Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
oo, to może być ciekawe! aaa! claire holt tam gra!!!!!!
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Luźno o filamch Pią 3 Gru - 14:51:56
ostatnio całą masę filmów oglądam. Toy Story 3, Incepcja, Teoria Chaosu, Świadek bez pamięci, Niepewność Nie zawiodłam się na Incepcji. Cudowny film! I Joseph Gordon-Levitt Teaoria Chaouse naprawdę fajna, uwielbiam Ryana Reynoldsa! Świadek... i Niepewność są z JGL , bo po Incepcji chciałam się przyjrzeć jego twórczości. Choć według niektórych niepewność jest czasami nudna to mi się bardzo podobała! Szczególnie ten podział na kolory - zółty i zielony.
Lizzie
Liczba postów : 1686
Temat: Re: Luźno o filamch Sob 4 Gru - 15:12:25
a dziś na TVN Kultura leci 'Celebrity' Woody'ego Allena w roli głównej z Leo DiCaprio. Od dawna polowałam na ten film i w koncu w tv będzie!
Excline
Liczba postów : 3001
Temat: Re: Luźno o filamch Nie 5 Gru - 15:40:31
dzisiaj o 10.45 leciał film z KStew na Polsacie zachura kosmiczna przygoda - booski ^^
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 14:12:49
co sądzicie o współczesnym kinie? myślicie, że idzie w dobrym kierunku, czy sprzedaje się dzisiaj tylko seks, narkotyki i strzelaniny ?
Lizzie
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 15:36:05
ja nie przepadam za współczesnym kinem. jak dla mnie, za dużo przemocy, agresji, nie ma przekazu i za dużo efektów specjalnych. oczywiście, jak zawsze są wyjątki od reguły. ja rozpaczam nad tym, że powoli odchodzi wspaniałe pokolenie aktorów. Al Pacino, Robert De Niro, Morgan Freeman i wielu innych.
Excline
Liczba postów : 3001
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 15:51:30
Ja do kina chodzę raz na ruski rok. Ale filmy mają fajne, horrory <3333333333
Lizzie
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 16:00:13
ja w sumie też, u mnie w mieście jest beznadziejne kino i filmy puszczają z rocznym opóźnieniem i też chujowe. najbliższe niezłe kino mam oddalone o 60 km od mojego miasta, ale tam natomiast puszczają filmy z półrocznym opóźnieniem ;D a takie naprawdę dobre kino to najbliżej mam w Warszawie.
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 18:42:12
Lizzie napisał:
ja nie przepadam za współczesnym kinem. jak dla mnie, za dużo przemocy, agresji, nie ma przekazu i za dużo efektów specjalnych. oczywiście, jak zawsze są wyjątki od reguły. ja rozpaczam nad tym, że powoli odchodzi wspaniałe pokolenie aktorów. Al Pacino, Robert De Niro, Morgan Freeman i wielu innych.
nie lubię, jak ktoś mówi, że odchodzi dobre pokolenie wspaniałych [czegoś tam], bo tak zawsze się mówi ^^ Owszem, teraz kino jest komercyjne, nawet za bardzo, ale są też dobre filmy. Niestety zazwyczaj są niskobudżetowe i niezależne, więc mało osób o nich w ogóle wie... Dlatego podoba mi się, co Kristen robi. Mimo, że jest teraz strasznie sławna po wielkim i komercynym Zmierzchu to wybiera role w filmach niezależnych i dzięki swojej sławie przyciaga widownie.
Lizzie
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 19:02:32
ale taka jest prawda, że powoli odchodzą ci genialni aktorzy, a to nowe pokolenie dobrych aktorów jest niewielkie.
tak, ja wiem,ale kiedyś właśnie w kinie komercyjnym można było znaleźć dobre filmy z przekazem, dziś tak nie jest. Kiedyś to co było nominowane do Oscarów, zwykle było dobrym filmem, a dziś różnie to bywa. Oscar już o niczym nie świadczy.
co do filmów niskobudżetowych i kina niezależnego, to zgadzam się z Tobą, są tam wartościowe filmy. np. jakiś czas temu oglądałam genialny film Pogorzelisko, puszczany był tylko w małych kinach, które puszczają filmy niezależne.
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 19:05:13
osobiście podziwiam Zacha Braffa. Polecam 'Powrót do Garden State" - zam napisał scenariusz, wyreżyserował, zagrał główną rolę (+natalie Portman) i stworzył genialny soundtrack. Super film. I zgadzam się, co do Oscarów... niestety
Lizzie
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 19:08:36
słyszałam o tym filmie, nawet niedawno miałam go w rękach w sklepie, ale szkoda mi było trzydziestu złotych... a chętnie bym go zobaczyła w czymś innym niż Hoży Doktorzy
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Sro 27 Kwi - 19:13:42
To koniecznie zdobądź jakoś Garden State i Przyjaciół (rozbraja mnie ten tytuł, bo nic nie ma do fabuły. oryginalny to 'The Last Kiss').
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Pią 9 Gru - 15:50:28
osobiście nie mogę się dozcekać tego:
mam słabość do superbohaterów. i to też chcę:
ojej, i to"
no i jeszcze Hobbit. too many awesome movies!
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Luźno o filamch Nie 11 Gru - 21:09:14
'sylwester w nowym jorku' wyszedł nie? sequel 'walentynek'... znowu dużo gwiazd, oby tylko nie było jak 'walentynki' bo to strasznie nuuudne.. ale i tak chcę obejrzeć bo gra Lea z Glee ii Josh Duhamel i Ashton! :P
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Pon 12 Gru - 13:16:57
u mnie już grają chyba. rzeczywiście gwiazdorska obsada, ale nie wiem czy opłaca się iść do kina. walentynek nie widziałam. u mnie graja teraz Habemus Papam i mnie to zainteresowało
Crazy
Temat: Re: Luźno o filamch Czw 22 Gru - 20:03:17
ciekawe kiedy łaskawie u mnie do kin wejdzie Sherlock, bo umieram z niecierpliwości! nie zakładałam osobnego tematu, bo chyba nie ma tu jakiegoś sci fi maniaka, jak ja, ale muszę się podzielić moją ekscytacją tym filmem:
Lizzie
Temat: Re: Luźno o filamch Pią 23 Gru - 20:14:41
patrzyłam co w święta w tv i same starocie, albo jakieś gnioty... co roku to samo.