I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AutorWiadomość

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

Co słychać? - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeWto 15 Lis - 19:36:12

rosyyyyjski<3
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeWto 15 Lis - 20:35:15

oo jak fajnie. jeszcze tylko muszę przeżyć jutro i od czwartku mam wolne, bo święto szkoły XD ;)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSro 16 Lis - 18:38:19

Muvee napisał:
rosyyyyjski<3

no dokładnie. <3

łe, Blacky, Ty ostatnio masz coś za dużo wolnego. Co słychać? - Page 9 340469
Crazy, piszecie próbną maturę teraz ?;>
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSro 16 Lis - 19:05:40

za tydzień....
masakra.
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSro 16 Lis - 19:45:59

właśnie wiem, duużo wolnego mam, duużo.
taką mam szkołe, że zawsze coś się dzieje haha ^^

uggh...współczuje próbnych matur...ale dacie radę! <3
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 16:16:28

nie widzę tej matury... na dodatek coś mnie bierze, więc nie wiem jak to będzie.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 19:31:41

dzisiaj święto wcześniaków!
ktoś świętuje ze mną?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 19:58:43

nie ja, ale wszystkiego naaajlepsiejszego ;)

kurczę, mnie też coś bierze, a tak się dobrze trzymałam!
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 20:53:59

ja też nie, ale miłego świętowania, C. ;>
ja chyba pierwszy raz w tym roku (dzięki Bogu) mogę ewentualnie być chora, ale jakoś się trzymam. ;)
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePią 18 Lis - 12:51:44

ja chora pojechałam do łodzi, wróciłam zdrowsza, o dziwo XD i na razie jest średnio ;P

no i jak tam, wybieracie się na 'przed świtem'? ;)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePią 18 Lis - 18:50:38

ja idę do kina, niekoniecznie na film. mam ochotę na popcorn Co słychać? - Page 9 340469 przejadę się i przy okazji zorientuje się jak tam Kristen wypadła w filmie. ;>
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

Liczba postów : 328

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePią 18 Lis - 20:54:05

Ja miałam dwie propozycja pójścia do kina: na północ (na którą rodzice mi nie pozwolili iść) i na 17,45 na którą ja taka głupia nie poooszłam :/ (bo poszłam na msze Co słychać? - Page 9 340469 ) Ale ide chyba w poniedziałek więc jest git ;P
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePią 18 Lis - 22:13:57

ja idę w przyszłą sobotę, zobaczymy co i jak ;)
na razie widziałam oczywiście jak zawsze krytykę na Bellę, ale dużo osobom też się bardzo podoba. więc zdania podzielone, jak zawsze
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSob 19 Lis - 6:16:51

Moja koleżanka (która idzie jeszcze raz ze mną) mówi że to jest najlepsza część z całej sagi Co słychać? - Page 9 136969 Przy okazji mi poopowiadała co nieco więc już troszkę wiem Co słychać? - Page 9 136969 Podobno wilki fajnie gadają Co słychać? - Page 9 340469
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSob 19 Lis - 14:05:54

może dzisiaj pójdę, le to się okaże. boje się, że będze dużo tandetnych scen (tych romantycznych), ale nie oceniam przed oglądnięciem.
po roku mieszkania wreszcie mam pomalowny pokój.
i znowu przeżywam kryzys pod tytułem: "Nie mam gdzie iść na studia!".
Powrót do góry Go down

aliosea
aliosea

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSob 19 Lis - 17:32:48

A jednak dziś poszłam na BD Co słychać? - Page 9 340469 Jak dla mnie film najlepszy z całej sagi - świetnie zrobiony ;P Ale wilki tak fajnie ze sobą gadają a koniec najlepszy <3 Renesmee jest po prostu prześlicznym maleństwem a Bella po przemianie bardzo ładnie wygląda ^^ No i kuźwa nie da sie tego opisać po prostu jest film bardzo fajny (chociaż nie jestem jakąś wielką fanką czy coś, nawet mało co to lubię ;P).
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSob 19 Lis - 19:36:03

