Stało się. Robert Pattinson i Kristen Stewart wystąpią w scenie erotycznej w czwartej części serii "Zmierzch", zatytułowanej "Przed świtem".
Jak ujawnił brytyjski dziennik "The Sun" widzowie czwartej części serii "Zmierzch" otrzymają coś więcej, niż tylko nieśmiałe spojrzenia i czułe objęcia. Edward Cullen i Bella Swan wreszcie pójdą ze sobą do łóżka.
"[Nasze relacje] staną się bardziej fizyczne" - "The Sun" cytuje słowa Stewart. "Może nie będzie to szybszy film, ale na pewno bardziej fizyczny" - uściśliła gwiazda, dodając, że bohaterów serii wreszcie czeka ślub.
czytaj dalej
"Będą mężem i żoną, będą mieli dzieci. Takie rzeczy się zdarzają. Wreszcie widzowie zobaczą ich w łóżku" - ujawniła gwiazda.
Miesiąc temu producent filmowej sagi "Zmierzch" - Wyck Godfrey - potwierdził, że Pattinson i Stewart są parą.
Pogłoski o rzekomym romansie Pattinsona i Stewart angażowały prasę brukową od 2008 roku, kiedy na ekrany trafił premierowy film serii "Zmierzch". Sami zainteresowani nigdy oficjalnie nie potwierdzili swego związku, teraz wyręczył ich producent : "Są razem" - powiedział Wyck Godfrey.
Wyraził też nadzieję, że ich romans nie skończy się zbyt szybko, wszak w producenckich planach są jeszcze dwa filmy serii.
"Myślę sobie: 'Mój Boże, mam nadzieję, że zostaną ze sobą'. Gdyby się rozeszli, moglibyśmy mieć problem na planie kolejnego filmu" - przyznał zapobiegliwy Godfrey. "Muszą tę miłosną historię pociągnąć jeszcze przez dwa filmy" - dodał producent.
Ekranizacja ostatniego tomu sagi "Zmierzch" - "Przed świtem" - zostanie rozbita na dwa filmy. Reżyserem będzie zdobywca Oscara Bill Condon ("Dreamgirls" "Kinsey"). Premiera pierwszej części zaplanowana jest na listopad 2011 roku, kiedy do kin trafi ostatni film serii - tego producenci nie podali.
Nie ma to, jak miłe słowa od producenta :roll: