wrz - 11:35:07 | |
| Beyonce ślicznie wyglądała ;) poza tym - Bliho napisał:
- sukienkę ma fajną Katie Holmes, ale te buty mi zupełnie nie pasują
ogółem nie najgorzej, ale mogłoby być znacznie lepiej ;D |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 1 Wrz - 12:52:27 | |
| Kat DeLuna, Vistoria justice - ładne sukienki usta Holland mnie przerażają za to ;p Britney, Katie - ładnie, ale inne buty. Choć tak całkiem osobno to buty Katie ma fajne. Kreayshawn - wygląda trochę, jak Amy Winehouse Oo |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 20 Wrz - 14:50:14 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 20 Wrz - 15:07:57 | |
| Podobają mi się: Julie Bowen Sofia Vergara Evan Rachel Wood Emily Blunt
|
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sob 14 Sty - 18:15:13 | |
| Critics' Choice Award 2012Lizzie Olsen in Emilio Pucci Berenice Bejo in Elie Saab Charlize Theron in Azzedine Alaïa Haute Couture Elle Fanning in Rodarte Ellie Kemper in Alberta Ferretti Diane Kruger in Custom Prada Chloe Moretz in Chanel Emma Stone in Jason Wu Shailene Woodley in Calvin Klein Kirsten Durst in Christian Dior Michelle Williams in Chanel Evan Rachel Wood in Valentino |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sob 14 Sty - 19:43:53 | |
| Diane Kruger mi się podoba. ;) |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sob 14 Sty - 19:48:29 | |
| - Bliho napisał:
- Diane Kruger mi się podoba. ;)
strasznie ładnię wyglądała. chyba najlepiej. Kirsten Dunst też mi się podoba. |