Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
hmm ciężko określić. uwielbiam skórzane ramoneski, ćwieki, trampki, ale lubię także sukienki, spódniczki, snikersy, duże bluzy z kapturem ;) taki miszmasz
Bliho
Liczba postów : 1857
Temat: Re: Nasz styl Sro 20 Kwi - 17:44:57
u mnie zależy od humoru. ale podobnie jak u Lizzy, miszmasz, trochę sportowego stylu, trochę czegoś bardziej dziewczęcego. ;>
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Nasz styl Sro 20 Kwi - 18:51:39
ja tak samo. zresztą zalezy od humoru. bo jak mi się nic nie chcę, to byle jaki tshirt, spodnie, a jak już mi się chcę jakoś lepiej, czy inaczej wyglądać no to jest jakaś różnica
Excline
Liczba postów : 3001
Temat: Re: Nasz styl Sro 20 Kwi - 19:34:09
Ja bluzy, trampki, rurki. Nienawidzę sukienek, spódnic, bluzek z dekoltem. Żadnych dziewczęcych rzeczy.
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Nasz styl Czw 21 Kwi - 11:13:17
różnie. jeśli mam się ubrać na elegancko to się ubieram, jak idę spotkać się z przyjaciółmi na luzie. ale przewaga: jeansy, t-shirt, trampki.
koka
Liczba postów : 308
Temat: Re: Nasz styl Sob 17 Mar - 20:50:33
Uwielbiam się ubierać sportowo, najchętniej chodziłabym w samych bluzach z kapturem i luźnych spodniach, plus trampki, ale czasem lubię też ubierać spódniczki i sukienki, a już w ogóle uwielbiam OBCASY <3