|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 13:54:20 | |
| właśnie musze do niej zagadać na twitterze :P ja szukać mogę - przez internet ;p bo jak nie jestem w nastroju to mierzenie czegokolwiek to masakra dla mnie. w ogóle na zakupy muszę być w nastroju, bo jak nie to tylko denerwuję wszystkich :P |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 14:01:49 | |
| Nie chciało mi się wstawać z łóżka, całe dni przesypiałam, miałam fizyczne objawy nerwicy(nie wiedzieć skąd), problemy z brzuchem itp. A jak już weszłam w normalne życie, to i tak ciągle nie najlepiej wychodziło mi zbieranie się w garść. Wiele czynników się na to złożyło. Ale głównie ludzie, którzy innych ludzi mają za nic. Łiii ;D no ja właśnie mój kurs skończyłam zimą...i dalej nawet nie zapisałam się na egzamin ;] więc nawet do auta już długo nie zaglądałam :P eee, będzie fajnie ;D ja tam uważam, że najlepiej znaleźć jakiś wzór i szyć na zamówienie - ma si wtedy dokładnie to, co się chciało i zwykle wychodzi to taniej niż nówka. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 14:37:20 | |
| no to niewesoło. ale już jest lepiej? ;)
jeej jak zwykle na początku września muszę być chora. myślałam, ze w tym roku tego uniknę. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 14:58:49 | |
| no bardzo się staram, żeby było lepiej ;] łooo a to nasza ukochana jesień |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 15:05:41 | |
| no właśnie, jesień! dzisiaj było już tak jesiennie <33 to powietrze jest takie inne, i słońce inaczej grzeje <3 |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 15:10:39 | |
| Ooo Hej M ! No tak daaawnooooo cie tu nie było ! ;< dziewczyny nie ma co sie martwić tą studniówką Znajdziecie kogoś bez problemu :P No wlaśnie taka nasza piękna jesień już prawie jest <3 : ) |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 15:27:57 | |
| ooo, heeey Muvee! no faktycznie już takie inne powietrzee...;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 16:08:03 | |
| - Lizzie napisał:
- no właśnie, jesień! dzisiaj było już tak jesiennie <33 to powietrze jest takie inne, i słońce inaczej grzeje <3
PRAWDA? <3 jest rześkie. taka złota polska jesień - brak deszczu, idealne 20 stopni, słoneczko. Ahhh |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Sob 3 Wrz - 20:43:49 | |
| no to dobrze, że do nas wróciłaś M. nie pozwolimy na ciężkie czasy w Twoim życiu, o nie! ja się maturą nie wzruszam i niestety wolałabym nie być maturzystką, ale taka kolej rzeczy. sukienkę studniówkową powiedzmy, że już mam. miała być na 18-nastkę, ale na imprezę kupiłam inną, więc tą zostawiam na 100! i nie podzielam waszej radości związanej z nadchodzącą jesienią, której nie cierpię. ;p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 4 Wrz - 10:59:27 | |
| Excline nei ma internetu ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 4 Wrz - 11:09:06 | |
| - Muvee napisał:
- Lizzie napisał:
- no właśnie, jesień! dzisiaj było już tak jesiennie <33 to powietrze jest takie inne, i słońce inaczej grzeje <3
PRAWDA? <3 jest rześkie. taka złota polska jesień - brak deszczu, idealne 20 stopni, słoneczko. Ahhh oby tak było cały czas <3 ja jeszcze czekam aż liście zmienią barwę, wtedy będzie przepięknie <3 no to miejmy nadzieję, że jak będzie miała Internet znowu to do nas wróci. B pokaż sukienkę! ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 4 Wrz - 11:52:06 | |
| noo<3 właśnie B, poka poka! najlepiej na sobie;> u mnie dziś są Dożynki i gra Wanda i Banda :d kojarzycie ten zespół? stary, dobry, polski ;d |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 4 Wrz - 17:25:31 | |
