|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Nie 10 Paź - 10:21:10 | |
| przepraszam, że (znowu) post pod postem. ;) zdjęcia z Paris Fashion Week 2011 : Rihanna Dakota Fanning Karolina Kurkova Keira Knightley Rachel Bilson Kate Moss Gisele Bundchen Tyra Banks Bar Rafaeli Heidi Klum Taylor Swift Leona Lewis Jessica Alba Leighton Meester Blake Lively Więcej zdjęć + inne stylizacje gwiazd znajdziecie tutaj. Mnie osobiście bardzo podoba się Rachel Bilson w różowej sukience, Keira, Taylor i nawet Jessica Alba. Natomiast największa porażka to dla mnie Rihanna. |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Nie 10 Paź - 12:34:00 | |
| Leighton Meester bardzo mi się podoba! i ta Karolina Kurkova (?). Jak zwykle bez szału |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 11 Lis - 13:30:41 | |
| dziś sporo zdjęć, z MTV EMA i CMA Awards ! CMA : Carrie Underwood Gwyneth Paltrow Taylor Swift Katherine Heigl Leighton Meester Nicole Kidman LeAnn Rimes Sheryl Crow Więcej zdjęć TUTAJEMA : Shakira Katy Perry Miley Cyrus Rihanna Kesha Emily Osment Taylor Momsen Eva Longoria Więcej zdjęć i inne stylizacje gwiazd TUTAJz CMA to szczerze nic szczególnie mi się nie podoba, może jedynie Taylor Swift wygląda w porządku. z EMA jedynie Shakira. a Taylor Momsen, wtf ?! |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 11 Lis - 14:21:44 | |
| Z CMA najlepiej Tayler Swift i Katherine Heigl. A z EMA to tylko Shakira i ta Emily Osment,a reszta to porażka. Największa beka z: Taylor Momsen, która wyglądała jakby sie jeszcze nei przebrałą z halloween, i Keshy - do niej po prostu brak mi słów... |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 11 Lis - 14:30:48 | |
| z CMA podobają mi się sukienki Taylor i Leighton chyba najbardziej. Z EMA Shakira iEmily. Ło mamo - Kesha! |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 22 Lis - 15:27:09 | |
| AMA 2010 Taylor Swift & Rihanna Katy Perry & Pink Miley Cyrus Heidi Klum & Fergie Jessica Alba & Julianne Hough Whitney Port & Kelly Osborne Mandy Moore & Jenny McCarthy Jade Smith Hillary Scott & Sheryl Crow Nicki Minaj & Kesha Avril Lavigne Tila Tequila Christina Milan Demi Lovato Reszta tutaj : WIĘCEJKesha ? Podobno okrzyknięta najgorzej ubraną i najdziwniej umalowaną. Oh yeah ! Taylor zmieniła fryzurę - według mnie znacznie lepiej wygląda i nawet mnie się ogólne wrażenie podoba. Mandy trochę jak babuszka wygląda ;p |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 22 Lis - 15:59:22 | |
| Taylor świetnie i Avril też ąłdnie. Mandy Moore ma prześliczna sukienkę ;) a kesha... już nie wiem co o niej powiedziec |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 23 Lis - 19:53:13 | |
| Taylor b.ładnie. Katy tak normalnie, jak na nią Miley - gdyby było bez tego 'ogona' było by fajnie. Jej.... Kesha ... |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 24 Lis - 14:11:31 | |
| Miley bardzo fajny, tylko ten tył. Demi też nieźle, Katy ładnie, ale nie podoba mi się długość tej sukienki. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 24 Lis - 14:28:02 | |
| a ta Nicki Minaj ? trochę kiepska próba zwrócenia na siebie uwagi, coś w stylu nieudanej Lady Gagi. a według mnie Demi jest bardzo ładna, ale nakłada tyle makijażu jak stara ;d a czy jestem na czasie, bo słyszałam, że miała jakiś problem z narkotykami i była na odwyku ?;) no to tak poza tym.
