|
|
Autor | Wiadomość |
---|
koka Liczba postów : 308
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 17 Kwi - 20:10:57 | |
| Ja za Marshallem nie przepadam, jak dla mnie - jest za bardzo "rozmiękły". |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Sro 25 Kwi - 12:37:39 | |
| Dla mnie Marshall jest najśmieszniejszą postacią Ta akcja Robin z helikopterem byłą dobra ;p |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 15 Maj - 10:20:36 | |
| Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie napiszę nic więcej, bo nie wiem, czy oglądałyście finał sezonu. |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 15 Maj - 12:48:39 | |
| błaaagam! nie mów, bo nie oglądałam jeszcze i najgorsze, że nie mam kiedy to zrobic, bo mam mega dużo nauki aaaaa |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 15 Maj - 12:55:38 | |
| pierwsza część jest lepsza od drugiej (bo trwa 40 minut cały odcinek) Ale mam teorię, co do żony Teda. Nie ma ona nic wspólnego z nowym odcinkiem, więc możecie czytać. Żoną Teda będzie wg mnie..... przyrodnia siostra Barneya! Oglądałam ostatnio bodajże odcinek Legendaddy i tam jest ta 'przyrodnia' rodzina Barneya. Jest ojciec, matka, syn i córka. Tylko, że córki (czyli przyrodniej siostry Barneya) nie widzimy, bo jest na STUDIACH! Ted widział podobno swoją żonę, jak pomylił klasy, kiedy uczył. I poznał ją na ślubie Barneya, więc mogła tu być jego siostra. Taka moja skromna teoria spiskowa. |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 15 Maj - 20:25:21 | |
| ohoohho dobre Crazy! ;D
MATKO. finał. że niby WTF ROBIN?! |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Wto 15 Maj - 20:48:42 | |
| Żeby Lizzie przez przypadek nie przeczytała, piszę w spilerze - Spoiler:
Szczerze to Robin i Barney tyle razy się rozchodzili, że nie zdziwiłabym się, jakby ślub nie wypalił Mówiłąm już, że nie jestem fanką Robin/Barney, więc stąd to moje nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Zresztą miała być jeszcze historia Robin i tego faceta w brzydkiej koszuli! A, i Marvin Waitforit Erikssen rządzi !
|
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Sro 16 Maj - 19:17:06 | |
| waitforit.. umarłam hahaha boskie. ale fakt, może nie wypalić. w sumie ich nie chce razem XD |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Sro 16 Maj - 20:23:16 | |
| no nareszcie ktoś, kto się ze mną zgadza ! Barney/Robin to fajna wizja, ale tylko tyle. Lepszymi postaciami są osobno. |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Czw 17 Maj - 19:34:10 | |
| dokladnie...mogli razem być tam przez jakiś czas, ale tylko wtedy xD |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Sob 19 Maj - 20:27:35 | |
| w końcu obejrzałam, jakoś udało mi się bez spoilerów. Ja czuję, że ich ślub nie wypali. Poza tym Robin, jak Ted do niej przyszedł taka spanikowana była. To byłoby zbyt proste, gdyby po prostu oni się ożenili. mimo wszystko kibicuję im, choć Quinn też była spoko. A Waitforit mnie rozwaliło |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę Nie 20 Maj - 8:29:47 | |
| ale zanim dojda do slubu w 8 sezonie to pewnie i tak troche minie. A tam Ted ma poznac zone.... |
|
| |
| Temat: Re: Jak poznałem waszą matkę | |
| |
|
| |
|