Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
Chyba może tu być ten temat? Ja np. bardzo lubie chodzic na basen
Lizzie
Liczba postów : 1686
Temat: Re: Sport Czw 16 Lut - 18:32:49
taaak, basen lubię, choć słabo pływam i jak nie mam gruntu pod stopami to wpadam w panikę :P
jak już wspominałam gdzieś, nienawidzę siatkówki i koszykówki. ogólnie jestem słabo wysportowana. bieganie, rower, ręczna - to nie dla mnie.
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Sport Czw 16 Lut - 20:19:36
hmm..lubię siatkówkę i ręczną ;p poza tym to raczej nic. nie cierpię gimnastyki i lekkoatletyki -,- i rowerem też od czasu do czasu w wakacje lubię sobie pojeździć ;)
Excline
Liczba postów : 3001
Temat: Re: Sport Czw 16 Lut - 21:48:45
Lizzie napisał:
taaak, basen lubię, choć słabo pływam i jak nie mam gruntu pod stopami to wpadam w panikę :P
jak już wspominałam gdzieś, nienawidzę siatkówki i koszykówki. ogólnie jestem słabo wysportowana. bieganie, rower, ręczna - to nie dla mnie.
U mnie wszystko to samo Oprócz tego,że kocham jeździć na rowerze ) A bieganie to tylko dla przyjemności i k. domu
koka
Liczba postów : 308
Temat: Re: Sport Sob 17 Mar - 21:11:12
Uwielbiam koszykówkę, siatkówkę. Lubię oglądać siatkę w TV. Pływać też lubię, ale dawno nie pływałam. Oprócz tego - jestem zakochana w sportach zimowych. Szkoda, że zima nie trwa dłużej.