|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 11 Gru - 17:08:15 | |
| - Crazy napisał:
- Muvee napisał:
- też chciałabym coś zmienić w mojej fryzurze, ale nie wiem co:< wszyscy się zmieniają, tylko ja ciągle wyglądam tak samo
ditto in polisz plis ;P |
|
| |
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 11 Gru - 17:13:34 | |
| - Muvee napisał:
- Crazy napisał:
- Muvee napisał:
- też chciałabym coś zmienić w mojej fryzurze, ale nie wiem co:< wszyscy się zmieniają, tylko ja ciągle wyglądam tak samo
ditto in polisz plis ;P chodziło mi o ten znaczek - II - (jak nie chcesz przepisywać czegoś jeszcze raz. on się chyba tak nazywa ;p ) |
|
| |
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 11 Gru - 17:26:42 | |
| aaa okej :P nie wiedziałam;>
a u Ciebie jak z farbowaniem? bo ja jak pofarbuje całe znowu, to mi chyba wszystkie wypadną, a jak rozjaśnię końcówki, to nie będą mi się kręciły :< |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Nasze włosy Pon 13 Lut - 9:55:08 | |
| Ja bd całe rozjaśniać |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 17 Mar - 9:25:57 | |
| Już po maturze chcę włosy przearbować. I nie wiem, czy całe na jakiś kolor (brąz wpadający w rudy) czy poszaleć z kolorowymi końcówkami... |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 17 Mar - 13:41:55 | |
| O trzeba się farbnąć. Może brąz? |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 17 Mar - 14:17:09 | |
| ja bym po maturze, na wakacje poszalała z końcówkami, a tak na koniec lata machnęła się na ten brązoworudy ;P ja chyba też przefarbuje sie na jakiś brąz, ale to w czerwcu i szamponetką. |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 17 Mar - 14:38:40 | |
| wlasnie zastanawiam sie czy tak nie zrobic. Tylko jeszcze jaki kolor koncowki :p |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 17 Mar - 22:59:00 | |
| ja właśnie wczoraj kupiłam farbę..'czekolada' ;) bd farbować w najbliższym tygodniu pewnie. chcę mieć taki wyrazisty ten kolor, bo już mi schodzi mój poprzedni (takie przebłyski rudego) i teraz już chcę właśnie czekoladowy żebym nie miała mojego naturalnego, takiego 'nudnego' brązowego |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 18 Mar - 7:15:31 | |
| też mam 'nudny' brązowy, jak większość osób. raz miałam (szamponetka) czekoladowe i super to wyszło. |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 18 Mar - 7:59:29 | |
| Czekolada? Brzmi fajnie!;) |
|
| |
blackyqueen Liczba postów : 2154
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 18 Mar - 10:21:08 | |
| ja już normalnie farbą, oby tez dobrze wyszło ;)) |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Nie 18 Mar - 10:23:52 | |
| własnie z szaponetką był taki eksperyment, jak to wyjdzie. i teraz chyba normalna też |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Pią 13 Kwi - 19:19:58 | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Pią 13 Kwi - 19:22:19 | |
| matko, ja też. tylko czekam na maj, kiedy będę wolna i poszaleje i właśnie nie wiem, czy nie zabawię się takim rudym! |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 19 Maj - 10:12:33 | |
| no i stało się: mam rude włosy! |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sob 19 Maj - 20:19:27 | |
| to czekamy na zdjęcia ;P
ja się waham pomiędzy rudobrązowym a brązowym. ale to gdzieś za miesiąc, jeśli się zdecyduję kiedykolwiek ;P |
|
| |
lermans Liczba postów : 124
| Temat: Re: Nasze włosy Pon 21 Maj - 19:21:00 | |
| Ogólnie w moich włosach podoba mi się tylko kolor i to, że są proste. Strasznie mi się przetłuszczają i muszę je myć codziennie. |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Pon 21 Maj - 20:05:07 | |
| jej, ja też. na drugi dzień po myciu już są okropne. jeszcze przez KStew nabyłam nawyk przeczesywania włosów ręką, co tylko to pogorsza... |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 23 Maj - 18:33:20 | |
| mnie się ostatnio bardzo przetłuszczają i muszę myć codziennie. jeszcze niedawno wystarczyło jak myłam co drugi dzień. W moim przypadku wiele chyba zależy od szamponu.
Moje włosy też są proste, ale akurat mnie nie cieszy to za bardzo, bo chciałabym mieć fale. |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 23 Maj - 18:51:09 | |
| też mam proste, jak drut. i w ogóle nie puszyste. co zakręce, to zaraz mi się prostują ==" |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 23 Maj - 19:14:30 | |
| Mam tak samo. I na dodatek są bardzo cienkie. Szybko się niszczą. Prawie nie prostuję, nie kręcę a są zniszczone. Poza tym to nienawidzę wilgoci, okropnie działa na moje włosy. Koszmar. Wywijają się we wszystkie strony. Ale to chyba problem wielu osób ;P |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 23 Maj - 19:17:53 | |
| Tez mam cienkie! I to strasznie. Jak się je weźmie 'w garść' to nawet nie jest połowa włosów innych ludzi ;p Niektórzy mają takie genialne grube włosy. Dalej nie mam zdjęcia rudej siebie, a jestem dumna z koloru, więc mogę tylko pokazać, jaki mniej więcej mam: |
|
| |
aliosea Liczba postów : 328
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 6 Cze - 10:13:50 | |
| Kocham moje włosy ! nie ścinałam ich od ponad roku i są minimalnie zniszczone tylko dlatego ze je często prostuje bo nie zawsze podobają mi się moje fale Co do koloru to mam wiele ! z przodu mam jasny odcień blondu, dalej trochę ciemniejszy odcień blondu ale z tyłu taki ciemny brąz podchodzący już pod czarny. Farbować na razie nie chce - bo lubie te kolory - często słyszę: "Ale ty masz kolorowe włosy!" a mnie to tak strasznie śmieszy! Co do mycia to różnie. Raz myje co dwa dni, raz codziennie ale to zależy od szamponu. Jak używałam Palmolive zielony i nie musiałam codziennie myć. Raz mi sie zdarzyło że miałam włosy jak dopiero co umyte przez 3 dni (gdy nie myłam włosów) o.O Teraz tylko czekam aż mi jeszcze podrosną :p |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy Sro 6 Cze - 10:15:53 | |
| Ja mam mega zniszczone końcówki, bo dawno ich nie ścinałam ... Zazdroszczę, że nie musisz tak często myć. Moje już czasami po cały dniu wyglądają masakrycznie ... |
|
| |
| Temat: Re: Nasze włosy | |
| |
|
| |
|