I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AutorWiadomość

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

Co słychać? - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:27:36

ja też mam już wystawione oceny. ;) i jako, że jestem wielkim fanem filmów animowanych, to wybieram się na 'Kota w butach'. Co słychać? - Page 15 340469
powodzenia!
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:29:27

wiecie, że podobno teraz 'Piekna i bestia' jest odnowiona i w 3D? Ale nie wiem, czy będzie tak masowo w kinach, jak Król Lew, czy tylko w wybranych.
Niedługo będą grać Muppety i muszę kogoś zwerbować Co słychać? - Page 15 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:36:38

nie, nie słyszałam o 'Pięknej i bestii' akurat, ale pewnie i tak tego nie obejrzę. uwielbiam filmy animowane, ale tylko te zabawne w stylu 'Shreka'. jakieś plany na ferie macie już? a, C, sukienkę na 100-dniówkę już masz? Co słychać? - Page 15 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:38:20

na ferie planów brak.
jedyny to pisać pracę maturalna z polskiego Co słychać? - Page 15 340469
co do studniówki, nie mam. wiem, że już niedługo, ale nic nie potrafię znaleźć. A wiem, że jak kupię coś z H&M czy czegos takiego to z 3 osoby taką będą mieć Co słychać? - Page 15 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:42:02

ja może w góry się będę wybierać, ale jeszcze nic pewnego.
zdajesz rozszerzony polski, nie? ja się właśnie cały czas zastanawiam.
właśnie, 100-dniówka zbliża się wielkimi krokami, bo styczeń szybko zleci. ja mam sukienkę, ale mam z elementami koronki i obawiam się, że pół szkoły będzie mieć coś w tym stylu. ale cóż. nieważne. w każdym razie mi się podoba, a to najważniejsze. obawiam się trochę poloneza... macie jakieś próby? ;D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:44:22

strasznie mi się koronkowe podobają, ale to chyba modne teraz jest i rzeczywiście może być wszechobecne. ale jak znajdę ładną z koronkami to się pewnie wahać nie będę.
Aż dwie mieliśmy. Tragicznie nie jest, ale wspaniale też nie :P
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:47:16

mi się też właśnie podoba, ale mam buty, których prawdopodobnie żadna inna dziewczyna mieć nie będzie, więc jedynie to mnie pociesza. Co słychać? - Page 15 340469
ło, to my mieliśmy zdecydowanie więcej. ale na razie tak w gronie klas 3, a przed studniówką będziemy mieć jeszcze z partnerami. ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:48:46

zapomniałam odpowiedziec na wcześniejsze pytanie - tak, rozszerzony Co słychać? - Page 15 136969
swoją drogą, jaki wybrałaś temat na ustną?
pokaż zdjęcie sukienki i butów, jak Ci się chce Co słychać? - Page 15 136969 to skąd masz takie oryginalne buty :P ?
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:54:19

na ustną mam 'Rola książki w życiu bohatera' czy coś podobnego. Co słychać? - Page 15 340469 a Ty? ja jeszcze nie miała siły się za to zabrać...
sukienki zdjęcia akurat nie mam, a buty kupiłam w Aldo. nie są oryginalne, ale zaszalałam trochę z wysokością i delikatnie się obawiam. Co słychać? - Page 15 340469
http://www.aldoshoes.com/uk/women/shoes/platform-heels/85752411-nasrin/50
takie, tylko w modrakowym kolorze. na zdjęciu nie wyglądają za ciekawie, ale w rzeczywistości super.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 19:57:35

"Groteska i absurd, jak metody twórcze. Literatura XX wieku." Co słychać? - Page 15 136969 Masz fajny temat. U mnie nie ma takiego, a szkoda...
modrakowy to niebieski, tak :P ? jak tak to genialnie muszą wyglądać!
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:00:13

ło mamo, z tym tematem to mi się jedynie 'Ferdydurke' kojarzy. Co słychać? - Page 15 340469
tak, niebieski, wpadający trochę w granat. Co słychać? - Page 15 340469 wyglądają fajnie na nodze, ale 13 cm to sporo. Co słychać? - Page 15 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:02:28

