|
|
Autor | Wiadomość |
---|
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Co słychać? Sro 14 Gru - 19:29:07 | |
| wehh...puścili by znowu na comedy central bo nie mam co oglądać! |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Co słychać? Czw 15 Gru - 14:13:23 | |
| ale chyba chodzi. bo jakieś maratony reklamują i tam jest Dr. Cox.
|
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 15 Gru - 17:40:02 | |
| oo..musze sprawdzic, ale pewnie chodzą tak, że nie bd mogła oglądać przez lekcje -,- |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 15 Gru - 18:12:54 | |
| nie wiem w jakie dni, ale chyba o 19. acj, tęsknie za jd/turk |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Co słychać? Nie 18 Gru - 17:43:11 | |
| jakieś plany na Sylwestra macie? ;) C, partnera na 100-dniówkę już masz? a, miałam się pytać. prawko już zdane? ;) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Nie 18 Gru - 17:48:17 | |
| plany na sylwestra....chyba domówka u znajomych ;))
partnerzyy..no no, chwalcie się waszymi przystojniakami ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Gru - 12:40:40 | |
| cos tam planuje na sylwestra, ale jeszcze nic konkretnego. zdaje dopiero 30 grudnia, bo tyle się teraz czeka..... |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Gru - 14:04:58 | |
| a, ok. ja najprawdopodobniej na jakąś imprezę z koleżankami idę, ale jeszcze nic pewnego. ło matko, myślałam, że już masz za sobą. to kiedy skończyłaś kurs, ile czekałaś? u mnie tak z 2-3 tygodnie, się czekało, a teraz to nawet egzaminy w sobotę robią - tylu chętnych, |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Gru - 14:33:21 | |
| chyba zaraz na początku grudnia byłam się zapisać na egzamin. z miesiąc trzeba czeakać.... |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Gru - 14:47:38 | |
| Moje plany na sylwestra.....hmm... przygarniam moje 'siostry' [czyt. koleżanki] do siebie, ponieważ stwierdziłam że po co marnować kilka domów skoro można się spotkać w jednym? :-DDD Może jeszcze kilka osó przygarnę żeby było bardziej śmiechowo... no i oczywiście żeby było więcej głupich zdjęć (hmm... sądząc po tych ostatnich zdjęć z kręgielni te mogą być jeszcze bardziej przerażające... :-DD) :-PP |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Pon 19 Gru - 20:26:21 | |
| a kiedy zaczynałaś, bo mi się wydaje, że dość dawno - nie jakoś w październiku? no, ale z drugiej strony u Ciebie większe miasto niż u mnie, to się dłużej czeka. to powodzenia życzę! ;> A, potem się pochwalisz zdjęciami. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Gru - 13:04:22 | |
| Żebyscie wszystkie umarły ze śmiechu a ja ze wstydu...? hmm.. :-DD Jeszcze nie czas was zabijać śmiechem xd
Ludzie, kuźwa śnieg w końcu się pojawił (a przy najmniej u mnie, w Sączu:-) ) i z tego powodu prawie oberwałam śnieżka -.- No i cudownie.. śnieg na święta...♥ |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Gru - 13:25:25 | |
| no... dawno zaczęłam. przedłużyło mi sie to trochę, fakt. a, zapomniałam o partnerze. a raczej jego braku na studniówkę |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Gru - 16:25:02 | |
| C, na pewno kogoś znajdziesz ;)) |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Gru - 19:05:22 | |
| nie przejmuj się, też nie mam partnera. a trzeba kogoś zabrać, bo już 100-dniówka zapłacona za parę. poza tym nie mam zamiaru siedzieć całą imprezę. tylko kogo zaprosić? ;> |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Wto 20 Gru - 20:19:31 | |
| MNIEE! A, jako ze w NS śnieg to u mnie teżż..;D ślicznie, ale i tak pewnie stopnieje. jutro kraków! nie mogę się doczekać tej krakowskiej świątecznej atmosfery ;)) |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 10:16:19 | |
| Robiłyście już jakieś ozdoby świąteczne? Ja wczoraj robilam pomarańcze + goździki Piękny zapach *.* I dziś zrobiłam z cytrynami też Polecam! ;) I już prezenty rodzince kupilam! Ahhh, nareszcie! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 12:59:00 | |
| ok, biorę Cię B ze sobą! ;> u mnie dzisiaj też pada, ale jakoś w tym roku mnie śnieg nie cieszy. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 13:01:23 | |
| u mnie popadało i... właściwie to tyle. już chyba więcej śniegu 'sypie' tutaj niż w ogóle :P E, nic nie robiłam jeszcze, ale wyrażę się artystycznie na ciasteczkach! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 13:15:10 | |
| Ja dzisiaj ubieram choinke i wgl stroje dom bo zawsze zostawiałyśmy to z mamą na ostatnią chwilę i ledawo co si ę wyrabiałyśmy więc dziś wyjątkowo wcześniej się tym zajmiemy A co do śniegu: u mnie dalej jest Jeszcze dosypało minimalnie w nocy i mało co topnieje |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 16:23:51 | |
| a u mnie zero śniegu. ;( wczoraj, czy przedwczoraj rano padało i już myślałam, że może jednak będą białe święta, ale niestety nie.
co do Sylwestra, to zostałam zaproszona na domówkę do kolegi, ale w sumie nie wiem czy pójdę, bo mało moich znajomych będzie. ale z drugiej strony więcej możliwości nie mam, a zawsze lepsze to niż sylwester z Polsatem ;)
a przede mną i mamą dylemat: żywa czy sztuczna choinka? ;D |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 18:53:49 | |
| ja akurat bym wolała zero śniegu, ale co zrobić? ;p jeżeli Ci to jakoś pomoże, to ja mam żywą choinkę. |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 19:45:16 | |
| ja mam sztuczną choinkę tak jak co roku ) A u mnie cały czas sypie Chyba od 4 godzin ;p Was nie cieszy ale za to ja się cieszę nim za was [mowa o śniegu :DD]. Zresztą od zawsze tak miałam ;p |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Co słychać? Sro 21 Gru - 22:00:03 | |
| Crazy podrzucisz jedno ciacho? Aliosea - też już mam ubraną choinkę <33 I do tego białą! |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? Czw 22 Gru - 17:12:40 | |
| też mam choinkę już <3 i śnieg też jest, nawet dalej sypie ;)
dziś titanic, hoohoho xD |
|
| |
| Temat: Re: Co słychać? | |
| |
|
| |
|