I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Ostatnio obejrzany film/serial

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AutorWiadomość

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSob 27 Sie - 19:15:17

'Jestem numerem cztery'
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSob 27 Sie - 19:33:06

Jennifer's Body
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

Liczba postów : 1686

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSob 27 Sie - 19:41:12

Nowhere Boy
Powrót do góry Go down

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSob 27 Sie - 21:34:21

Red Riding Hood
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeNie 28 Sie - 10:30:01

'Step Up 3D'
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeNie 28 Sie - 11:15:38

Doctor Who 'Let's Kill Hitler'
Torchwood 'The end of the road'
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 29 Sie - 17:01:29

Fight Club
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 29 Sie - 17:48:42

Lizzie napisał:
Fight Club
też to oglądbnęłam (mega film), ale wytłumacz mi czemu Tyler ginie :P ?
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 29 Sie - 18:25:54

Crazy napisał:
Lizzie napisał:
Fight Club
ja to rozumiem tak, że Tyler był wyimaginowany, on przecież wcale nie istniał i dlatego zginął. ale mnie zastanawia, dlaczego nie umarł główny bohater, przecież Tyler był nim, był częścią jego, więc strzelając do siebie, również powinien zginąć. i ja tego nie rozumiem. dla mnie to troszkę oszukane. ale film świetny. Świetnie wyreżyserowany i gra aktorska <3
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 29 Sie - 18:31:55

Lizzie napisał:
Crazy napisał:
Lizzie napisał:
Fight Club
ja to rozumiem tak, że Tyler był wyimaginowany, on przecież wcale nie istniał i dlatego zginął. ale mnie zastanawia, dlaczego nie umarł główny bohater, przecież Tyler był nim, był częścią jego, więc strzelając do siebie, również powinien zginąć. i ja tego nie rozumiem. dla mnie to troszkę oszukane. ale film świetny. Świetnie wyreżyserowany i gra aktorska <3
wiem, że był wymyślony Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 136969 Narrator nie przestrzelił sobie głowy tylko tak jakby szczękę, więc nie zginął. I tu własnie nie rozumiem czemu Tyler 'umarł'. Wydaje mi się, że kluczem do tego jest zdanie Narratora: "Moje oczy są otwarte", czy coś w tym stylu, ale i tak nie wiem, czemu zginął...
EDIT:
Fright night (Postrach nocy_ - niczego się po filmie nie spodziewała, bo poszłam wyłącznie na niego do kina z powodu Davida Tennanta Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 340469 Ale... jak na kino rozrywkowe to mi się podobał. Śmieszny, kiedy miał być smieszny i nawet się pare razy bałam ;p Ogólnie to polecam, chociaż nie przepadam za Farellem.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeWto 6 Wrz - 15:43:21

Chyba sobie wybrałam najbardziej przygnębiające filmy :P
"Samotny mężczyna" - smutny, ale warto. Poruszający ^^
"Control" biografia Iana Curtisa. Może historia przedstawiona w nie najciekwszy sposób, ale jak ktoś chce "poznać bliżej" wokalistę Joy Division to polecam.
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

Liczba postów : 1736

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePią 9 Wrz - 22:59:18

bo on zabił swoją ciemną stronę tylko :> tak mi się wydaje. btw. książka też jest mega:D

Some like it hot Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 340469 uroczy film z Marilyn Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 340469
Powrót do góry Go down
http://twitter.com/WickedMuvee

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSro 21 Wrz - 17:53:45

Najnowszy Star Trek
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeCzw 22 Wrz - 21:26:59

Natural Born Killers - moja nowa obsesja <3 film dobry, a i wiele zbiegów okoliczności mnie do niego doprowadziło.
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePią 23 Wrz - 9:30:10

Przeminęło z wiatrem, Super Size Me
a poza tym obejrzałam sobie Gdzie jest Nemo? i Toy Story 3. uwielbiam te bajki. normalnie płakałam na końcu ;D
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeSob 24 Wrz - 11:54:50

aj, kocham Toy Story ;p
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 24 Paź - 16:18:03

Krół Lew ponownie, Fight Club, Donnie Darko, Pulp Fiction, Mroczny Rycerz i pewnie coś jeszcze, ale nie pamiętam.
Fght Club i Donnie Darko dołączyły do mojej listy najlepszych filmów, jakie widziałam.
Pulp Fiction - hm, oglądnęłam wreszcie bo tyle się o tym słyszy i widzi aluzji. Film fajny, sceny między Tavoltą, a Samelem L. Jacksonem zabójcze, ale szczerze to nie widzę tej kultowości tego filmu :P
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 24 Paź - 17:10:23

'Pan i Pani Killer'
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeWto 25 Paź - 18:33:31

haha, ja Pulp Fiction ( jak i Death Proof'a) potrafiłam oglądać cztery razy dziennie... ;d i kochamkochamkocham, ale fakt - w sumie nie widzę kultowości i w ogóle się dziwie, że trafił do tak szerokiej publiczności, bo w końcu jest baardzo specyficzny.

8 mile oglądałam. Dobry film, wyróżnia się.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 19:36:33

Porachunki - kooocham film
Przekręt
Drobne cwaniaczki
Najpierw strzelaj, potem zwiedziaj
Powrót do góry Go down

Lizzie
Lizzie

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 20:00:14

Crazy napisał:
Przekręt
Drobne cwaniaczki
C, planujesz zostać złodziejem?
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeCzw 17 Lis - 20:32:13

Lizzie napisał:
Crazy napisał:
Przekręt
Drobne cwaniaczki
uczę się od najlepszych Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 340469
Powrót do góry Go down

Muvee
Muvee

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeNie 20 Lis - 22:18:54

Lizzie napisał:
Crazy napisał:
Przekręt
Drobne cwaniaczki
buhahahahaha : D

Vanilla Sky nareszcie. To chyba jeden z takich 'must see'.
I trylogię Evil Dead ;d śmiechowy film <horror > starej daty.
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimePon 21 Lis - 13:25:51

teraz się szkolę na magika:
Iluzjonista
Prestiż
Może jakoś połącze te dwa fachy...
Powrót do góry Go down

Crazy
Crazy

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitimeWto 17 Sty - 12:53:51

oj, trochę ich było. zobaczymy, co pamiętam:
Alfie
Kiss Kiss Bang Bang
Thor
Droga do zatracenia
Idy marcowe
Iron Man 2
Sherlock 2
Hesher
Czekając na wieczność
Klub winowajców
Powrót do góry Go down

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ostatnio obejrzany film/serial   Ostatnio obejrzany film/serial - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Ostatnio obejrzany film/serial

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 11Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Similar topics

-
» Dr House (serial)
» Co ostatnio wypiłeś/aś?
» Byłeś ostatnio na czyms w kinie?
» Jaki to film?
» Nowy film dla Kristen?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach