| Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna | |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Pią 6 Sie - 14:35:58 | |
| - Cytat :
- Fani Eminema i Rihanny z niecierpliwością oczekiwali na premierę teledysku do ich pierwszego wspólnego singla. Utwór Love the Way You Lie już zdążył wspiąć się na szczyt amerykańskiej listy przebojów. Klip z pewnością sprawi, że będzie je jeszcze trochę okupował. Zadebiutował w sieci kilka godzin temu.
Tak, jak zapowiadano, w teledysku występują Megan Fox i Dominic Monaghan. Wcielają się w parę, która tworzy bardzo toksyczny związek. Kłócą się, a za chwilę uprawiają seks. Kończy się na tym, że cały ich dom staje w płomieniach z nimi w środku. Eminem i Rihanna są narratorami opowieści. Z zewnątrz przypatrują się płonącemu domowi, próbującą zrozumieć, co tam zaszło.
Nie ma wątpliwości, że to jeden z lepszych teledysków ostatnich miesięcy. Spodziewajcie się, że często będziecie go widzieli w telewizji. Teraz możecie go obejrzeć u nas: http://www.pudelek.pl/artykul/26438/juz_jest_teledysk_eminema_i_rihanny_wideo/http://w402.wrzuta.pl/film/1yPP35DhER2/eminem_-_love_the_way_you_lie_ft._rihannamówiłam już jak bardzo nienawidzę megan foks ? ale nie mogę jak oni się całują <3 |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Pią 6 Sie - 20:15:47 | |
| Rihanna wygląda jak Missy Elliot (czy jak jej tam) O.o Nie lubię Rihanny i Megan Fox... |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Pią 6 Sie - 20:45:00 | |
| - Crazy napisał:
- Rihanna wygląda jak Missy Elliot (czy jak jej tam) O.o
OMG kolejna osoba to mówi :P |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Sob 7 Sie - 13:22:18 | |
| - Muvee napisał:
- Crazy napisał:
- Rihanna wygląda jak Missy Elliot (czy jak jej tam) O.o
OMG kolejna osoba to mówi :P czyli sobie nie ubzdurałam ? no, ale wygląda trochę :suspect: |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Nie 8 Sie - 14:49:37 | |
| oj tam oj tam :P ostatecznie Missy jest sponio xD |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Pon 9 Sie - 15:16:55 | |
| bez kitu, rihanna wygląda jak missy hahaha ale klip doobry. opowiada historię i nie jest komputerowy <3 |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Pon 9 Sie - 18:07:00 | |
| jest namięęętny i z pomysłem <3 |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 15:16:20 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 17:27:42 | |
| to pudelek, wiec wiadomo jak to trzeba traktować ;D ale hahahahhahahha doooobree, ci z pudelka to mają poryte mózgi, albo raczej ich nie mają ;o |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 17:34:59 | |
| ja bym się tam cieszyła z tej pary :P |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 17:49:01 | |
| ale to pewnie gówno prawda poza tym co to za babcia co opowiada publicznie o tym w kim jej wnuczek sie zakochał ;D |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 18:04:15 | |
| babcia, której się marzy kariera xD nie mam zaufania do źródła, ale nie wykluczone, że z tej ognistej współpracy coś się wyłoniło ;> w końcu tłuuuumy facetow lecą na Rihanne. |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 19:02:40 | |
| dla mnie ona jest straszna, ale ja nie jestem facetem wiec pewnie dlatego tak sadze xD ale byliby ciekawą parą. |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Wto 10 Sie - 19:15:11 | |
| |
|
| |
Bliho Liczba postów : 1857
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Sro 18 Sie - 10:52:27 | |
| na początku piosenka była dla mnie na out, ale teraz uważam, że jest bardzo dobra ! ale nadal jakoś nie mogę się przekonać do Eminema - refren Rihanny boski, reszta ujdzie w tłumie jak dla mnie ;) a co do teledysku to przyznaję, mimo że też nie przepadam za Megan, że świetnie zrobiony i oddaje sens piosenki <3 |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Czw 19 Sie - 10:44:44 | |
| ta piosenka jest boska < 33333 |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Czw 19 Sie - 15:11:32 | |
| a dla mnie to od początku najlepszy kawałek z płyty<3 |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Czw 19 Sie - 16:04:25 | |
| - Muvee napisał:
- a dla mnie to od początku najlepszy kawałek z płyty<3
Not Afraid, No Love z Wayne'em i Space Bound lepsze moim zdaniem ;D mi na początku się ta pisoenka średnio podobała. |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Czw 19 Sie - 17:07:44 | |
| tak właśnie myślałam, że będziesz innego zdania :P Not afraid u mnie #2 ;) |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Czw 19 Sie - 17:22:02 | |
| - Muvee napisał:
- tak właśnie myślałam, że będziesz innego zdania :P Not afraid u mnie #2 ;)
aż taka przewidywalna jestem? ale dobra nie będę robić ot (który uwielbiam róbic <3) :bounce: |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Nie 22 Sie - 14:07:54 | |
| stwierdziłam, że najbardziej melodyjna, wpadająca w ucho i najbardziej singlowa piosenka Cię nie zadowoli |
|
| |
| Temat: Re: Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna | |
| |
|
| |
| Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna | |
|