ja też dzisiaj byłam w kinie. moim zdaniem bardzo fajnie zrobiony film, efekty super. poza tym Kristen do momentu zajścia w ciążę wyglądała przepięknie. potem w okresie jej ciąży, porodu wyglądała strasznie, co jest jak najbardziej komplementem. ogólnie fajna część. no i nawet zabawna - szczególnie toasty na ślubie Belli&Edwarda.
a co do studiów, to mam ten sam problem, a matura tuż, tuż...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeSob 19 Lis - 20:43:51

ohh, narobiliście mi smaku na przed świtem ;P idę dopiero w sobotę ^ Co słychać? - Page 9 340469

Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeNie 20 Lis - 9:47:02

wybrałam się wczoraj, ale bilety mi wykupili xD Może dzisiaj.
B, ja się teraz nastawiam na Uniwersytet Śląski w Katowicach, bo mnie bardzo ciągnie ich fil. angielska.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeNie 20 Lis - 12:10:41

u mnie w kinie było wczoraj tyle ludzi, że przychodzenie do kina bez rezerwacji nie miało żadnego sensu. ;>
ja nie wiem. muszę przysiąść jeden dzień i porządnie się nad jakimiś kierunkami zastanowić. teraz myślałam nad dziennikarstwem sportowym albo prawie. ale stwierdzam, że chyba za wysokie schody.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeNie 20 Lis - 13:07:47

ja teraz strasznie żałuję, że nie poszłam na coś z informatyką. chciałabym pójść na grafikę komputerową, ale matura z infy jest cholernie trudna, a w 6 miesięcy nie nadrobię 3 lat. a kierunki z infą są zamawiane i jeszcze ci płacą za nie 1000zł miesięcznie!
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeNie 20 Lis - 16:39:22

ja tam się nie nadaję na informatyka, więc nie ma mowy o tym kierunku Co słychać? - Page 9 340469 ale gdybym mogła jeszcze raz wybierać, poszłabym do jakiegoś dobrego technikum, miałabym tytuł technika i już ewentualnie można by pracować. no i jakieś studia obowiązkowo. a tak po liceum nic nie mamy, poza średnim.
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimeNie 20 Lis - 22:24:41

Crazy napisał:
wybrałam się wczoraj, ale bilety mi wykupili xD Może dzisiaj.
B, ja się teraz nastawiam na Uniwersytet Śląski w Katowicach, bo mnie bardzo ciągnie ich fil. angielska.
jakby co, to moja przyjaciółka ma tam kumpele < na pierwszym roku >, więc mogłabym zrobić dla Ciebie wywiad Co słychać? - Page 9 136969
od niedawna Kolegium Języków Obcych dołączono do Polibudy w Gliwicach i tam też mają bardzo fajne językowe Co słychać? - Page 9 340469 tam sama mam dwie kumpele.

informatyke lajtowo nadrobisz, jak tylko zapiszesz się na jakiś płatny kursik ;> a jak nie, to można po LO iść na roczną czy dwuletnią szkołe, żeby mieć podkład pod studia - dużo moich znajomych tak robi.
poza tym - jakbyś poszła na fililogie, to możesz jednocześnie zaoczne zrobić technikum informatyczne - a to moim zdaniem opłacalne w dzisiejszych czasach połączenie.
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePon 21 Lis - 13:27:53

o, taki wywiad by mi się przydał Co słychać? - Page 9 340469
buu, jutro te matury próbne...
ale zmieniając temat - obejrzałam już BD i nie było tak źle, jak myśłałam, że moogłoby być :P
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitimePon 21 Lis - 19:19:07

powodzenia dziewczyny jutro! Co słychać? - Page 9 136969)

Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 9 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 9 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?
» Co słychać?