|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Nie 17 Cze - 14:04:17 | |
| Jeszcze tylko 2 tyg xd Haha |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Nie 17 Cze - 16:08:08 | |
| Wy się cieszycie, ja nie. Boże umrę przy sprawdzaniu wyników. Umówiłam się z koleżankami na wspólne sprawdzanie. To będzie jakaś masakra. Zemdleję tam :P |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 17 Cze - 16:39:00 | |
| Nie bd tak źle, a nawet rzec bd bardzo dobrze |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 18 Cze - 12:03:34 | |
| Oj,. oby Ale dzięki ^^ Booooże, ale mi gorąco! |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Pon 18 Cze - 18:22:03 | |
| dobrze będzie Crazy, nie masz się czym martwić. też miałam taką nauczycielkę. miałam wrażenie, że chce sie przypodobać chłopakom z mojej klasy. myślała, że jest spoko i w ogóle...
ech, cały zeszły tydzień byłam chora. gardło masakrycznie bolało, kaszel, katar. od soboty już się nieźle czułam, to w niedzielę brzuch mnie zaczął boleć. z niedzieli na poniedziałek bolało meega strasznie, wzięłam trzy tabletki i nic nie pomogło, aż w końcu o 3 nad ranem wylądowałam na pogotowie. jak teraz brzuch nie boli to mam gorączkę. jeeeny, co za życie... a od soboty moja mama jest na Malcie i przez te moje choroby tylko jej wakacje popsułam. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 18 Cze - 21:08:59 | |
| ojej, to trzymaj się Lizzie nic poważnego? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 18 Cze - 22:27:33 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 19 Cze - 8:22:09 | |
| no i zaczęło się narzekanie. jak w dzień jestem w stanie znieść upał to nienawidzę nocy, bo spać nie mogę. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 19 Cze - 8:36:42 | |
| W nocy jest strasznie gorąco! Ja oddycham w nocy przez usta i moje gardło jest tak scharatane, że masakra po prostu. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 19 Cze - 11:08:58 | |
| niee, chyba nic poważnego. podejrzewam, że przez jedzenie tak mnie bolało. dzień wcześniej najadłyśmy się z koleżanką chipsów, ciastek, zapiekanek, cukierków i popiłyśmy wodą ;P jej nic nie było, ale mi zaszkodziło. gorączki też już nie mam. zaczynam się dobrze odżywiać od teraz ;D
taak,w nocy okropnie jest. i nie pomagają otwarte drzwi od balkonu i wszystkie okna... dzisiaj wstałam o 6 i na termometrze było już 30 stopni. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 19 Cze - 12:01:41 | |
| to dobrze i wredne ćmy i komary mi wlatują przez otwarte okna! mam ochotę położyć się na ziemi i jęczeć, że mi gorąco. na ochłodzenie: |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 17:49:21 | |
| w sumię mogę już powiedzieć, że mam WAKACJE przyszły tydzień to już takie chodzenie niechodzenie do szkoły, z resztą 2 dni mamy wolne bo dzień sportu i jakiś dzień wewnętrzny...tak czy siak dzisiaj ostatnie oceny wystawione..WOLNOŚĆ a jutro 18nastka koleżanki, mam nadzieje, że bd dobrze, bo trzeba zacząć świętować wakacje ;p lol |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 17:53:50 | |
| dzień dobry, milion lat mnie tu nie było! co u was? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 18:00:31 | |
| welcome back! ja odczuwam wakacyjną depresję i już nie spię po nocach, bo za tydzień wyniki matur. a jak tam egzaminy? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 18:05:33 | |
| też ostatnio kiepsko sypiam. z egzaminami pozytywne zaskoczenie, liczyłam na jakieś 80%, a mam 91, naprawdę się tego nie spodziewałam. najgorzej mi poszły przyrodniczne, bo 69% tylko, z humanistycznych 85%, z polskiego i matmy po 97%, a obie części angielskiego po stówce. jeszcze to do mnie nie dotarło.
a o matury się nie martw, skoro ja nie zawaliłam egzaminów, to i ty nie zawaliłaś matury! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 18:09:35 | |
| jej, to teraz na procenty jest? mówię, nowa matura ;p gratuluję wyników~! teraz już tylko błogie nieróbstwo. a co do mnie to... obawiam się, że zawaliłam (nie mówię tu, że napisałam je fatalnie, ale nie wystarczająco dobrze...). Jeszcze tydzień błogiej nieświadomości, a potem tournee po uniwersytetach z papierami.
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 18:25:34 | |
| taaak, strasznie z tym kombinują, masakra. dziękuję, no i będę trzymać kciuki za Ciebie! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 22 Cze - 18:29:00 | |
| z takimi wynikami to na pewno dostaniesz się, gdzie chcesz jakieś wakacyjne plany? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 26 Cze - 16:58:42 | |
| z planów..hmm..leniuchowanie ;d i kolonia do Włoch.
ojej, jeszcze tylko 2 dni (nie idę do szkoły xD) i zakończenie roku...zleciało. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 26 Cze - 20:13:09 | |
| jaaaa, ale zazdroszczę obozu/kolonii ! Liceum leci szybko, baaaardzo szybko |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 26 Cze - 20:48:16 | |
| no, kurde tak samo mialam z gimnazjum xD dopiero co była 1 klasa ;d szybciuuutko ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 27 Cze - 11:21:32 | |
| ja również wybieram się do Włoch na obóz. a gdzie dokładniej? ;)
gimnazjum mi też strasznie szybko minęło. z jednej strony fajnie, bliżej do studiów, pełnoletności itd., ale z drugiej strasznie szkoda, wszystko tak szybko przemija. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 27 Cze - 11:25:09 | |
| szczerze to ja się cieszę z końca liceum i nie mogę się doczekać studiów. taki trochę świeży start, bo kompletnie nikt Cię nie zna (chyba nikt nie idzie ze znajomych tam gdzie ja, uff). |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 27 Cze - 11:30:43 | |
| no tak, też bym się cieszyła, ja właściwie już się cieszę na myśl o studiach ;P ale jednak trochę mi szkoda, że tak to wszystko pędzi. z roku na rok coraz szybciej. ach, zaraz popadnę w melancholijny nastrój ;D
a ty do Krakowa na studia tak? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 27 Cze - 11:56:05 | |
| Kraków lub Katowice, zobaczymy. właśnie taki melancholijny nastrój, a ja czytając i pisząc myśle tylko; "Boże, ale jestem głodna" |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|