Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Los numeros Czw 24 Mar - 17:46:06 | |
| - Cytat :
- "Los numeros" to historia policjanta Kuby (w tej roli Lesław Żurek), który trafia kumulację na loterii ale zamiast otrzymać wygraną w wysokości 17 milionów, zostaje oskarżony o próbę jej wyłudzenia. Kłopoty to dla Kuby specjalność, więc przekręt, na trop którego wpada, burzy jego policyjną krew. Prawdziwej kumulacji przygód i kłopotów, w które wpadnie seksowny policjant towarzyszyć będzie kumulacja pięknych kobiet. Wokół Kuby krążyć będą przebojowa prezenterka loterii Iwonka (Weronika Książkiewicz), piękna prawniczka Marta (Tamara Arciuch) oraz sąsiadka Ania (w tej roli debiutująca na dużym ekranie Justyna Schneider). Czy Kubie uda się udaremnić przekręt stulecia? Czy odnajdzie prawdziwą miłość? Uruchamiamy maszynę losującą i przystępujemy do działania... bo aby wygrać swój los, trzeba ryzykować i grać!
Polska premiera: jutro. |
|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Re: Los numeros Czw 24 Mar - 17:49:12 | |
| w innym temacie pisałam, żeby nie zrażać się do słow 'polska produkcja', ale tu ujawni się moja hipokryzja jeszcze tvn to produkuje to od razu do głowy mi przychodzą te schematyczne ich seriale. widziałam tylko fragment u Wojewódzkiego. |
|
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Los numeros Czw 24 Mar - 17:58:12 | |
| Pewnie kolejny słaby film |
|
Muvee Liczba postów : 1736
| Temat: Re: Los numeros Pon 4 Kwi - 15:32:03 | |
| TVN psuje imię 'polskich produkcji'! |
|