to ja pierwsza w takim razie:
Piosenki 1,3,6 ominę, gdyż to moje propozycję. Dodam tylko, że kocham pierwszą.
Led Zeppelin - HeartbreakerChyba zaproponowała ją Lizzie. uwielbiam
Wielbię w ogóle Led Zeppelin!
Happysad - Mów Mi DobrzeTak szczerze to nigdy nie słuchałam happysadu. Za pierwszym razem mi nie podeszło, ale za każdym następny bardziej mi się podobało. Ogólnie ok
Remady feat. Manu L - Save Your Heart,
Mike Candys & Evelyn - One Night In IbizaNiestety kompletnie nie mój typ muzyki, ale jak ktoś lubi to na pewno można się przy tym dobrze bawić
Paramore - We Are BrokenKiedyś nałogowo słuchałam Paramore, ale tego chyba nie słyszałam ;p Podoba mi się ^^
Kelly Clarkson - What Doesn't kill YouCzy to leci w radiu? Bo zdziwiło mnie, że znam tekst
Znam tekst prawie każdej piosenki, co w rmf'ie puszczają (bo lubią puszczać piosenki w kółko).
Foster The People - Call It What You WantFTP znam tylko dwie piosenki i tej akurat nie. Ale fajna, pozytywna
Czuję, że w przyszłości do niej wrócę.
PJ Harvey feat. Thom York - The Mess We're InTa mnie najbardziej zaintrygowała ze względu na Thoma Yorka. Baaardzo mi się spodobała!
Medium - NieznzneW ogóle nie słucham rapu, ale przyznam, że pozytywnie mnie zaskoczyło
Tylko mam już maturalne skrzywienie i przez tą piosenkę zaczęłam myśleć o 'Przedwiośniu' i doszłam do wniosku, że nic nie pamiętam z tej książki!