|
|
Autor | Wiadomość |
---|
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 15:51:26 | |
| u mnie nic ciekawego w sumie, dzisiaj mi wyprawili malutkie urodzinowe party w szkole i dostałam dwie najcudowniejsze rzeczy: szalik mojej ukochanej barcelony i pudełeczko w kwiatki (z szufladkami, haha) obklejone zdjęciami 1d, z różnymi ciekawymi dopiskami :3 kocham moje przyjaciółki, tak mnie naszło na miłość do całego świata ogólnie.
a co u was? dawno mnie tu nie było, więc nadrabiam.
+ dziwnie się czuję mając szesnaście lat. |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 15:59:31 | |
| tu super prezenty Ci dały! Miłość do całego świata to bardzo dobra rzecz, niech Ci się utrzyma, jak najdłużej A u mnie? Nic ciekawego i w sumie specjalnie wartego dzielenia się też nic. Odkładam naukę, na jak najpóźniej, czyli norma. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:00:41 | |
| a jak tam prezentacja? : D |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:03:29 | |
| Matko, nie bylo mnie tu chyba z 2 miesiace. w kazdym razie trzeba nadrobic te zaległosci ))) wiec szkola jak szkola: jest git. kkocham moja klase )) coraz bardziej sie do nich przekonauje i mam do nich zaufanie. i oczywiscie duzooo nauki - za tydzien pisze testy probne.. zabijcie mnie. nie dam rady z fizyki za nic ! no ale coz przy najmnie nie sa to prawdziwe testy. moje oceny sa coraz lepsze no i z tego jestem dumna )) Boże naprawde mnie tu dlugo nie bylo i jest o nadrabiac. Moze jeszcze o mnie pamietacie? podejrzewam ze zapomnialyscie :PPP ale ja spedzilam na tym forum sporo czasu i nie opuszcze go od tak !! :DDDD no i zaraz oszaleje! w sobote jade z kolezankami do Krk! )) ps. swietny wyglad ! az sie zdziwilam jak tu weszlam . ;))) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:07:30 | |
| @ pond aaaa, lepiej nie mówić ale zrobiłam postępy, bo omówiłam już Ferdydurke i Proces, co zajmuje 1,5 strony. także, jak się wezmę to powinnam już niedługo skończyć. @ aliosea no ba, że pamiętamy! okropnie Ci współczuję tych testów! naprawdę się cieszę, ze ja pisałam w tym starym systemie, czyli humanistyczny, mat-przyr. i język. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:11:42 | |
| Achh widzisz jak ci dobrze ;))0 ja neistety siedze i jednakowo sie ucze przedmiotow przyrodniczych. do tego przyda sie powtorzenie historii z 1 kl ;o tak wiec zyczcie mi powodzenia ) nie ma co szkola jest okrutna... ;ppp |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:12:24 | |
| hahaha, testy! polegnę za miesiąc, to będzie jakaś tragedia, masakra i wstawcie tu jeszcze co tylko chcecie. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:14:28 | |
| dacie radę! ale jak wybieracie licea i np. klasę biol-chem to wynik z historii też Wam się liczy? Czy jak to teraz w ogóle jest? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:17:41 | |
| dasz radeeee ! trzymamy za ciebie kciuki ;)) jezeli uczylas sie przez caly rok to nie masz nawet co powtarzac a jak nie.. to bierz sie do nauki :DDDD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:24:57 | |
| @crazy nie chyba, tak myślę. ja np. idę (mam zamiar) do klasy dwujęzycznej z hiszpańskim i jest napisane, że liczy się ocena z polskiego, historii, geografii i matmy. więc spoko.
@aliosea w tym problem, że nic nie robię, ale jakośtam dam radę : D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:28:38 | |
| aha, to spoko. ale stresu Wam tyle doładowali... bo przecież ile tych egzaminów będziesz pisać? prawie, jak matura tyle, że nie wybierasz,co piszesz. i widzę, że podzielasz moje podejście do matury :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Mar - 16:30:52 | |
| dasz rade i nie mysl inaczej będzie dobrze! moja siostra tez teraz pisze testy gim i juz zaczyna sie uczyc |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Mar - 16:33:00 | |
| Twój av zasłania mi na tel połowę twojej wypowiedzi xD Ale dziś była u mnie fajna pogoda! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Mar - 17:04:52 | |
| Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w krakowie i mi nogi odpadają... teraz czeka mnie przepisywanie i nauka na historię ^^ ej, to dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Mar - 19:28:33 | |
| Jutro!!!! xD <3
Oni z zagranicy mają jakoś inaczej xd |
|
| |
koka Liczba postów : 308
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Mar - 20:58:34 | |
| Moja klasa chciała sobie zrobić klasowe wagary jutro, buahaha. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Mar - 21:15:58 | |
| klasowe wagary są meeega ;) miałam już kiedyś taką o_O Ludzie, dziś uczyłam sie od 14 do 21 ciągle! tylko zrobiłam pół godzinki na spacer z psem. Wkuwałam fizyke, biologię i matematyke. Teraz jeszcze historia bo w pierwszy dzień mam od razu o.O Więc jest czego sie uczyć, A jutro dalszy ciąg naaauki ! ;c Życie |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Mar - 13:26:24 | |
| Ja niestety musiałam przyjść do szkoły, bo wypracowanie miałam, o ktorym już wczesniej wspominałam gdzieś. Szcześliwego pierwszego dnia wiosny życzę @ aliosea w zyciu się tak długo nie uczyłam choć mam wizję takie nauki dzień przed maturą Ale się miło na forum wchodzi i wszędzie obrazki, że nowe wiadomości |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Mar - 15:47:23 | |
| Bardzo miło ! ;) Dziękuje blacky i crazy za życzenia ;* Dziś była piękna pogoda! Oby tak dalej |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Mar - 15:52:57 | |
| Powinno tak być codziennie :P Prezenty jakieś ciekawe ? U mnie rano jest chłodna... |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pią 23 Mar - 13:56:23 | |
| rano była mgła i zimno...a teraz mmm <3 normalnie upał! |
|
| |
koka Liczba postów : 308
| Temat: Re: Co słychać? Pią 23 Mar - 17:41:43 | |
| Dzisiaj jest masakrycznie ciepło, aż mi się nie chciało siedzieć w szkole ;d. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 23 Mar - 18:56:51 | |
| ja nie byłam dzisiaj w szkole znowu w Krakowie. i straszny upał był (jak na teraz oczywiście). plus widziałam pożegnanie żołnierzy. którzy idą do Afganistanu. Niestety tylko połowę, bo miałam pociąg... |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pią 23 Mar - 19:01:34 | |
| uła... pożegnanie..ehh
dziś byłam na spacerze z przyjaciółkami..i ahh jak fajnie, takie ciepło i czas z przyjaciółmi...od razu mi się wakacje przypomniały.. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 24 Mar - 12:43:50 | |
| widziałam tylko prezentacje żółnierzy. nawet jacyś Amerykanie byli na tym pożegnaniu (jeżeli dobrze rozpoznałam mundury). strasznie dużo tych chłopaków było!
ja z przyjaciółkami mamy problem z organizacją tego Paryża :P ciągle coś zmieniamy. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|