|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Doctor Who Nie 3 Cze - 10:55:42 | |
| Spodziewałam się czegoś albo bardzo ohydnego, albo mega smacznego. A to było takie... nijakie. Po prostu paluszki i budyń ;p Doctpr i Clara to mi się z Powrotem do przyszłości kojarzą Gdzieś krążą plotki, że ten companion mam mieć na nazwisko Tyler. TYLER! I oczywiście powstają teorię, że to corka Rose ;p |
|
| |
Vastness Liczba postów : 56
| Temat: Re: Doctor Who Nie 3 Cze - 11:25:10 | |
| Ło jeezu. TYLER?! No, może po zastanowieniu to nie byłby taki zły pomysł, żeby Clara była córką Rose. I Human Doctora oczywiście. ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Nie 3 Cze - 11:28:46 | |
| Tylko, czy Moffat coś takiego by zrobił? Bo jak na razie to on chyba odchodzi od DW Russela T Davisa. Jakoś tak to nie w stylu Moffata, ale kto wi. Im bardziej jest to nieprawdopodobne, to tym bardziej chcę żeby tak to było ;p |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Pon 4 Cze - 13:11:06 | |
| Ok, ja to już nie wiem co o tym sądzić. Jest tyle plotek, że wolę chyba poczekać i zobaczyć. No, ale zawsze dobrze jest pomyśleć ,,co by było gdyby...'' |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 5 Cze - 9:16:14 | |
| Też nie wiem. Fajna fabułaby byłą z tą córką, ale jak pisałam, jakoś niemoffatowe to jest. Ale kto wie. Ciekawe, co na rocznicowy odcinek wymyślą. Wiemy tylko, że Dziewiątego nie będzie, bo sam Eccleston mówił. Proszę, proszę o Donnę lub/i Dziesiątego lub/i kapitana Jacka! |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 5 Cze - 10:38:11 | |
| Ja chcę całą trójkę. <3 A dziesiąty MUSI być. Boże, jak ja się stęskniłam za Tennantem. <3 |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 5 Cze - 14:31:56 | |
| co najwyzej na razie moze byc dwojka. A moze sciagna jeszcze jakis starszych Doktorow...? Nie moge sie doczekac! |
|
| |
lermans Liczba postów : 124
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 13:03:41 | |
| Jestem pewna, że nie polubię nowej kompanki. |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 13:12:56 | |
| - lermans napisał:
- Jestem pewna, że nie polubię nowej kompanki.
a to czemu? ja wszystkich na razie lubiłam. owszem, na początku tęksniłam za poprzednimi i uważałam, że nikt nie będzie lepszy, ale zawsze z czasem pokochałam wszytskich |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 13:35:15 | |
| Lubiłam Rose i się bardzo do niej przywiązałam, jak Rose odeszła i była Martha to od razu ją znienawidziłam i ten cały sezon był dla mnie udręką do oglądania. Potem jak była Donna to ją od razu polubiłam bo zastąpiła wreszcie tą Marthę i potem jak Amy z Rorym to ich też jakoś polubiłam i do nich przywiązałam się tak bardzo jak do Rose i nie sądzę, że polubię tą nową. |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 13:41:13 | |
| A i nie znoszę River Song, nie pytajcie czemu, po prostu mnie strasznie wkurza. Jeszcze to, że jest żoną Doctor'a ugh... |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 13:48:09 | |
| River jest ok, ale nie podoba mi się, że jest żoną Doctora. Tu Ci przyznam rację Ale smutne będzie to, bo niedługo umrze... Oj, przypomniały mi sie te odcinki z Dziesiątym... |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 14:18:39 | |
| Właśnie dobrze, ze umrze XD |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 14:37:47 | |
| - lermans napisał:
- Lubiłam Rose i się bardzo do niej przywiązałam, jak Rose odeszła i była Martha to od razu ją znienawidziłam i ten cały sezon był dla mnie udręką do oglądania. Potem jak była Donna to ją od razu polubiłam bo zastąpiła wreszcie tą Marthę i potem jak Amy z Rorym to ich też jakoś polubiłam i do nich przywiązałam się tak bardzo jak do Rose i nie sądzę, że polubię tą nową.
Mam tak samo - bardzo lubiłam Rose, nienawidziłam Marthy [ dopiero później jak wróciła na chwilę już ją lubiłam ] i strasznie polubiłam Donnę. I cholerrrnie pokochałam Amy i Rory'ego z tą różnicą, że jak na razie nic do nowej towarzyszki nie mam. Na razie. - Crazy napisał:
Ale smutne będzie to, bo niedługo umrze... Oj, przypomniały mi sie te odcinki z Dziesiątym... Co do Dziesiątego to chcę powiedzieć, że uwielbiam, gdy był smutny, kiedy kogoś tracił. Tak, jestem okropna. T.T |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 15:44:01 | |
| Martha też mnie irytowała. Dopiero, jak odeszła to ją polubiłam. Coś w niej zobaczyłam Byłan a tyle silna (?) by samej podjąć decyzję, że odejdzie od Doctora. River na początku (czyli, jak nic o niej nie wiedzieliśmy) była genialna! Potem, jako córka Amy ok, ale z żoną to już za dużo. A ja mam dobre przeczucia, co do nowego companiona |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 17:04:23 | |
| Mam nadzieje, że będzie tylko jeden sezon jak Martha XD |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Wto 12 Cze - 17:49:30 | |
| Jakoś wydaje mi się, że będzie na dłużej. Jak ja chcę już ten świąteczny odcinek! Mówie Wam, będzie dobrze :P |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who Sob 30 Cze - 10:41:35 | |
| Pierwszy odcinek ma być o Dalekach |
|
| |
| Temat: Re: Doctor Who | |
| |
|
| |
|