I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorWiadomość

pond
pond

Liczba postów : 377

Co słychać? - Page 27 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 15:51:26

u mnie nic ciekawego w sumie, dzisiaj mi wyprawili malutkie urodzinowe party w szkole i dostałam dwie najcudowniejsze rzeczy: szalik mojej ukochanej barcelony i pudełeczko w kwiatki (z szufladkami, haha) obklejone zdjęciami 1d, z różnymi ciekawymi dopiskami :3 kocham moje przyjaciółki, tak mnie naszło na miłość do całego świata ogólnie.

a co u was? dawno mnie tu nie było, więc nadrabiam.

+ dziwnie się czuję mając szesnaście lat.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 15:59:31

tu super prezenty Ci dały!
Miłość do całego świata to bardzo dobra rzecz, niech Ci się utrzyma, jak najdłużej Co słychać? - Page 27 340469
A u mnie? Nic ciekawego i w sumie specjalnie wartego dzielenia się też nic. Odkładam naukę, na jak najpóźniej, czyli norma.
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:00:41

a jak tam prezentacja? : D
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:03:29

Matko, nie bylo mnie tu chyba z 2 miesiace. w kazdym razie trzeba nadrobic te zaległosci Co słychać? - Page 27 136969))) wiec szkola jak szkola: jest git. kkocham moja klase Co słychać? - Page 27 136969)) coraz bardziej sie do nich przekonauje i mam do nich zaufanie. i oczywiscie duzooo nauki - za tydzien pisze testy probne.. zabijcie mnie. nie dam rady z fizyki za nic ! no ale coz przy najmnie nie sa to prawdziwe testy. moje oceny sa coraz lepsze no i z tego jestem dumna Co słychać? - Page 27 136969)) Boże naprawde mnie tu dlugo nie bylo i jest o nadrabiac. Moze jeszcze o mnie pamietacie? podejrzewam ze zapomnialyscie :PPP ale ja spedzilam na tym forum sporo czasu i nie opuszcze go od tak !! :DDDD no i zaraz oszaleje! w sobote jade z kolezankami do Krk! Co słychać? - Page 27 136969))

ps. swietny wyglad ! az sie zdziwilam jak tu weszlam . ;)))
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:07:30

@pond aaaa, lepiej nie mówić Co słychać? - Page 27 340469 ale zrobiłam postępy, bo omówiłam już Ferdydurke i Proces, co zajmuje 1,5 strony. także, jak się wezmę to powinnam już niedługo skończyć.

@aliosea no ba, że pamiętamy! okropnie Ci współczuję tych testów! naprawdę się cieszę, ze ja pisałam w tym starym systemie, czyli humanistyczny, mat-przyr. i język.
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:11:42

Achh widzisz jak ci dobrze ;))0 ja neistety siedze i jednakowo sie ucze przedmiotow przyrodniczych. do tego przyda sie powtorzenie historii z 1 kl ;o tak wiec zyczcie mi powodzenia Co słychać? - Page 27 136969) nie ma co szkola jest okrutna... ;ppp
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:12:24

hahaha, testy! polegnę za miesiąc, to będzie jakaś tragedia, masakra i wstawcie tu jeszcze co tylko chcecie.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:14:28

dacie radę! Co słychać? - Page 27 953780
ale jak wybieracie licea i np. klasę biol-chem to wynik z historii też Wam się liczy? Czy jak to teraz w ogóle jest?
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:17:41

dasz radeeee ! trzymamy za ciebie kciuki ;)) jezeli uczylas sie przez caly rok to nie masz nawet co powtarzac a jak nie.. to bierz sie do nauki :DDDD
Powrót do góry Go down

pond
pond

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:24:57

@crazy nie chyba, tak myślę. ja np. idę (mam zamiar) do klasy dwujęzycznej z hiszpańskim i jest napisane, że liczy się ocena z polskiego, historii, geografii i matmy. więc spoko.

