I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
AutorWiadomość

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

Co słychać? - Page 30 Empty
PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeCzw 5 Maj - 13:28:29

studia to jest teraz najmniejszy problem - w sensie dostania się na jakieś i ukończenia ich. praktycznie, tak jak mówisz, teraz każdy może zapisać się na studia (np. w prywatnej szkole, gdzie zapłaci odpowiednią sumę i dyplom już ma). chodzi tylko o to, żeby jednak ukończyć te studia na odpowiednim kierunku, żeby mogły się ewentualnie do czegoś przydać. ja nawet nie wiem na jakie kierunki mogłabym składać podanie, więc nadal to dla mnie czarna magia.
a, i powodzenia dla siostry E !;)
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 6 Maj - 8:24:27

Crazy napisał:
ojej, życz jej powodzenia.
co zdaje?
Angielski, Matma, Polak, WOS i cos tam jeszcze chyba xd
ok, nie dziękuje Co słychać? - Page 30 340469
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 16:04:40

łaaadnie tu Co słychać? - Page 30 340469
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 16:09:46

właśnie miałam pisać. fajna kolorystyka !;)
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 19:28:52

dokładnie, te kolory takie miłe dla oka ;) bardzo pozytywnie.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 19:30:18

to dziękuję ^^ trochę mi ten css zabrał czasu, więc miło się czyta Co słychać? - Page 30 340469
no i długi weekend się skończył dla nas....
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 20:16:20

C, nawet mi nie mów ! ja nie chcę do szkoły... Co słychać? - Page 30 460216
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 7 Maj - 20:22:17

ale ten tydzień są matury ustne, więc może jacyś nauczyciele będą w komisjach... ?
w ogóle mam wtorek i piątek wolny. Nie wiem czemu, ale to dobrze Co słychać? - Page 30 340469

Ojej, jakiś błąd był w arkuszach maturalnych z podstawowego polskiego.
Cytat :
Brak spójności w poleceniach na maturze z języka polskiego będzie rozstrzygany na korzyść maturzystów - zapowiedziała w komunikacie CKE. W feralnym arkuszu egzaminacyjnym na poziomie podstawowym uwagi ogólne do pytań i polecenia do niektórych z nich różniły się w podanej liczbie prawidłowych odpowiedzi.
http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/blad-na-maturze-z-jezyka-polskiego--cke-sie-tlumaczy,76269,1
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeNie 8 Maj - 14:35:44

jak tu ładnie ;) świetny nagłówek.

ja to mam tyle nauki, że głowa mała. muszę się powyciągać, moze uda mi się zdobyć pasek ;)
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeNie 8 Maj - 14:39:57

cholera, przecież ja mam chyba kartkówkę z matmy!
i najgorsze jest to, że muszę zdawać jeszcze mapę Polski na geografie, a w cholera mam rzek do nauki...
Mój tydzień będzie wyglądał tak:
pon - normalne lekcje
wt - wole
śr, czw - dni otwarte mojej szkoły, więc będzie pewnie chaos
pt - wolne \ Co słychać? - Page 30 698325
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeNie 8 Maj - 17:18:14

C, czyli zupełny luz. jak znam życie, moja szkoła normalnie idzie we wtorek. a o błędach na maturze czytałam. o ile pamiętam, to nie pierwszy raz się coś takiego zdarza.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeNie 8 Maj - 18:27:57

uwielbiam moją szkołe pod względem atmosfery :P w ubiegłym roku na dni otwarte nasza szkoła była Hogwartem ^^ Naprawdę w środku była świetnie udekorowana, ludzie przebrani za czarodziejów, nawet dym po korytarzu puszczali Co słychać? - Page 30 340469
W tym roku robimy ze szkoły zamek i mamy się przebierać za damy,królów, rycerzy i chłopów (których pewnie będzie najwięcej xD).
Pewnie nie pierwszy, ale teraz się tym zainteresowałam, bo za tok... no właśnie.
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePon 9 Maj - 15:20:46

ale fajnie fajnie ;)
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeCzw 12 Maj - 15:30:45

ja niestety o mojej szkole nie mogę tego powiedzieć. gdyby padł pomysł z przebierankami, daję głowę, że zostałabyś wyśmiana. trudno.

ps : co tu ostatnio tak cicho ?
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 8:10:17

pod względem pomysłowości i inwencji twórczej to moja szkoła rządzi Co słychać? - Page 30 340469 nie spodziewałam się, że aż tyle osób się przebierze. To uczucie, jak wchodzisz do szkoły,a tam Ci gra ta średniowieczna muzyka, ludzie poprzebierani, dym na korytarzu, jakieś dyby, pajęczyny ;p
no właśnie jakoś cicho.
ale się dzisiaj pogoda zepsuła!
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 11:08:17

Ładna pogoda, to ludzie na pole wybywają Co słychać? - Page 30 340469
No zespuła, ale u mnie i tak ciepło xd
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 13:33:38

weekend = zła pogoda
nie fajnie, oj nie fajnie.
Byłam y fryzjera.... Na szczęście tylko podciełam końcówki i wycieniowałam. Nie lubię fryzjeró, ale lubię łosy po fryzjerze Co słychać? - Page 30 340469
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 17:31:41

ale ja się w sumie cieszę z tej pogody, bo muszę się uczyć, a jakby było łądnie to by mi się siedzieć nie chciało.

też nie lubię fryzjerów, bo nie umiem się z nimi dogadać, dlatego też nie robię żadnych drastycznych cięć.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 17:53:52

ja muszę się wybrać, bo moje końcówki wołają o pomoc, ale jakoś nie mogę się zebrać... pogoda dzisiaj nie za ciekawa niestety.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimePią 13 Maj - 19:25:20

Lizzie, mam tak samo Co słychać? - Page 30 340469
Matko, muszę zrobć dwie prace na PP, na polski, nauczyć się na biologię, na fizykę i geografie...
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 14 Maj - 10:27:54

u mnie dziś słońce, miło ;) na szczęście ja już najgorsze sprawdziany mam za sobą, nadchodzący tydzień bd dla mnie o wiele bardziej lekki niż poprzedni. xD
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSob 14 Maj - 11:27:53

buuu, u mnie na odwrót.
powinnam się teraz uczyć, czego nie robię i źle się z tym czuję, ale mi się nie chce.
zawiłe.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSro 18 Maj - 13:33:42

znowu ucichło tu.
rozumiem, że koniec roku szkolnego też Wam daje w kość?
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSro 18 Maj - 17:27:22

no, ostatnie kartkówki i takie duperele żeby te oceny już mieć pewne.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitimeSro 18 Maj - 17:52:00

przecież ja we wtorek miałam trzy sprawdziany, jutro geografia, piątek matma, potem jeszcze wos, polski x2, hiszpański...
nie lubię końca roku, bo wszyscy nagle stwierdzają, że mamy za mało ocen.
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Co słychać?   Co słychać? - Page 30 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Co słychać?

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 30 z 40Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Similar topics

-
» Co słychać?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Forum :: Inne-