|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:16:19 | |
| 13 zdjęcie - śliczna sukienka <3 Taylor trochę babciowato wygląda 19 - ale noooogi. 27 (jessica Stam) ślicznie. Dakota niby łądnie, ale czuję się jakbym jużto tysięczny raz widziała. Cały czas ma tak samo włosy i sukienki podobne... Będę jedyną, której ta -> http://www.style.com/slideshows/2010/fashionshows/S2011RTW/MARCHESA/RUNWAY/00260m.jpg sukienka się podoba ;P ? I z tych od Bliho to jestem na tak z: Gisele Bundchen, Reene Zelweger, Dianna Agron, Hailee Steinfeld. A przy niektórych to się zastanaiam, czy oni (one szczególnie) tak na serio... |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:19:22 | |
| na modelce ta sukienka nie wygląda najgorzej, ale na gali ta dziewczyna mi się zupełnie nie widzi. sama sukienka taka dość odważna i oryginalna. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:23:18 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:33:10 | |
| to chyba jest pani, ale pewności nie mam. niejaka Iman (swoją drogą brzmi jakoś, hmm ... męsko ?). |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:37:42 | |
| Rihanna wygląda tak jakoś grubo i dziwnie z tym warkoczem. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 16:56:23 | |
| Rihanna, Beyonce, Kirsten Dunst - masakra. 18, 19 - fajnie. w tym roku baardzo wymyślne sukienki miały. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 12 Maj - 15:45:38 | |
| Cannes Film FestivalSalma Hayek Uma Thurman Rachel McAdams Melanie Griffith & Antonio Banderas Owen Wilson & Rachel McAdams Karolina Kurkova Linda Cardellini Aishwarya Rai Hofit Golan Lea Seydoux Salma wygląda super (w tej pierwszej sukni) i Rachel w tej białej nieźle. Reszta niekoniecznie. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 12 Maj - 15:51:32 | |
| Rachel w białej o tak ślicznie ;) najlepiej. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pią 13 Maj - 8:08:32 | |
| Salma Hayek i Rachel McAdams najlepeij |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pią 13 Maj - 14:39:03 | |
| nowe : Diane Kruger Angelina Jolie Rachel McAdams Bryce Howard Mia Wasikowska Alexa Chung Emily Browning Tilda Swinton Angelina jest ubrana jak babcia trochę. A ta Tilda ?! |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pią 13 Maj - 15:02:39 | |
| nikt mnie nie zachwycił. jej, tyle jest pięknych sukienek a oni takie wybierają... |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sob 14 Maj - 12:40:56 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 23 Maj - 16:52:24 | |
| Billboard Music Awards 2011Selena Gomez Kesha Nicky Minaj Rihanna Taylor Swift Fergie Beyonce Nicole Kidman Britney & Rihanna Kelly Rowland Mary J. Blige Kaylie Minogue Hillary Scott Keri Hilson Michelle Williams |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 23 Maj - 17:39:25 | |
| wtf - Kesha, Nicky Minaj, Fergie i Mary J. Blige Rihanna się z tłem strasznie zlewa. Selena - dół sukienki jakiś rtaki za bardzo, ale góra łanie. no i buty mi nie pasują. Taylor Swift - niby ładna sukienka, ale coś nie tak... Beyonce - zupełnie jej ta sukienka nie pasuje Kidman - nie wiem, jak się prezentuje sukienka w całości, ale wygląda na ładną. i warkocz! Kelly Rowland - nawet ładnie.
|
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 24 Maj - 13:04:32 | |
| Selena ma ciekawą sukienkę, ale kompletnie 'skopała' całość zakładając te buty ! Rihanna, Taylor i Kelly całkiem nieźle. bez rewelacji. a Kesha to chyba nie wie, co to lustro. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 24 Maj - 14:23:07 | |
| dokładnie. rozumiem, że chce szokować, ale mogła by zrobić w przyjemniejszy dla oka sposób :P |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 25 Maj - 17:43:21 | |
| zgadzam się. Kesha okropnie, strasznie wygląda, dlaczego sobie to robi?! Selena i Kelly Rowland dobrze, ale Gomez spieprzyła butami, o tak. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 26 Maj - 12:44:28 | |
| a, mi się jeszcze nie bardzo podoba Keri. ten pasek i buty szczególnie. poza tym, uważam, że mulatkom/murzynkom nie pasują blond włosy. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 6 Cze - 16:19:19 | |
| przepraszam za post pod postem. MTV Movie Awards 2011Tom Felton Nicky Minaj Kellan Lutz Erin Heatherton Elle Fanning Bryce Dallas Howard Blake Lively Amanda Bynes Aly Michalka Nikki Reed & Paul McDonald Cameron Diaz Nina Dobrev Jessica Szohr Leighton Meester Reese Witherspoon Emma Stone Kristen Stewart Taylor Lautner Hailee Steinfeld Emma Watson Brooklyn Decker Rosie Huntington-Whiteley Selena Gomez Lily Collins Jennifer Lawrence Emma Roberts Mila Kunis Chelsea Kane Elizabeth Reaser Aimee Teegarden Shay Mitchell Crystal Reed Kayla Ewell Tinsel Korey Katie Kassidy Lindsey Vonn Chelsea Handler po pierwsze nie mam pojęcia kim jest połowa z wyżej wymienionych ludzi. ;d na tak na pewno jest dla mnie Selena (boska sukienka !), Emma Watson, Blake Lively, Mila Kunis, Kristen. na nie zdecydowanie buty Amandy Bynes (!), sukienka Lindsey Vonn, Nicky Minaj, Crystal Reed, Elle Fanning, Jessica Szohr i Brooklyn Decker. jeżeli kogoś pominęłam, to przepraszam. ;> |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 6 Cze - 17:24:22 | |
| Leighton, Emma Stone i Watson, Selena zdecydowanie nejlepiej.reszta albo jakoś tak nijako, albo całkowicie źle. Amanda Bynes - te buty fuuu, i to może dziwnie zabrzmi, ale jej biust dziwnie wygląda O.o |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 6 Cze - 19:12:16 | |
| ogólnie na tej gali nie było tak źle, jak na poprzednich. Kristen, Emma x2, Leighton ;) |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 6 Cze - 19:21:19 | |
| po ponownym przeglądnięciu podoba mi się jeszcze Kayla Ewell i Mila Kunis |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 7 Cze - 16:43:35 | |
| Kayla też wygląda ok, ale ma chyba za małe buty. ;> CFDA Fashion Awards Style StarsAshley Green Mary-Kate & Ashley Olsen Jessica Alba Miranda Kerr Lady Gaga Naomi Watts Kirsten Dunst Lucy Liu Alessandra Ambrosio Liv Tyler Kerri Washington Whitney Port Chloe Sevigny Joy Bryant Shenae Grimes Marcia Cross Amber Heard Sofia Coppola Emmanuelle Chriqui Doutzen Kroes Katie Cassidy Carla Gugino LeeLee Sobieski Karolina Kurkova Tika Sumpter dziś mam dobry humor, więc tylko o pozytywach. ;p podoba mi się bardzo Shenae i Doutzten. ;> |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 7 Cze - 18:52:46 | |
| Miranda Kerr, Lucy Liu, Shenae Grimes, Amber Heard (gdyby nie buty), Emmanuelle Chriqui, Doutzen. Ogólnie wszyscy jakoś ładnie się prezentują |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 7 Cze - 19:37:26 | |
| GLAMOUR AWARDS Kim Kardashian Jameela Jamil Fearne Cotton Katherine Jenkins Kristen Stewart Rachel Stevens Tulisa Contostavlos |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy | |
| |
|
| |
|