I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
AutorWiadomość

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

Co słychać? - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:37:16

Strasznie kombinują. Jeszcze coś o ustnym angielskim słyszałam. Mi zmienili maturę z angielskiego i to chyba bez trzyletneigo uprzedzenia (jak to być powinno). Za trzy lub dwa lata ustna z polskiego ma inaczej wyglądać. Nie tak, że sama sobie temat wybierasz już we wrześniu tylko tam na miejscu.
Masz szczeście, że mieszkasz w Warszawie, bo masz sporo dobrych szkół. Ale w sumie mam szczęście, że przynajmniej dwujęzyczne (gimnazjum) u mnie jest Co słychać? - Page 33 136969
Ta z hiszpańskim brzmi ciekawie, ale w sumie 4 lata to dużo Co słychać? - Page 33 340469 Mi się na studia śpieszyło i śpieszy Co słychać? - Page 33 340469
Własnie dużo jest ludzi takich, jak my, co są pomiędzy, co jest smutne. Zazdroszczę tym, którzy np. są dobrzy i lubią fizykę.
Powrót do góry Go down

pond
pond

Liczba postów : 377

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:41:13

A tak, też słyszałam o tym ustnym angielskim, hahaha, współczuję przyszłym rocznikom. Poumierają tam ze stresu. I taaaaak, to mój rocznik będzie miał nową maturę, no bo któżby inny jak nie ulubione króliki doświadczalne MEN <3 Nie dość, że ma być to wszystko pozmieniane, to będziemy ją pisać w lipcu. Dziękuję bardzo za zrujnowanie mi TYCH WAKACJI NA KTÓRE SIĘ CZEKA CAŁĄ SWOJĄ EDUKACJĘ.
Mi się nie spieszy w sumie:D A na jakie studia chcesz iść?
Chciałabym być z czegoś taka mega dobra. Niestety mi to nie dane.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:43:18

Oj, to współczuję Co słychać? - Page 33 340469
Na mnie tylko angielski w gimnazjum eksperymentowali.
O mamo, W LIPCU? Przecież zawsze wszyscy czekają na te wakacje życia!
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:45:44

No właśnie wtf ludzie... Dlaczego oni muszą nam to robić. Nienawidzę ich.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:47:02

Jeszcze, jakby to w czerwcu to było to idzie zrozumieć. Ale... w lipcu? Kiedy wszyscy wakacje już mają?
Co słychać? - Page 33 2BTBa
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:48:32

Zero logiki i sensu. Tylko chcą nam życie uprzykrzyć Co słychać? - Page 33 520200
Hihi Doctor <3 CHCĘ JUŻ SEZON 7 BTW. Te wszystkie zdjęcia mnie zabijają. Karen jest taka pięęęęęęęękna.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:51:19

Ale przecież nawet materiał 3 klasy się kończy w kwietniu. Chociaż oni teraz kombinuję z tym też. Pocieszające może być to, że jeszcze się wiele pozmieniać Co słychać? - Page 33 340469
Ja teeeeeeż. Karen już chyba skończyłą kręcić, co oznacza koniec Amy i Roriego Co słychać? - Page 33 520200 Oj będzie wodospad łez Co słychać? - Page 33 340469
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:56:27

Pozmieniać to się może tylko na gorsze. Już to nie raz udowodnili niestety.
Skoro sam Moffat powiedział, że ludzie będą płakać, to będzie milion razy gorzej. Połowa fandomu Who pewnie popełni samobójstwo.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:57:41

A widziałaś ten filmik, gdzie Matt czytał scenariusz i się popłakał (w NYC chyba, czyli ostatnim odcinku z Amy) Co słychać? - Page 33 345624
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 14:59:43

Nie widziałam D: RanyboskieMoffatjaciękiedyśzamordujecotyrobiszzludzkąpsychiką
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 15:05:01

no nie znajdę tego, ale jest filmik z kręcenia, jak Doctor czyta list od Amy (nie wiem, moja teoria).
www.youtube.com/watch?v=-9edJVp9LwI
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 15:12:45

