|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Przyjaźń damsko-męska Pią 13 Maj - 8:45:51 | |
| Myślicie, że coś takiego może istnieć? A może same macie, jakiegoś przyjaciela? |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pią 13 Maj - 11:34:10 | |
| N oczywiste, że może. Najlepiej to mieć kumpla geja. Z własnego doświadczenia wiem |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pią 13 Maj - 14:19:41 | |
| też uważam, że istnieje. oczywiście dopóki któreś się nie zakocha w drugim. ;d nie wiem skąd te uprzedzenia do przyjaźni damsko-męskiej. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Sro 18 Maj - 13:26:12 | |
| no ale czy to się zazwyczaj tak nie kończy :P? mam na myśli przyjaźń, nie bycie kolegami. |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Sro 18 Maj - 15:10:59 | |
| nie zawsze. zależy od człowieka. ja na przykład znam kilka takich przyjacielskich 'par'. ;> |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Wto 14 Lut - 20:27:18 | |
| Ja mam nowego przyjaciela Jarka i coraz bardziej wieżę w taką przyjaźń Ostatnio przez dwa dni pisalismy do trzeciej nad ranem xd |
|
| |
koka Liczba postów : 308
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Sob 17 Mar - 17:40:59 | |
| Jasne, że może. Sama zawsze lepiej dogadywałam się z chłopakami niż z dziewczynami, mam naprawdę świetnych, wspaniałych, kochanych przyjaciół - facetów. I uważam taką więź za o wiele trwalszą niż przyjaźń damsko- damska. I łatwiejszą też. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Sro 18 Kwi - 14:07:12 | |
| chyba rzeczywiśce przyjaźń damsko-męska jest łatwiejsza. Dziewczyna z dziewczyną to potrafią się porządnie pokłócić. Ale sama nie mam przyjaciół-chłopaków. Kolegów tak,ale przyjaciół nie. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Sro 18 Kwi - 19:15:31 | |
| Ja ostatnio zaprzyjaźniłam się z takim Jarkiem C |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 10:18:02 | |
| Tylko, że przyjaźń jest fość bliska. Czyli trochę (mniej lub bardziej) intymna, nie jak koleleżeństwo. No nie wiem... nie powiem nic z doświadczenia, więc co ja tam wiem. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:22:27 | |
| Ostatnio przekonałam się, że faceci są dużo lepszymi przyjaciółmi niż dziewczyny. Bo my zastanawiamy się, co robić, a oni szybciej podejmują decyzję, jakby wiedzieli lepiej, co jest nam w danej chwili potrzebne...
Bo wiecie, kilka dni temu była rocznica śmierci mojego znajomego i byłam w słabej kondycji psychicznej, wiedziała o tym przyjaciółka i wiedział przyjaciel. Ona nie zrobiła nic, mimo że ją prosiłam, stwierdziła, że to normalne i powiedziała, że mam wziąć się w garść, a on? Nie musiałam nawet do niego dzwonić, już z samego rana przyszedł i był całym dzień. Tak, niewątpliwe faceci sa lepsi. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:24:13 | |
| Ale chyba też zależy od człowieka. Ale z tym, że dziewczyny zazwyczaj wsyztsko muszą przemyśleć to zazwyczaj racja. |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:25:21 | |
| Pewnie tak, ale wśród ludzi w moim otoczeniu zazwyczaj to się sprawdza, niestety. Nie mam szczęścia do znajomości z dziewczynami xD |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:28:33 | |
| Ja jak do tej pory nie miałam okazji spotkać, jakiegoś chłopaka, który mógłby być przyjacielem Na pewno to trochę inna relacja ;p |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:30:29 | |
| Ja miałam to szczęście, że znalazłam przyjaciela, praktycznie od razu, bo znamy się prawie od maleńkiego, zawsze byliśmy blisko i tak dalej . Czasem się zastanawiam czy to nie jest po prostu przyzwyczajenie ;d |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:34:33 | |
| O, jak byłam mała to kolegowałam się tylko z chłopakami. Miałam dwoch przyjaciół. jednego kompletnie nie pamiętam (tylko ze zdjęć), bo się wyprowadził. Z drugim chodziłam jeszcze do podstawówki, ale jakoś kontakt się nam urwał ;p |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:35:46 | |
| Nie lubię urwanych kontaktów... Miałam też właśnie dobrego kumpla, ale wyjechał za granicę i zawsze się zastanawiam czy mnie pamięta i co o mnie myśli, jeśli pamięta. Głupio tak |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Czw 7 Cze - 20:42:41 | |
| Właśnie z tym drugim to nawet nie wiem, jak się kontakt urwał szczerze mówiąc xD jakoś tak w ogóle ze sobą nie rozmawialiśmy, ani nic. A zawsze mi mama wypomina nasze zabawy ==" |
|
| |
lermans Liczba postów : 124
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pią 8 Cze - 14:18:16 | |
| Pewnie, że istnieje Sama mam takich 3 najlepszych |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pią 8 Cze - 14:38:18 | |
| przyjaźń damko-męska jak najbardziej ISTNIEJE ! Sama mam kilku przyjaciół płci męskiej. A poza mną znam również jeszcze pare przypadków. Moja koleżanka zawsze mi mówiła że nie istnieje bo albo któreś się zakocho, ale nie będzie chciało o tym mówić lub się pokłócą i przestaną się do siebie odzywać- a dla mnie jest to totalna bzdura ;p |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pią 8 Cze - 19:10:15 | |
| No to zazdroszczę takich przyjaciół |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska Pon 11 Cze - 15:55:27 | |
| Szczerze powiem, że chłopak przyjaciel to coś wspaniałego! Opieprzy, że się tak wyrażę jak trzeba ale też wesprze! Naprawdę z chłopakiem można gadać na takie tematy co z dziewczyną się raczej nie pogoda |
|
| |
| Temat: Re: Przyjaźń damsko-męska | |
| |
|
| |
|