|
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 25 Lis - 7:30:29 | |
| no właśnie... przecież Demi była na jakimś odwyku czy coś. Już wyszła? |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 25 Lis - 13:33:55 | |
| Miley, Taylor, Tila - ślicznie reszta okropnie a demi to już w ogóle o.O a Kesha, sorry, uwielbiam Cię, ale ten strój jest okropny xd |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 6 Sty - 13:00:17 | |
| PCA 2011 : Leighton Meester Katy Perry Zac Efron & Taylor Swift Selena Gomez Jennifer Aniston Siostry Kardashian Emma Roberts Aly & AJ Michalka Miranda Cosgrove Malin Akerman Ashley Tisdale Natalie Portman & Ashton Kutcher Twilight Stars Mila Kunis Więcej zdjęć : TUTAJ.Moim zdaniem najlepiej wyglądała Kristen i Selena Gomez. Taylor w sumie też ok. Ale Ashley Tisdale chyba przesadziła z opalenizną, sukienka też mi się za bardzo nie podoba. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 6 Sty - 14:07:42 | |
| zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Kristen i Selena najlepiej, chociaż Selena wygląda starzej, ale i tak ładnie. Ashley mnie zawiodła, sukienka mi się nie podoba i ta opalenizna -,- młodsze Kardashian dośc fajnie i Aly Michalka świetnie też. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 6 Sty - 14:45:40 | |
| W sumie to mam takie zdanie. Kristen zdecydowanie naj, Selena też ładnie. Ashley rzeczywiście za bardzo opalona. Katy Perry w ogóle mi się nie podoba. Taylor i Jennifer jeszcze ok. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Czw 6 Sty - 19:02:26 | |
| Ash przesadziła z solarium ;<< wielka szkoda, bo jest taka śliczna! A Sukienkę miała boską!!!! Siostry Michalka również bosko! (followują moje drugie konto na TT!!!!!!!!) Selena też niczego sobie |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 19 Sty - 17:41:59 | |
| Golden Globe 2011 Paris Hilton Hailee Steinfeld Christina Hendricks Emma Roberts Nina Dobrev Anne Hathaway Natalie Portman Olivia Wilde Hayden Panettiere Selena Gomez Kim Kardashian Christina Aguilera Megan Fox Heidi Klum Eva Longoria Dianna Agron Claire Danes Halle Berry Mandy Moore Jennifer Lopez Michelle Williams Carrie Underwood Catherine Zeta-Jones Sandra Bullock Mila Kunis Angelina Jolie January Jones Nicole Kidman Leighton Meester Emma Stone Scarlett Johanson Lea Michele Julianne Hough Sarah Hyland Jennifer Love-Hewitt Kelly Osbourne Zoe Saldana WIĘCEJ ZDJĘĆ TUTAJ.jedna z większych imprez, a moim zdaniem pod względem 'mody i wyglądu' jedna z najgorszych. żadna gwiazda tak naprawdę mi się nie podoba. sukienki już w ogóle. za dużo zieleni i czerwieni. jedynie co mogę powiedzieć, to że Sandra Bullock się zmieniła i choć suknia mi za bardzo do gustu nie przypadła to muszę przyznać, że wygląda super w nowej fryzurze. No i ewentualnie jeszcze Sarah Hyland, której kompletnie nie znam i wygląda mi na 15-latkę, która chce wyglądać na 25, ale i tak całkiem nieźle na tle pozostałych. A z Kryśką co się dzieje ? A ta cała Christine Hendricks nie przypomina Wam trochę z twarzy Anny Dereszowskiej ?!;) |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 19 Sty - 19:05:37 | |
| Emma Roberts, Dianna Agron, Mila Kunis chyba naj. jak ja dawno Paris nie widziałam :P |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Sro 19 Sty - 19:23:48 | |
| emm..też jakoś nikt mnie nie zachwycił ewentualnie Nina i Dianna nie wyglądały źle. Christina?!?! o.O |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pon 4 Kwi - 18:56:08 | |
| Kids Choice Awards 2011 Pixie Lott Jennette McCurdy Kim Kardashian Russell Brand Selena Gomez Tayor Momsen Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner i Kourtney Kardashian Zachery Gordon Joe Jonas i Frankie Jonas Debby Ryan Victoria Justice Paris Hilton i Nicky Hilton Arielle Kebbel Elizabeth Gillies Keke Palmer Willow Smith Miley Cyrus Miranda Cosgrove |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pią 22 Kwi - 14:42:58 | |
| Selena ok, tylko buty mi się nie podobają. a reszta ? no comment. Kim K. chyba trochę przesadziła z krojem sukienki. too short !;> |
|
| |
rain Liczba postów : 121
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Pią 22 Kwi - 18:56:08 | |
| Sennette okej, tylko nie ta torebka i buty, kiecka jak najbardziej Victoria - ujdzie ujdzie Nicky Hilton - omg kiecka przepiękna, ale gdyby ubrała buty z innego materiału to byłoby idealnie |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 9:13:22 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 11:32:41 | |
| najlepiej Kristen, Lea Michele no i w sumie Ashley Greene też nieźle. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy Wto 3 Maj - 12:10:19 | |
| więcej zdjęć : Jennifer Lopez Gwyneth Paltrow Rihanna Gisele Bundchen Madonna Penelope Cruz Reene Zelweger Dianna Agron Nicole Richie Claire Danes Amy Adams Julianne Hough Alicia Keys Eva Mendes Mary J. Blige Julianna Marguiles Kerry Washington Rumer Willis Rashida Jones Elizabeth Banks Hailee Steinfeld Elle Fanning Takie fifty-fifty. Niektórzy się postarali i wyglądali fajnie, inni no comment. Na tak : Kristen, Emma Roberts, Ciara, Naomi Watts, Lea Michele, Zoe Saldana, Dianna Agron, Diane Kruger, Mary-Kate Olsen, Gwyneth Paltrwow, Ashley Greene i dziewczyna nad Taylor Swift. Na nie : Naomi Campbell, Elle Fanning, Christina Ricci, Kirsten Dunst, Madonna, Rihanna, Beyonce, ta ostatnia laska od Crazy, ta nad Ashley Olsen i w kapeluszu. |
|
| |
| Temat: Re: Najlepiej ubrane gwiazdy | |
| |
|
| |
|