|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Wto 22 Lis - 13:49:20 | |
| |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Wto 22 Lis - 14:59:19 | |
| wybrałam pierwszy temat, gdyż "Przedwiośnia" jeszcze nie zaczęlismy przerabiać Wszystko byłoby super, gdybym więcej pamiętała z Nie-Boskiej Jutro to dopiero zabawa będzie! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 22 Lis - 16:31:31 | |
| ja też wybrałam pierwszy, bo "Przedwiośnie" znane mi było tylko ze streszczenia. coś tam napisałam, więc 30% powinnam uzbierać, myślę. a jutro to dopiero będzie - porażkę wyczuwam. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 23 Lis - 12:35:52 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 23 Lis - 12:49:45 | |
| m a s a k r a ! nie zrobiłam tego zadania z wpisanym w trójkąt okręgiem. resztę niby mam, ale nie liczę na zbyt dużo. ;> a u Ciebie jak ?;)
Ostatnio zmieniony przez Bliho dnia Czw 24 Lis - 14:44:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 23 Lis - 14:21:23 | |
| było pare rzeczy, których jeszcze nie braliśmy. nad tym kołem też się głowiłam, a okazało się proste... coś tam w innych zrobiłam, ale to był taki strzał w ciemno raczej niż wiedza :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 23 Lis - 15:52:18 | |
| u mnie w klasie mało kto to zadanie zrobił. szukam jakiś odpowiedzi w internecie, ale wszędzie jest coś typu 1 A, 2 B itd. bez arkuszy, więc chyba będę musiała jutro kupić 'Wyborczą'. ;> a co dodatkowego zdajesz w piątek?
Ostatnio zmieniony przez Bliho dnia Czw 24 Lis - 14:43:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Czw 24 Lis - 11:15:43 | |
| EXCLINE MÓWI COME BACK! Jak narazie wróciłam xD Ale swojego neta bd mieć w przyszłym tygodniu, teraz pisze z biblioteki, bo nie mam 2 pierwszych polskich xd W piatek bd u siostry w jej nowym mieszkaniu, więc znowu wbiję! ;) Bardzo się wami stęskniłam i mam nadzieje, że o mnie nie zapomniałyście! :** |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 24 Lis - 12:39:59 | |
| Bliho, co jutro piszesz? ja pol rozszerzony? i jak ang? ja przemilczę (pisałam rozprawkę o facebooku, jak połowa mojej szkoły :P) witamy spowrotem E oczywiście, że nie zapomniałyśmy! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 24 Lis - 14:42:46 | |
| welcome back E! ;) angielski - nie spodziewałam się takiego poziomu na podstawie. myślałam, że zrobię to z zamkniętymi oczami, a tu jakie zdziwienie. a pewnie Cię nie zaskoczę, że pisałam rozprawkę o Facebooku a co do dodatkowego, to miałam zamiar pisać polski rozszerzony, ale zrezygnowałam i w ogóle się zastanawiam czy to w maju zdawać. a jutro piszę wos podstawa. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 24 Lis - 20:14:07 | |
| Dzięki za tak miłe powitanie :* |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 25 Lis - 11:44:25 | |
| i jak? jakie były tematy na rozszerzonym polskim ?;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 25 Lis - 12:17:21 | |
| Pierwszy temat to była któras tam pieść Kochanowskiego i sonet Morsztyna "Do trupa". Porównać było trzeba obraz mężczyzny zakochanego i role miłości w życiu. Drugi temat był z fragmentem opowiadania Pawła jakiegoś tam o zabawkach i rola zabawek, albo coś w tym stylu. Nie pamiętam, bo wybrałam pierwszy. a wos jak tam? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 25 Lis - 17:39:26 | |
| ten pierwszy temat fajny. czyli nie było tak źle. ;> a wos o dziwo nawet całkiem prosty, porównując z arkuszami z poprzednich lat, które przeglądałam. a tak z innej beczki, jakieś plany za Sylwestra już macie? ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 25 Lis - 21:51:59 | |
| Moja siostra jedzie na jakąś imprezę i ja bd miala całe jej mieszkanie dla siebie Plazme i w ogole No i zaproszę jedną koleżanke, którą znam z Bielska Muszę wam powiedzieć, że zaczęłam pisać recenzje i własne opisy filmów xDD Haha, pani od polskiego mówi, że potrafie ładnie układać zdania, więc sobie ćwicze xd Teraz pisze o "milczeniu owiec" xd |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Sob 26 Lis - 21:42:50 | |
| heyyyyy Excline! ) w końcu dziś byłam na przed świtem XD nie wiem czemu, ale ciągle się śmiałam. nie było nic śmiesznego, no oprócz Emmetta i niezastąpionego Charlie'ego i ich toastów, ale mnie wszystko śmieszyło. rozmowa wilków to już w ogóle z koleżanką padałyśmy.. scena porodu - wow. i ogólnie film dobry ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 27 Lis - 11:49:46 | |
| Siema mi tata w poniedzialek tata bierze neta xd |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 28 Lis - 18:15:52 | |
| coś cicho tu znowu wpadłam w nałóh oglądania Supernatural i po nocach mi się egzorcyzmy śnią O.o |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 28 Lis - 19:07:19 | |
| |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Wto 29 Lis - 14:22:49 | |
| a mi od czasu koncertu 30stm ciągle śnią mi się jakieś koncerty XDD nawet mi się śniło, że Jared śpiewal piosenke Paramore..haha ^^
ahh..właśnie mi przywieźli nowe meble do pokoju ^ czarno-białe, ha ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 29 Lis - 14:55:27 | |
| a ja wreszcie mam pokój pomalowany ;p |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Sro 30 Lis - 11:59:28 | |
| A ja nadal przeżywam sobotni wieczór Noo i narzekam że nie ma śnieguuuu ;< I myśle że też by mi sie przdał jakiś remoncik w pokoju |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 1 Gru - 13:38:51 | |
| znowu mam katar i kaszlę, znowu! miałam az tydzień przerwy ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 2 Gru - 4:46:39 | |
| A u mnie się siostra wyprowadziła i teraz mam własny pokój xd Ale tak pusto trochę..
W ogole to za chwilę do szkoły -,- 8 godzin + droga autobusem i WEEKEND! A jak tam u was? Macie jakieś plany? Ja może Pojde do pracy jak zadzwonią xd |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 2 Gru - 14:10:40 | |
| weekend! finally! ;> ja jutro mam w domu grupowe oglądanie meczu Polska-Brazylia no i wieczorem na domówkę do kumpeli idę. ;> C, podają Wam już wyniki z matur próbnych? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|