|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Wrz - 18:54:01 | |
| |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Wrz - 19:03:01 | |
| - Lizzie napisał:
- dobra, ale ja Wam dam takie ujęcie z daleka ze jest dużo ludzi, to lecę do działu ze zdjęciami i Crazy już nie będzie sama ;D
masz jakiś skrót tego odcinka, żeby można Cię zobaczyć jeszcze inaczej ?;p kurczę, teraz już sławna jesteś !;) |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Wrz - 19:07:26 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 29 Wrz - 19:15:29 | |
| danke. później obejrzę ! ;) |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Czw 30 Wrz - 19:04:24 | |
| o jaaa. dołączę to do któregoś z mich donosów dla Pudelka |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Paź - 14:45:05 | |
| jeszcze 3 dni do weekendu! już mam dość szkoły xD ech, hiszpański mnie wzywa |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Paź - 14:50:48 | |
| nom, 3 dni! tak! ja pobieram sobie picure this z ashley tisdale i mam 1 albo 2 listopada niemiłą wizytę w CZD (centrum zdrowia dziecka) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Paź - 14:54:27 | |
| - Excline napisał:
- nom, 3 dni! tak!
ja pobieram sobie picure this z ashley tisdale i mam 1 albo 2 listopada niemiłą wizytę w CZD (centrum zdrowia dziecka) a ja z niecierpliwościa czekam na The Social Network aż trafi u nas do kin. jak już pisała, trzymam kciuki |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 5 Paź - 18:01:39 | |
| a ja ślęczę nad historią !;/ dawajcie już weekend. szkoła mnie wykańcza. chcę już wakacje !<3 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 6 Paź - 18:23:00 | |
| Crazy - dziękuje ;** a o czym ten film bd, bo moze też się wybiore a mnie się ostatnio same nie szczęścia zdarzają xd dziś się przewróciłam i potłukłam kolana xd ale ciamajda ze mnie xd ale jutro nie idę do szkoły przez to xdd |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 14:20:55 | |
| Boże, mi nie dawać nigdy nic cennego do rąk, bo zawsze coś zepsuje. Czasami to aż mi wstyd ;p O twórcy facebooka xD Nie brzmi zachwycająco, ale zbiera same idealne recenzje, co mnie skusiło. Zresztą gra tam Jesse Eisenberg (ten z Adventureland) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 15:10:51 | |
| to jest najdłuższy tydzień w moim życiu! i to megamęczący przez te całe emocje i w ogóle. fajnie jest, nawet zajebiście... ale towarzystwo ;/ niby gadam sobie z tymi dzewczynami, ale jakoś nie tak. one mnie nie bardzo rozumieją :P a tyle rzeczy mi przychodzi do głowy i nie ma do kogo pyska otworzyć... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 15:15:22 | |
| do nas możesz otworzyć. ;) i pamiętaj, początki zawsze są krępujące i dziwne. później jakoś się zgracie i pójdzie !;d |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 15:19:29 | |
| ale w sensie na bieżąco ;) złośliwe uwagi, komentarze, żarty ;> no łatwo nie będzie. jak nie facetów to jest trudniej. słabo to widzę;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 15:24:33 | |
| - Muvee napisał:
- ale w sensie na bieżąco ;) złośliwe uwagi, komentarze, żarty ;>
no łatwo nie będzie. jak nie facetów to jest trudniej. słabo to widzę;) wiem coś o tym. u mnie w klasie jest ponad 20 bab ! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 15:41:35 | |
| u mnie też było, ale 4 dobrych facetów i jest okk ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 16:52:19 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 7 Paź - 19:16:13 | |
| u mnie jakieś 30 i 5 chłopaków. No mniej niż 30...29 lub 28 (nigdy nie wiem ile mam osób w klasie...) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 8 Paź - 12:57:16 | |
| hej ja właśnie skończyłam ogl film "pirania 3D" xD i dzis muszę iść do kościoła na mszę, różaniec i sporkanie -,- przez to głupie bierzmowanie -,- ja w kościele nie byłam chyba z 2 lata, jak nie więcej xd |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 8 Paź - 17:07:50 | |
| ja to tak samo, 2 lata w kosciele nie byłam, a teraz...
wgl spoko jest, gardło mnie boli, a mam fajne plany na następny tydzień i nie chce byc chora! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 9 Paź - 9:51:34 | |
| podzielisz się nimi z nami? ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 9 Paź - 11:47:15 | |
| - Lizzie napisał:
- ja to tak samo, 2 lata w kosciele nie byłam, a teraz...
wgl spoko jest, gardło mnie boli, a mam fajne plany na następny tydzień i nie chce byc chora! ja to w ogóle z jakichś 5, ale warto żeby choć jedno imię mieć wybrane przez siebie wybrałaś już?;> no i co to za plany? ja dostałam pierwsze zaliczenie! z anatomii<3 jak chcecie to Wam mogę czasem pokazywać co my tam robimy bo to naprawdę ciekawe rzeczy:D no i rozważam robienie notatek na nbooku :P mogłabym wtedy siedzieć na forum na nudnych wykładach xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 10 Paź - 12:35:32 | |
| - Muvee napisał:
- Lizzie napisał:
- ja to tak samo, 2 lata w kosciele nie byłam, a teraz...
wgl spoko jest, gardło mnie boli, a mam fajne plany na następny tydzień i nie chce byc chora! ja to w ogóle z jakichś 5, ale warto żeby choć jedno imię mieć wybrane przez siebie wybrałaś już?;> no i co to za plany?
ja dostałam pierwsze zaliczenie! z anatomii<3 jak chcecie to Wam mogę czasem pokazywać co my tam robimy bo to naprawdę ciekawe rzeczy:D
no i rozważam robienie notatek na nbooku :P mogłabym wtedy siedzieć na forum na nudnych wykładach xD Crazy aprooves! jak miło wejść na forum, gdzie wszędzie pojawia się twarz KStew, więc tyle do czytania ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 10 Paź - 14:07:40 | |
| myślę nad Łucją i Różą.
a plany, nic ciekawego w sumie w czwartek jadę w końcu do brata, w piątek urodziny koleżanki, a w sobotę do teatru, do Warszawy teraz to żyję tylko szkołą, więc każdy wyjazd czy rozrywka mnie bardzo cieszą ;)
Muvee poookaż ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 10 Paź - 15:45:17 | |
| a u mnie fantastycznie! rodzice kupili mi huskiego, którego nazwałam Lara! ma 6 tygodni i jest przesłodka < 3 http://twitpic.com/photos/MasqueradeEyesprzepraszam, że się chwale, ale jestem prze szczęśliwa! < 333 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|