|
|
Autor | Wiadomość |
---|
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Wto 15 Maj - 20:27:29 | |
| aaaaa właśnie jak się dowiedziałam, że happysad w Tarnowie to chciałam jeeeechać!! ojejjju jaką mi narobili ochotę!! ale kurde nici i z tego wyjazdu i z moich juwe, bo mam 18nastke kolegi...ehh... ale tak bym pojechala na happysad! XD |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Wto 15 Maj - 20:54:32 | |
| o jaaaa, może bym Cię w tłumie zobaczyła słyszałam ploty o Florence na Coke'u! Ponad to, na wikipedii ma w trasie koncertowej wpisane Muzuem Lotnictwa w Krakowie 11 sieprnia (gdzie i kiedy odbywa się clmf)! Ale oficjalnych informacji o tym chyba nie ma. |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 16 Maj - 5:46:10 | |
| Ja bym chciała Orange Warsaw Festival ;x |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 16 Maj - 12:52:25 | |
| - Crazy napisał:
- o jaaaa, może bym Cię w tłumie zobaczyła
słyszałam ploty o Florence na Coke'u! Ponad to, na wikipedii ma w trasie koncertowej wpisane Muzuem Lotnictwa w Krakowie 11 sieprnia (gdzie i kiedy odbywa się clmf)! Ale oficjalnych informacji o tym chyba nie ma. aaaaaaaaaaaaaa a mnie tam nie będzie! a myślałam, że będzie na Openerze ;P |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 16 Maj - 14:48:00 | |
| nie wiem, tak jest na wikipedii napisane. zobaczymy kogo ogłoszą, bo mają właśnie na maj/czerwiec ogłaszać. ej, The Wombats są chyba 10 sierpnia (czy wcześniej) w Niemczech, więc niech zahaczą o Coke'a |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 16 Maj - 19:15:15 | |
| oskfhghsjalalsjdfh FLORENCE ?! właśnie czytalam jakieś pogłoski o tym, że ona na Coke'u! o matko, to az bym się postarała być! Crazy, gdybym jechała na te juwe, to byśmy się musiały jakoś umówić i zobaczyć XDD no ale może kiedy indziej.. |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sro 16 Maj - 20:21:59 | |
| to wiesz, Coke przed nami |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 19 Maj - 6:22:20 | |
| jeżeli by mi się udało jechać na Coke'a no to baaa, widzimy się tam xD ha |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 19 Maj - 10:07:25 | |
| w poniedziałek idę po bilety. śniło mi się ,że ogłosili Florence ;p |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 12 Sie - 14:26:19 | |
| na Kołku będzie Snoop Dogg, a ja nie :< choć się i tak rozkręciłam z koncertami, z czerwcu byłam na Te-Trisie, teraz jadę na Kempa, no kurwa istne szaleństwo ;d |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Sob 25 Sie - 15:21:40 | |
| oo straasznie chcę na Te-Trisa, a jeszcze bardziej na Kempa, a najlepiej zobaczyć Teta na HH Kempie ;D booże, kiedy ja byłam ostatni raz na koncercie... wieki temu, ech. |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy Nie 26 Sie - 15:55:41 | |
| - Lizzie napisał:
- oo straasznie chcę na Te-Trisa, a jeszcze bardziej na Kempa, a najlepiej zobaczyć Teta na HH Kempie ;D
booże, kiedy ja byłam ostatni raz na koncercie... wieki temu, ech. haha, wiadomo to lepiej już zbieraj ekipę, w większym gronie większe szanse na wyjazd a Kemp to serio coś niesamowitego, na bank tam wrócę. <Tet już rok temu grał na Kempie, więc pewnie jeszcze wystąpi;>> |
|
| |
| Temat: Re: Koncerty i te sprawy | |
| |
|
| |
|