I Szewcy, Mistrz i Małgorzata. i mój kochany Paragraf 22 bym mogła dodać, ale zastanawiam się nad zmiana tematu...
jej, 13cm to rzeczywiście sporo Co słychać? - Page 15 340469 A sukienkę masz krótką czy długą?
( witaj nowa strono :P się rozpisałyśmy)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:07:01

my jeszcze nie przerabialiśmy tych dwóch, więc prawdopodobnie dlatego nie kojarzę. ;)
sporo, sporo. ale wygodne są, ja buty na obcasie uwielbiam ostatnimi czasy, partnera mam wysokiego, więc będzie dobrze. ;) a sukienkę jednak mam krótką. zrezygnowałam z długiej, bo mama stwierdziła, że będę wyglądać jak tyczka - chuda i długa. Co słychać? - Page 15 340469
(tak, tak. trzeba pracować nad tym. brawa dla nas! Co słychać? - Page 15 1499845164)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:13:06

Zastanawiam się jeszcze nad tymi:
Różne sposoby ujęcia motywu winy i kary w literaturze. Zinterpretuj wybrane przykłady. (Mogłabym wziąć Makbeta, Zbrodnię i karę, Mistrza i Małgorzatę)

Też uwielbiam te wysokie, ale nogi mnie od nich makabrycznie bolą. A należe do osób, które tego nie przemilczą tylko będą narzekać.
Chyba już powoli znikają długie sukienki ze studniówek.
Wręczaliście zaproszenia w jakiś ciekawy sposób?
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:32:14

gdybym ja miała z tych dwóch wybierać, to wzięłabym 'Różne sposoby ujęcia motywu winy i kary w literaturze'. jakoś tak bardziej w moich klimatach. ;)
ogólnie to ja uwielbiam buty!<3 i czasami też mnie bolą nogi, ale zwykle to czuje je na drugi dzień, po imprezie.
zdecydowanie znikają. u mnie w liceum bardzo rzadko dziewczyny mają długie. przeglądałam zdjęcia z poprzednich lat, ze trzy-cztery może miały.
u nas jest podział obowiązków i zaproszenie akurat wręczała inna klasa i nic zaskakującego nie zrobili. normalnie wręczyli zaproszenia. Co słychać? - Page 15 340469 a u Was?
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimeCzw 5 Sty - 20:50:25

Siema! W końcu na laptopie! Dzięki telefonikowi siostry Co słychać? - Page 15 136969 Bo swój głupia zgubiłam Co słychać? - Page 15 520200 na laptopie wszystko lepiej wyglada! Bd sie starac teraz częściej pisać! ;)
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePią 6 Sty - 11:44:55

Hej E Co słychać? - Page 15 136969
Nadal nie znalazłaś telefonu?

My zwyczajnie wręczaliśmy, nic specjalnego nie wymyśliliśmy.
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePią 6 Sty - 13:09:37

Hej! <3
Niesetety nie! :< Ale bd pisać ogłoszenia, może ktos pdda chociaż kartę..
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePią 6 Sty - 13:18:14

Mój brat ostatnio też telefon zgubił, ale to nawet nie było u mnie w mieście, więc przepadł na dobre.
Jakieś plany na ten długi weekend?
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 10:24:32

i już po weekendzie..Co słychać? - Page 15 520200 znowu poniedziałek -,-
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 13:37:35

i caaaały tydzień bez przerwy... bez sensu.
wszystkie mamy ferie w tym samym terminie?
ja 13 lutego.
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 15:35:38

a ja za tydzień już zaczynam ferie. jeszcze tylko 4 dni i woooolne! wyjeżdżacie gdzieś w ferie?
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 15:45:03

o, już.
ja chyba nigdzie nie jadę, prezentacja maturalna na mnie czeka ...
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 16:32:58

też mam 13 lutego dopiero i też czeka mnie prezentacja. a mówiłam sobie, że zacznę powtarzać coś do matury i pisać pracę w czasie przerwy świątecznej, ha ha! ;>
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitimePon 9 Sty - 20:26:58

również 13 luty ;)
nigdzie nie wyjeżdżam, bd leżeć w domu oglądać seriale/filmy i zajmę się mega nicnierobieniem jak to tylko możliwe XD
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 15 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 15 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Hyde Park :: Offtop-