|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Lis - 19:36:12 | |
| |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Wto 15 Lis - 20:35:15 | |
| oo jak fajnie. jeszcze tylko muszę przeżyć jutro i od czwartku mam wolne, bo święto szkoły XD ;) |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Lis - 18:38:19 | |
| - Muvee napisał:
- rosyyyyjski<3
no dokładnie. <3 łe, Blacky, Ty ostatnio masz coś za dużo wolnego. Crazy, piszecie próbną maturę teraz ?;> |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Lis - 19:05:40 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 16 Lis - 19:45:59 | |
| właśnie wiem, duużo wolnego mam, duużo. taką mam szkołe, że zawsze coś się dzieje haha ^^
uggh...współczuje próbnych matur...ale dacie radę! <3 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Lis - 16:16:28 | |
| nie widzę tej matury... na dodatek coś mnie bierze, więc nie wiem jak to będzie. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Lis - 19:31:41 | |
| dzisiaj święto wcześniaków! ktoś świętuje ze mną? |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Lis - 19:58:43 | |
| nie ja, ale wszystkiego naaajlepsiejszego ;)
kurczę, mnie też coś bierze, a tak się dobrze trzymałam! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 17 Lis - 20:53:59 | |
| ja też nie, ale miłego świętowania, C. ;> ja chyba pierwszy raz w tym roku (dzięki Bogu) mogę ewentualnie być chora, ale jakoś się trzymam. ;)
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 18 Lis - 12:51:44 | |
| ja chora pojechałam do łodzi, wróciłam zdrowsza, o dziwo XD i na razie jest średnio ;P
no i jak tam, wybieracie się na 'przed świtem'? ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 18 Lis - 18:50:38 | |
| ja idę do kina, niekoniecznie na film. mam ochotę na popcorn przejadę się i przy okazji zorientuje się jak tam Kristen wypadła w filmie. ;> |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Pią 18 Lis - 20:54:05 | |
| Ja miałam dwie propozycja pójścia do kina: na północ (na którą rodzice mi nie pozwolili iść) i na 17,45 na którą ja taka głupia nie poooszłam :/ (bo poszłam na msze ) Ale ide chyba w poniedziałek więc jest git ;P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 18 Lis - 22:13:57 | |
| ja idę w przyszłą sobotę, zobaczymy co i jak ;) na razie widziałam oczywiście jak zawsze krytykę na Bellę, ale dużo osobom też się bardzo podoba. więc zdania podzielone, jak zawsze |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Lis - 6:16:51 | |
| Moja koleżanka (która idzie jeszcze raz ze mną) mówi że to jest najlepsza część z całej sagi Przy okazji mi poopowiadała co nieco więc już troszkę wiem Podobno wilki fajnie gadają |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Lis - 14:05:54 | |
| może dzisiaj pójdę, le to się okaże. boje się, że będze dużo tandetnych scen (tych romantycznych), ale nie oceniam przed oglądnięciem. po roku mieszkania wreszcie mam pomalowny pokój. i znowu przeżywam kryzys pod tytułem: "Nie mam gdzie iść na studia!". |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Lis - 17:32:48 | |
| A jednak dziś poszłam na BD Jak dla mnie film najlepszy z całej sagi - świetnie zrobiony ;P Ale wilki tak fajnie ze sobą gadają a koniec najlepszy <3 Renesmee jest po prostu prześlicznym maleństwem a Bella po przemianie bardzo ładnie wygląda ^^ No i kuźwa nie da sie tego opisać po prostu jest film bardzo fajny (chociaż nie jestem jakąś wielką fanką czy coś, nawet mało co to lubię ;P). |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Lis - 19:36:03 | |
| ja też dzisiaj byłam w kinie. moim zdaniem bardzo fajnie zrobiony film, efekty super. poza tym Kristen do momentu zajścia w ciążę wyglądała przepięknie. potem w okresie jej ciąży, porodu wyglądała strasznie, co jest jak najbardziej komplementem. ogólnie fajna część. no i nawet zabawna - szczególnie toasty na ślubie Belli&Edwarda. a co do studiów, to mam ten sam problem, a matura tuż, tuż... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 19 Lis - 20:43:51 | |
| ohh, narobiliście mi smaku na przed świtem ;P idę dopiero w sobotę ^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 20 Lis - 9:47:02 | |
| wybrałam się wczoraj, ale bilety mi wykupili xD Może dzisiaj. B, ja się teraz nastawiam na Uniwersytet Śląski w Katowicach, bo mnie bardzo ciągnie ich fil. angielska. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 20 Lis - 12:10:41 | |
| u mnie w kinie było wczoraj tyle ludzi, że przychodzenie do kina bez rezerwacji nie miało żadnego sensu. ;> ja nie wiem. muszę przysiąść jeden dzień i porządnie się nad jakimiś kierunkami zastanowić. teraz myślałam nad dziennikarstwem sportowym albo prawie. ale stwierdzam, że chyba za wysokie schody. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 20 Lis - 13:07:47 | |
| ja teraz strasznie żałuję, że nie poszłam na coś z informatyką. chciałabym pójść na grafikę komputerową, ale matura z infy jest cholernie trudna, a w 6 miesięcy nie nadrobię 3 lat. a kierunki z infą są zamawiane i jeszcze ci płacą za nie 1000zł miesięcznie! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 20 Lis - 16:39:22 | |
| ja tam się nie nadaję na informatyka, więc nie ma mowy o tym kierunku ale gdybym mogła jeszcze raz wybierać, poszłabym do jakiegoś dobrego technikum, miałabym tytuł technika i już ewentualnie można by pracować. no i jakieś studia obowiązkowo. a tak po liceum nic nie mamy, poza średnim. |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Nie 20 Lis - 22:24:41 | |
| - Crazy napisał:
- wybrałam się wczoraj, ale bilety mi wykupili xD Może dzisiaj.
B, ja się teraz nastawiam na Uniwersytet Śląski w Katowicach, bo mnie bardzo ciągnie ich fil. angielska. jakby co, to moja przyjaciółka ma tam kumpele < na pierwszym roku >, więc mogłabym zrobić dla Ciebie wywiad od niedawna Kolegium Języków Obcych dołączono do Polibudy w Gliwicach i tam też mają bardzo fajne językowe tam sama mam dwie kumpele. informatyke lajtowo nadrobisz, jak tylko zapiszesz się na jakiś płatny kursik ;> a jak nie, to można po LO iść na roczną czy dwuletnią szkołe, żeby mieć podkład pod studia - dużo moich znajomych tak robi. poza tym - jakbyś poszła na fililogie, to możesz jednocześnie zaoczne zrobić technikum informatyczne - a to moim zdaniem opłacalne w dzisiejszych czasach połączenie. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 21 Lis - 13:27:53 | |
| o, taki wywiad by mi się przydał buu, jutro te matury próbne... ale zmieniając temat - obejrzałam już BD i nie było tak źle, jak myśłałam, że moogłoby być :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 21 Lis - 19:19:07 | |
| powodzenia dziewczyny jutro! ) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|