|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Pon 30 Kwi - 19:30:44 | |
| Boże, ale upały! A ja głupia siedzę w domu i się 'uczę'... |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Wto 1 Maj - 8:42:55 | |
| No strasznie gorąco jest.... W końcu kupiłam nowe słuchawki, bo w końcu ile można słuchać przez jedną? xd (zepsuła mi sie jedna) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 1 Maj - 20:47:29 | |
| Często mi się tak psują U mnie coś chmury się zbierają, ale na razie nie pada. Dzisiaj były u mnie koleżanki, bo miałyśmy się uczyć. No ale wiecie, jak to z tym bywa :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 2 Maj - 2:50:36 | |
| Haha, rok je miałam i padly xd
No tak, jak koleżanki przyjdą to sie robi wszystko oprócz tego co trzeba xd |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Co słychać? Sro 2 Maj - 16:09:55 | |
| U mnie dzisiaj chyba burza była. Nie jestem pewna, bo byłam w innej części miasta, ale wnioskuję po tym, że mój kochany pies zostawił w domu niespodziankę, jak zawsze, gdy się boi... Ale dobrze, że już jest chłodniej trochę. Wolę teraz pożyć z normalną, wiosenną pogodą, a upały zostawić na lato. Nie chcę, żeby znowu było zimno i deszczowo w wakacje.
A co do słuchawek, to u mnie przeżywają maksymalnie cztery miesiące, więc już kupuję najtańsze, bo mi szkoda pieniędzy. Nie wiem, jak ja to robię, ale zawsze się jedna psuje. To jest mega frustrujące. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 2 Maj - 16:30:36 | |
| U mnie właśnie brzmi. I mój pies też się boi, ale nie zostawia niespodzianek Ale się trzęsie i się chowa, zawsze mi go szkoda! Teraz w nocy spać nie mogłam tak mi było gorąca, ja jednak preferuję tak 25 stopni w słońcu. Jak już dochodzi do 30 to umieram. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 7:11:22 | |
| Crazy, powodzenia jutro ! ;* |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 9:14:21 | |
| aaaaa, dziękuję. czuję, że powinnam się dalej uczyć, ale już nie wiem czego. Moje osobiste przeczucie na jutrzejsze wypracowanie to .... Dżuma. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 10:31:27 | |
| DOBRZE BĘDZIE!! POWODZENIA! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 10:32:51 | |
| aw, dziękuję. pogrom to będzie na ustnej. A Wy wolne macie Jak wam mija weekend? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 13:38:34 | |
| Ja jutro praktyka, więc wolnego brak niestety. A nawet spoko mija, "szukam" nowego stylu |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Co słychać? Czw 3 Maj - 21:46:35 | |
| Powodzeeenia Crazy! Jutro będę trzymać kciuki! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 4 Maj - 7:54:03 | |
| Crazy tam teraz pisze..ahh *trzyma kciuki* a wolne..hmm...wczoraj byłam na ognisku u kolegi, średnio było, bo to nie ''moi ludzie'' lol ;p ale dziś koncert hiphopowy haha nie wierzę że na to idę XD lool |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 4 Maj - 13:16:04 | |
| PRZEŻYŁAM! W sumie to rano czułam się tylko tak, jakbym na jakieś wypracowanie do szkoły szła. Najgorszy jest moment siedzenia na hali i czekania na arkusze. Potem to już, jakoś leci. Czytanie ze zrozumieniem było o Wikipedii Wszyscy mówią, że było głupie, więc się zastanawiam, co mogłam źle zrobić. Jedno pytanie to chyba było na poziomie podstawówki... a pewnie okaże się, że mam je źle. Co do wypracowania to tak: pierwszy temat to coś w stylu "Symbolika strony lewej i prawej w Dziadach cz. III", drugi "Porównaj postawy życiowe Izabeli Łęckiej i Natalii Podborskiej". Wybrałam drugi temat, choć "Ludzie bezdomni" to nie moja mocna strona. Cóż, zobaczymy. Nie mam zamiaru sprawdzać odpowiedzi, wollę żyć w błogiej nieświadomości. jak zobaczę reklamę w TV Gazety wyborczej "Maturzysto, dzisiaj pisałeś egzamin z języka polskiego" to chyba walnę ekran. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 7:56:50 | |
| Napewno bd wszystko ok |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 10:12:07 | |
| mam nadzieję teraz muszę się douczyć tej głupiej prezentacji... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 10:14:26 | |
| no to dobrze, że nie było źle ;)) jestem po koncercie lol super było! aż sama się zdziwiłam że koncert hiphopowy a się tak dobrze bawiłam (; ogólnie to trochę funku i dużo poskakałam, więc jak każdy inny koncert ;) mega pozytywnie |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 13:20:55 | |
| to fajnie, że dobrze się bawiłaś napisałam tę maturę z polskiego i czuję, jakby to już było wszystko a tu jeszcze się uczyć trzeba! ehhh... w poniedziałek idziecie do szkoły, nie ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 15:20:58 | |
| Nom, idziemy, ja na praktykę xd |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 20:27:25 | |
| taa..idziemy. ogólnie to strasznie głupio to zrobili bo: pon -lekcje, wtorek - wolne, sroda - lekcje, czwartek - wolne, piątek - lekcje...-,- tak w kratkę |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 5 Maj - 20:30:12 | |
| wtedy kiedy rozszerzone są to Wy też idziecie ^^ czyli w środę Wy będziecie w szkole, a ja nie (matma rozszerzona) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 6 Maj - 8:30:37 | |
| Nie wiedziałam, że w czwartek wolne xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 6 Maj - 9:04:52 | |
| W czwartek jest angielski caaaaały dzień (dosłownie, od 9 d 17-18...), więc raczej nie idziecie. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 6 Maj - 9:53:40 | |
| no na to wychodzi...ale np. w niektórych szkołach mają caały tydzień wolny ;p czyli w sumie mają całe 2 tygodnie wolne.
jutro lekcje, a ja w ogóle nie mogę się zebrać żeby jakiekolwiek zadanie zrobić i jeszcze się pouczyć...masakra XD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 6 Maj - 10:15:39 | |
| ale pewnie takie lekcje, że niektórcy nauczyciele pilnują na maturach :P i sale pozajmowane przez matury. Ja mam jutro polski rozszerzony i kompletnie nie wiem, czego się uczyć... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|