To mi złamało serduszko. Zarazem chcę i nie chcę tego nowego sezonu.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeCzw 26 Kwi - 20:16:54

Jutro piątek! Dziś cały dzień usypiałam w szkole ;x
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimePią 27 Kwi - 16:57:19

o matko, ale to zakończenie było długie! masz byłą do 9, a cała ta oficjalna część dopiero o 10.30 się zaczęła ==" Przemówienia dyrektorki, rodziców blablabla.... Potem nagrody dla tych, co coś wygrali + prezentowanie swojego talentu... Najlepszy był Sławek ode mnie z klasy (on wygrał masę konkursów recytatorskich itp), ktory powiedział tylko "Dziękuję" i poszedł. Nie musze chyba mówić, że otrzymał największe brawa...
W ogóle to zakończenie powinno być po maturach, a nie przed...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimePią 27 Kwi - 20:06:19

oh..i już koniec szkoły dla Ciebie (; jak się z tym czujesz? lol
właśnie też mi się wydaje, że takie coś powinno być po maturach i tym całym stresie ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimePią 27 Kwi - 20:41:39

nie czuję, jakby to był koniec szkoły ;p
dokładnie, jeszcze się wszyscy żegnają, a tu przecież jakieś 3 tyg. matur, na których się będziemy widzieć. Zresztą dają nadzieję, że to już koniec stresu i szkoły, ale sobie przypominasz, że nie.... jeszcze trzeba napisać matury.
Przygotujcie się, że Wam będę przez ten tydzień o tym zrzędzić, bo za tydzień pierwsza matura aaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 9:29:46

aaa kurde normalnie czuję ten stres XD ja będę chyba mdleć za 2 lata ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 11:03:38

najgorsze jest to, że im bliżej matura, bardziej olewam naukę Co słychać? - Page 33 340469 a wiem, ze nie powinnam i mam wyrzuty sumienia! Najchętniej przespałabym te 3 tygodnie.
Jakieś plany na długi długi (dla Was) weekend?
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 15:35:33

oprócz tego, że idę na koncert HIPHOPOWY (taaak, hahah, bo kolega występuje i nie mogę tego przegapić) i 18nastki kolegi to chyba nic specjalnego. pewnie w domu albo jakieś spacery z przyjaciółkami Co słychać? - Page 33 136969
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 16:24:01

i tak ciekawsze niz moje Co słychać? - Page 33 136969
ładne lato mamy tej wiosny, ale pewnie bedziemy miec wiosne (lub nawet jesien) latem.
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 17:31:11

ojej, dajcie spokój jakie upały teraz mamy ;D ale już podobno ma się troszeczkę ochładzać, tak na bardziej wiosennie a nie letnio ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 17:58:03

własnie chyba ma zacząć padać. co mnie cieszy, bo pisanie matur w letnią pogodę mi się nie uśmiecha Co słychać? - Page 33 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 18:10:25

blacky - może się wciągniesz w rap dzięki koncertowi? ;D

ja się wybieram do Olsztyna z mamą na trzy dni, w piątek jadę brata odwiedzić i to by było na tyle. pewnie trochę poczytam, na dwór się wybiorę z koleżankami.

jak ja się cieszę z takiej pogody, bo uwielbiam słońce i w ogóle jak jest ciepło. Dobrze by mi sie mieszkało na południu Europy ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimeNie 29 Kwi - 18:13:54

Ja bym nie wytrzymała. Tak, jak jest teraz to jeszcze wytrzymam, ale jak jest cieplej to ja umieram i włącza mi się narzekanie. Jak byłam na Sycylii to zdychałam podczas sjesty ;p
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitimePon 30 Kwi - 6:04:28

Lizzie napisał:
blacky - może się wciągniesz w rap dzięki koncertowi? ;D

w sumie to ja się ostatnio już troche wciągnęłam XD kolega ciągle mi wysyła jakieś kawałki a ja słucham i słucham no i fajne są ;D ale myślę, że na tym się skończy ha
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 33 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 33 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Hyde Park :: Offtop-