|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:27:36 | |
| ja też mam już wystawione oceny. ;) i jako, że jestem wielkim fanem filmów animowanych, to wybieram się na 'Kota w butach'. powodzenia! |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:29:27 | |
| wiecie, że podobno teraz 'Piekna i bestia' jest odnowiona i w 3D? Ale nie wiem, czy będzie tak masowo w kinach, jak Król Lew, czy tylko w wybranych. Niedługo będą grać Muppety i muszę kogoś zwerbować |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:36:38 | |
| nie, nie słyszałam o 'Pięknej i bestii' akurat, ale pewnie i tak tego nie obejrzę. uwielbiam filmy animowane, ale tylko te zabawne w stylu 'Shreka'. jakieś plany na ferie macie już? a, C, sukienkę na 100-dniówkę już masz? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:38:20 | |
| na ferie planów brak. jedyny to pisać pracę maturalna z polskiego co do studniówki, nie mam. wiem, że już niedługo, ale nic nie potrafię znaleźć. A wiem, że jak kupię coś z H&M czy czegos takiego to z 3 osoby taką będą mieć |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:42:02 | |
| ja może w góry się będę wybierać, ale jeszcze nic pewnego. zdajesz rozszerzony polski, nie? ja się właśnie cały czas zastanawiam. właśnie, 100-dniówka zbliża się wielkimi krokami, bo styczeń szybko zleci. ja mam sukienkę, ale mam z elementami koronki i obawiam się, że pół szkoły będzie mieć coś w tym stylu. ale cóż. nieważne. w każdym razie mi się podoba, a to najważniejsze. obawiam się trochę poloneza... macie jakieś próby? ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:44:22 | |
| strasznie mi się koronkowe podobają, ale to chyba modne teraz jest i rzeczywiście może być wszechobecne. ale jak znajdę ładną z koronkami to się pewnie wahać nie będę. Aż dwie mieliśmy. Tragicznie nie jest, ale wspaniale też nie :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:47:16 | |
| mi się też właśnie podoba, ale mam buty, których prawdopodobnie żadna inna dziewczyna mieć nie będzie, więc jedynie to mnie pociesza. ło, to my mieliśmy zdecydowanie więcej. ale na razie tak w gronie klas 3, a przed studniówką będziemy mieć jeszcze z partnerami. ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:48:46 | |
| zapomniałam odpowiedziec na wcześniejsze pytanie - tak, rozszerzony swoją drogą, jaki wybrałaś temat na ustną? pokaż zdjęcie sukienki i butów, jak Ci się chce to skąd masz takie oryginalne buty :P ? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:54:19 | |
| na ustną mam 'Rola książki w życiu bohatera' czy coś podobnego. a Ty? ja jeszcze nie miała siły się za to zabrać... sukienki zdjęcia akurat nie mam, a buty kupiłam w Aldo. nie są oryginalne, ale zaszalałam trochę z wysokością i delikatnie się obawiam. http://www.aldoshoes.com/uk/women/shoes/platform-heels/85752411-nasrin/50takie, tylko w modrakowym kolorze. na zdjęciu nie wyglądają za ciekawie, ale w rzeczywistości super. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 19:57:35 | |
| "Groteska i absurd, jak metody twórcze. Literatura XX wieku." Masz fajny temat. U mnie nie ma takiego, a szkoda... modrakowy to niebieski, tak :P ? jak tak to genialnie muszą wyglądać! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:00:13 | |
| ło mamo, z tym tematem to mi się jedynie 'Ferdydurke' kojarzy. tak, niebieski, wpadający trochę w granat. wyglądają fajnie na nodze, ale 13 cm to sporo. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:02:28 | |
| I Szewcy, Mistrz i Małgorzata. i mój kochany Paragraf 22 bym mogła dodać, ale zastanawiam się nad zmiana tematu... jej, 13cm to rzeczywiście sporo A sukienkę masz krótką czy długą? ( witaj nowa strono :P się rozpisałyśmy) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:07:01 | |
| my jeszcze nie przerabialiśmy tych dwóch, więc prawdopodobnie dlatego nie kojarzę. ;) sporo, sporo. ale wygodne są, ja buty na obcasie uwielbiam ostatnimi czasy, partnera mam wysokiego, więc będzie dobrze. ;) a sukienkę jednak mam krótką. zrezygnowałam z długiej, bo mama stwierdziła, że będę wyglądać jak tyczka - chuda i długa. (tak, tak. trzeba pracować nad tym. brawa dla nas! ) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:13:06 | |
| Zastanawiam się jeszcze nad tymi: Różne sposoby ujęcia motywu winy i kary w literaturze. Zinterpretuj wybrane przykłady. (Mogłabym wziąć Makbeta, Zbrodnię i karę, Mistrza i Małgorzatę)
Też uwielbiam te wysokie, ale nogi mnie od nich makabrycznie bolą. A należe do osób, które tego nie przemilczą tylko będą narzekać. Chyba już powoli znikają długie sukienki ze studniówek. Wręczaliście zaproszenia w jakiś ciekawy sposób? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:32:14 | |
| gdybym ja miała z tych dwóch wybierać, to wzięłabym 'Różne sposoby ujęcia motywu winy i kary w literaturze'. jakoś tak bardziej w moich klimatach. ;) ogólnie to ja uwielbiam buty!<3 i czasami też mnie bolą nogi, ale zwykle to czuje je na drugi dzień, po imprezie. zdecydowanie znikają. u mnie w liceum bardzo rzadko dziewczyny mają długie. przeglądałam zdjęcia z poprzednich lat, ze trzy-cztery może miały. u nas jest podział obowiązków i zaproszenie akurat wręczała inna klasa i nic zaskakującego nie zrobili. normalnie wręczyli zaproszenia. a u Was? |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Czw 5 Sty - 20:50:25 | |
| Siema! W końcu na laptopie! Dzięki telefonikowi siostry Bo swój głupia zgubiłam na laptopie wszystko lepiej wyglada! Bd sie starac teraz częściej pisać! ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 6 Sty - 11:44:55 | |
| Hej E Nadal nie znalazłaś telefonu? My zwyczajnie wręczaliśmy, nic specjalnego nie wymyśliliśmy. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Pią 6 Sty - 13:09:37 | |
| Hej! <3 Niesetety nie! :< Ale bd pisać ogłoszenia, może ktos pdda chociaż kartę.. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 6 Sty - 13:18:14 | |
| Mój brat ostatnio też telefon zgubił, ale to nawet nie było u mnie w mieście, więc przepadł na dobre. Jakieś plany na ten długi weekend? |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 10:24:32 | |
| i już po weekendzie.. znowu poniedziałek -,- |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 13:37:35 | |
| i caaaały tydzień bez przerwy... bez sensu. wszystkie mamy ferie w tym samym terminie? ja 13 lutego. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 15:35:38 | |
| a ja za tydzień już zaczynam ferie. jeszcze tylko 4 dni i woooolne! wyjeżdżacie gdzieś w ferie? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 15:45:03 | |
| o, już. ja chyba nigdzie nie jadę, prezentacja maturalna na mnie czeka ... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 16:32:58 | |
| też mam 13 lutego dopiero i też czeka mnie prezentacja. a mówiłam sobie, że zacznę powtarzać coś do matury i pisać pracę w czasie przerwy świątecznej, ha ha! ;> |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pon 9 Sty - 20:26:58 | |
| również 13 luty ;) nigdzie nie wyjeżdżam, bd leżeć w domu oglądać seriale/filmy i zajmę się mega nicnierobieniem jak to tylko możliwe XD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|