|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 15:27:31 | |
| ja może znowu na Mazury HH Festiwal, czekam aż ogłoszą line up, to wtedy będę wiedziec. i co C, wybierasz się do Ostródy? ale bilety na ORF w tym roku w dniu imprezy kosztują 170 pln, a w zeszłym było 140. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 15:57:43 | |
| Ja sie nie wybieram Może na Dzień Rodzinny Fiata, ale założe się, ze bd wtedy jak ja bd na koloni ;x |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 18:37:00 | |
| a kto będzie (choć i tak pewnie nie znam) ? Pojechałabym z czystej ciekawości, ale kurczę 170zł... ? Eeeeej! U mnie - w Tarnowie - nie zgadniecie kto będzie! Scorpions! Tak Ci Scorpionsi przyjadą na stadion miejski to takiego Tarnow Musze iść :P Zastanawiam się nad zawitaniem do Krakowa na Juwenalia. I taki przegląd festiwali i na razie ogłoszonych artystów: - Cytat :
- Coke Live Music Festival 2011
Piątek 19 sierpnia 2011 – Sobota 20 sierpnia 2011 Poniedziałek 4 lipca 2011 The Kooks, Interpol, Kid Cudi, You Me At Six Heineken Open'er Festival 2011 Coldplay, The Strokes, Hurts, The Wombats, Two Door Cinema Club, The National, Foals, Kate Nash, These New Puritans, Pulp, Paolo Nutini, Big Boi, M.I.A, Cut Copy, Simian Mobile Disco, deadmau5, Primus, Caribou, Chromeo, British Sea Power, James Blake, Fat Freddy's Drop, The Asteroids Galaxy Tour, Youssou N'Dour, Crystal Fighters, Dick4Dick, The Twilight Singers, Chapel Club, Paristeris, Abraham Inc., Gooral, Simian Mobile Disco Rock in Summer Festival 2011 Paramore Jarocin Festiwal 2011 Acid Drinkers, Apocalyptica, Armia, Baaba Kulka, Bad Religion, Cool Kids of Death, Dżem, Dananananaykroyd. happysad, Grin Piss, Moskwa, Heroes Get Remembered, Myslovitz, Olaf Deriglasoff, Neony, Piotr Rogucki, R.U.T.A.,vSorry Boys, Strachy Na Lachy, The Blackout, The Subways, Woodstock Festival Poland 2011 (Przystanek Woodstock 2011) Czwartek 4 sierpnia 2011 – Sobota 6 sierpnia 2011 Airbourne, Apteka, Buldog, Carrantuohill, Chwila Nieuwagi, Cosmo Squad, Dog Eat Dog, Donots, DreadRock, Etna Kontrabande, Farben Lehre, Gentleman, Grunberg, Gumanji Mantra Band, H-Blockx, Heaven Shall Burn, Helloween, Jahcoustix, Kontrust, Kumka Olik, Moskwa, People of the haze, PlatEAU, Pull the Wire, Radical Soul Amunition, Raggafaya, Riverside, Skindred, The Prodigy, The Thinners, Toi Luzja,Under Forge, Vallium, Yavara Sound System, Yelram, Zebrahead, Zielone Żabki, Zmaza, Łąki Łan
Ostatnio zmieniony przez Crazy dnia Czw 28 Kwi - 17:01:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 19:07:03 | |
| - Cytat :
- Rock in Summer Festival 2011
Paramore this is it ;P |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 19:17:16 | |
| na ORF na razie niewiele artystów ogłoszono tu masz link: http://www.ostrodareggae.com/content/blogcategory/26/148/lang,pl/rok temu było około 80 grup, w tym wiele polskich zespołów, ale i znanych na świecie jak The Aggrolites czy Soldiers of Jah Army. wiecie co, ja to chyba wypadłam z obiegu, połowy artystów z Jarocina i Woodstocku nie znam. co do Heinekena to na Coldplay, Big Boi i M.I.A. bym się wybrała chętnie. |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 27 Kwi - 19:21:13 | |
| właśnie Open'er mnie przyciąga. Na Coke'a nikt nie chce ze mną jechać. Interpol Ale Open'er i Coldplay, The Strokes, Hurts, The Wombats, Two Door Cinema Club są niczego sobie |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Czw 5 Maj - 14:17:26 | |
| o kurczę, Prince na ołpenerze! |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Czw 5 Maj - 17:01:40 | |
| ojaaaa ale bosko. posłuchac Purple Rain na żywo - bezcenne <3 |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Pią 6 Maj - 8:29:34 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Pią 6 Maj - 8:33:30 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Pią 6 Maj - 12:19:34 | |
| A ok, nie wiedziałam, dzięki ;) |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 7 Maj - 15:16:59 | |
| o, i MCR w Polsce |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 7 Maj - 16:00:14 | |
| właśnie MCR w Warszawie, strasznie bym chciała pojechać, ale nie dam rady ;P Paramore wystarczy. |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 7 Maj - 16:11:57 | |
| gdyby to nie była Warszawa to może. le nie jestem jakąś wielką fanką, żeby jechać. najprawdopodobniej wybieram się na Open'era |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 8 Maj - 14:50:53 | |
| ojaa ale ci fajnie. w tym roku bardzo fajny line up |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:12:04 | |
| buu, nie wypalił Open'er niestety ale CLMF raczej jest pewny, bo do Krakowa to mam blisko. No i Interpol! I drugi raz bym White Lies zobaczyła. Teraz jeszcze Kanye West'a ogłosili. Wybiera się ktoś? |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:25:22 | |
| Amy Winehouse ma być w Bydgoszczy!
aa ja ostatnio byłam w Spodku, na koncercie Paktofoniki podczas którego kręcili zdjęcia do filmu o Paktofonice! Byłam na prawdziwym planie filmowym ! Widziałam Fokus<3333333 na żywo! Moje baunsujące ręce zagrały w filmie! |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:26:40 | |
| właśnie słyszałam o Amy. I ma być I Blame Coco chyba też. O jaaaa. Muvee w filmie może nawet Twoja głowa będzie |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:39:06 | |
| nie liczyłabym na to ;d mam 159cm wzorstu xDD ale praktycznie pod sceną byłam |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:42:48 | |
| tu super! w sensie, że pod sceną byłaś |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:49:17 | |
| a teraz na OFF'a chciałabym się wybrać... będzie Abradab i set Kalibra <3 |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:54:38 | |
| - Muvee napisał:
- a teraz na OFF'a chciałabym się wybrać... będzie Abradab i set Kalibra <3
Abradab będzie u mnie [Tarnów] i Waglewski Fisz Emade i Kim Nowak. |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:55:55 | |
| eee Fisz nieeee. wybierasz się? |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 14:59:11 | |
| - Muvee napisał:
- eee Fisz nieeee. wybierasz się?
wstęp wolny, więc tak w ogóle ostatnio zadziwia mnie moje miasto z koncertami. Przeciez już 1 lipca Scorpions u nas grają. |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 19 Cze - 15:00:27 | |
| oo, może polubisz Daba |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy | |
| |
|
| |
|