@aliosea w tym problem, że nic nie robię, ale jakośtam dam radę : D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:28:38

aha, to spoko.
ale stresu Wam tyle doładowali... bo przecież ile tych egzaminów będziesz pisać? prawie, jak matura Co słychać? - Page 27 340469 tyle, że nie wybierasz,co piszesz.
i widzę, że podzielasz moje podejście do matury :P
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePon 19 Mar - 16:30:52

dasz rade i nie mysl inaczej Co słychać? - Page 27 136969 będzie dobrze! moja siostra tez teraz pisze testy gim i juz zaczyna sie uczyc Co słychać? - Page 27 136969
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeWto 20 Mar - 16:33:00

Twój av zasłania mi na tel połowę twojej wypowiedzi xD Ale dziś była u mnie fajna pogoda!Co słychać? - Page 27 136969
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeWto 20 Mar - 17:04:52

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam w krakowie i mi nogi odpadają...
teraz czeka mnie przepisywanie i nauka na historię ^^
ej, to dzisiaj jest pierwszy dzień wiosny?
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeWto 20 Mar - 19:28:33

Jutro!!!! xD <3

Oni z zagranicy mają jakoś inaczej xd
Powrót do góry Go down

koka
koka

Liczba postów : 308

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeWto 20 Mar - 20:58:34

Moja klasa chciała sobie zrobić klasowe wagary jutro, buahaha.
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeWto 20 Mar - 21:15:58

klasowe wagary są meeega ;) miałam już kiedyś taką o_O Co słychać? - Page 27 340469
Ludzie, dziś uczyłam sie od 14 do 21 ciągle! tylko zrobiłam pół godzinki na spacer z psem. Wkuwałam fizyke, biologię i matematyke. Teraz jeszcze historia bo w pierwszy dzień mam od razu o.O Więc jest czego sie uczyć, A jutro dalszy ciąg naaauki ! ;c Życie Co słychać? - Page 27 340469

Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeSro 21 Mar - 13:26:24

Ja niestety musiałam przyjść do szkoły, bo wypracowanie miałam, o ktorym już wczesniej wspominałam gdzieś.
Szcześliwego pierwszego dnia wiosny życzę Co słychać? - Page 27 340469
@aliosea w zyciu się tak długo nie uczyłam Co słychać? - Page 27 340469 choć mam wizję takie nauki dzień przed maturą Co słychać? - Page 27 136969

Ale się miło na forum wchodzi i wszędzie obrazki, że nowe wiadomości Co słychać? - Page 27 136969
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeSro 21 Mar - 15:47:23

Bardzo miło ! ;)
Dziękuje blacky i crazy za życzenia ;*
Dziś była piękna pogoda! Oby tak dalej Co słychać? - Page 27 136969
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeSro 21 Mar - 15:52:57

Powinno tak być codziennie :P
Prezenty jakieś ciekawe Co słychać? - Page 27 136969 ?
U mnie rano jest chłodna...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePią 23 Mar - 13:56:23

rano była mgła i zimno...a teraz mmm <3 normalnie upał!
Powrót do góry Go down

koka
koka

Liczba postów : 308

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePią 23 Mar - 17:41:43

Dzisiaj jest masakrycznie ciepło, aż mi się nie chciało siedzieć w szkole ;d.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePią 23 Mar - 18:56:51

ja nie byłam dzisiaj w szkole Co słychać? - Page 27 340469 znowu w Krakowie.
i straszny upał był (jak na teraz oczywiście).
plus widziałam pożegnanie żołnierzy. którzy idą do Afganistanu. Niestety tylko połowę, bo miałam pociąg...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimePią 23 Mar - 19:01:34

uła... pożegnanie..ehh

dziś byłam na spacerze z przyjaciółkami..i ahh jak fajnie, takie ciepło i czas z przyjaciółmi...od razu mi się wakacje przypomniały..
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitimeSob 24 Mar - 12:43:50

widziałam tylko prezentacje żółnierzy. nawet jacyś Amerykanie byli na tym pożegnaniu (jeżeli dobrze rozpoznałam mundury). strasznie dużo tych chłopaków było!

ja z przyjaciółkami mamy problem z organizacją tego Paryża :P ciągle coś zmieniamy.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 27 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 27 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Hyde Park :: Offtop-