Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video)
Autor
Wiadomość
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video) Nie 30 Paź - 11:08:34
Christina Perri - "A Thousand Years" Piosenka z soundtracku do 'Przed Świtem cz.1 ' ;)
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video) Nie 30 Paź - 17:24:40
b. ładna piosenka ale nie lubie teledysków przeplatanych fragmentami filmów.
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video) Pon 31 Paź - 12:57:41
ładna piosenka, o tak. lubię czasem takie spokojne... te fragmenty 'przed świtem' mi wgl tu nie pasują. lepszy byłby ten teledysk bez tych fragmentów, zdecydowanie.
Bliho
Liczba postów : 1857
Temat: Re: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video) Pon 31 Paź - 13:04:22
dziewczyna ma fajny głos. piosenka mi się podoba. ;> ale też zgodzę się, że teledyski z filmem w tle nie należą do moich ulubionych.
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video) Pon 31 Paź - 17:38:31
Bliho napisał:
dziewczyna ma fajny głos. piosenka mi się podoba. ;> ale też zgodzę się, że teledyski z filmem w tle nie należą do moich ulubionych.
zgadzam się. te fragmenty zresztą nie pasują do reszty teledysku. wole albo cały normalny teledysk, albo cały filmowy.
Sponsored content
Temat: Re: Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video)
Christina Perri - "A Thousand Years" (Music Video)