| ja kojarzę, aczkolwiek nie słucham. nigdy nie byłam na dożynkach ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 4 Wrz - 19:25:45 | |
| U mnie dzisiaj na rynku Maryla Rodowicz i ten z The Voice of Poland Mirek witkowski bo z Sącza jest Właśnie pokaż sukienkę ! :p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 5 Wrz - 10:21:56 | |
| jak zrobię jakieś zdjęcie, to może pokażę. a Wandę i Bandę oczywiście, że kojarzę. a, oglądał ktoś Mam Talent? bez Kuby to już nie to samo... ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 5 Wrz - 11:10:01 | |
| poka sukienkę, poka zapomniałam całkiem o Mam Talent! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 6 Wrz - 7:08:34 | |
| Ja Mam Talent oglądałam ale faktycznie bez kuby to nie to samo ;< ALe przy najmniej mało osób śpiewało |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 7 Wrz - 15:05:23 | |
| No i miałam pierwszy fakultet. WYdaje się, że będzi ok. Mam już wszystkie książki, nareszcie. Jutro moje pierwsze spotkanie z kursu prawa jazdy :P Bliho, czy wy też jedziecie do Częstochowy teraz? |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 7 Wrz - 15:26:51 | |
| nie, my nie jedziemy. przynajmniej nic mi nie wiadomo. w zeszłym roku był wyjazd do Częstochowy, ale jakoś w marcu/kwietniu nie długo przed maturą, ale tylko dla chętnych. ;> no to powodzenia na jazdach. ja już się szykuję na egzamin. mam stracha jak nie wiem. ;d ale jestem dobrej myśli. ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 9 Wrz - 13:38:25 | |
| u nas wszystkie 3cie klasy jadą. nareszcie weekend! na historiach to ja usypiam... i oczywiście w następnym tygodniu mamy juz masę sprawdzianów/wypracowań/kartkówek... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 9 Wrz - 19:57:18 | |
| A ja tam kocham piątki i to sie nie zmieni ♥ To jest najzajebistrzejszy ( czy jak tam to nie odmienia ;D ) dzień w tygodniu. Szczególnie wieczorem ! ;D No i czwartki tez ;D Normalnie to dwa najlepsze dni w tygodniu ;p I co najlepsze - Mam swoje cudowne powody <3 Jak tam pierwsze oceny ? ; p |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 9 Wrz - 20:03:58 | |
| jakież to powody ? jeszcze nie mam żadnej oceny, ale jak mówiłam przyszły tydzień niesie ze sobą dużo możliwości uzyskania takowych xD czy dobrych to się okaże. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pią 9 Wrz - 22:56:00 | |
| - Lizzie napisał:
nigdy nie byłam na dożynkach ;D ale nie miałaś okazji czy jak? meeegaśne są! wyszalałam się na gokartach x2 a potem ogłuchłam pod sceną ;d <3 |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sob 10 Wrz - 7:36:01 | |
| Ja tam zaczęłam już pisać banalne kartkówki ale miałam taki jeden sprawdzian z Poslkiego któego nie umiałą cała klasa a to niby po 1 kl xd A ja mam powody ! A moge sie podzielić ! KOcham piątki to jkuż wiecie ;P No wy testeście z diecezji Tarnowskiej to może będziesz wiedziałą o co cho ;D No po prostu zaczęłam chodzić na Magis ( to są te takie grupki młodzieżowe w kościołach. Jest ich chyba 15 w kraju ) i normalnie jest cudownie <333 szczególnie jak mamy 'zawiązanie wspólnoty' każdy musi się przytulać do każdego ale jeszcze wczoraj miał być jeszcze buziak w policzek do tego ;D I dlatego to jest takie fantastyczne ! ;D Nooo nie tylko dlatego ;D Jeszcze do tego ten zwiastun zwiastuna BD cudownie ;D Fantastycznie ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 11 Wrz - 2:28:29 | |
| nie tylko dlatego? czyżbym wyczuwała zakochanie w powietrzu? ;D jeeej, ja jestem niereligijna, więc wszystkie takie rzeczy brzmią dla mnie jakby sekciarsko ;d ale moim zdaniem w tej kwestii absolutnie nie można się przejmować, bo jest skrzywione feest ;] |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|