Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
Temat: Re: Pretty Little liars Nie 18 Mar - 11:34:12
mona? Ale dziwnie. Nie wiem, jaka jest w ksiazce, ale w serialu nie pasuje.
blackyqueen
Liczba postów : 2154
Temat: Re: Pretty Little liars Nie 18 Mar - 17:05:25
no tak serial sie rozni od ksiazki ;) btw zwiastun nowego odc:
z tego co widzialam, ze spekulacji fanow, niektorzy mysla ze A to Ezra..
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Pretty Little liars Nie 18 Mar - 17:29:45
aaaaa, już chce ten odcinek. też przez pewien czas go podejrzewałam, bo jest taki nijaki (?). Niewiem, jak to określić. Nie, że go nie lubię, bo bardzo go lubię, ale podejrzewałam go. teraz to już nie wiem.
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Wto 20 Mar - 8:10:17
nie czytaj tego, jak nie oglądałaś najnowszego odcinka!
Spoiler:
A jednak Mona Trochę się zawiodłam, ale cóż. Mona została A, żeby się zemścić za odebranie jej przyjaciółki (yj. Hanny), tak? A one się zaprzyjaźniły już po śmierci Alison? Jak tak to wczesniej też była A? No i jest to całe Team A z Jenną, Garettem, Mellisą, Lucasem (?) i tym całym Czarnym Łabędziem. Ciekawe, kto to. Jeszcze Maya nie żyje... W sumie nie lubiłam jej. Trochę głupio zrobili, że tak wszyscy się zeszli pod koniec (Spencer i Toby, Hanna i Caleb, Aria i Ezra). Ok, to tyle na razie moich przymyśleń.
kiedy następny sezon ?
blackyqueen
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 21 Mar - 7:18:21
smieszy mnie to, bo w sumie dalej nie wiadomo co z tym A, no bo okey Mona już jest 'załatwiona' że to tak ujmę, ale dalej jest TEAM A, więc.. akcja pewnie dalej bd taka sama..Mona sama nie pracowała, więc teraz ktoś inny dalej pewnie będzie męczył dziewczyny...a na końcu jeszcze ten czerwony płaszcz...a przecież Aria go chyba miała, tak? coraz bardziej mam wrażenie, że Alison żyje albo jest jakaś jej siostra bliźniaczka.. cały ten Team A jest w dalszym ciągu nie odkryty, więc dziewczyny na pewno będą miały co robić w kolejnym sezonie ;p
a sezon...no czerwiec chyba ;)
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 21 Mar - 13:23:05
ale nie podobał mi się ten finał! Naprawdę liczyłam na coś lepszego. Może Aria jest A ? wiem, naciągane, ale byłoby ciekawie. Ja tem na razie i tak Melissę najbardziej podejrzewam. No i Garetth z Tam A też siedzi, więc o dwóch mniej. Ale co to A ma do dziewczyn w ogole...?
blackyqueen
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 21 Mar - 20:54:47
też mi się wydaje, że Melissa to na pewno i tak samo Jenna wiadome...wszyscy w tym siedzą. ale właśnie..co oni mają do tych dziewczyn..?! i w sumie dawniej co mieli do Alison...
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Czw 22 Mar - 15:04:22
no właśnie... Melissa mogłaby mieć coś do Ali, ale reszta...? Eeeej i ja chce Spencer z Wrenem!
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Wto 8 Maj - 12:10:32
zwiastun 3 sezonu:
Czy tylko mnie drażni, jak dziewczyny są ubrane czasami? Tak na siłe modnie i w ogóle. Szczególnie Aria.
blackyqueen
Temat: Re: Pretty Little liars Wto 8 Maj - 15:42:03
haha o tak, wszystko mają tak ''zrobione'', nawet włosy co 5 minut ''dorobione'' do stroju. Aria musi taka być bo taka jest w ksiązce xd zawsze najdziwniejsza
aahh nie moge się doczekać. co jak co, ale ten serial zawsze jakoś mnie ciągnie. zawsze się dzieje coś ciekawego, a po takiej przerwie tym bardziej mam ochotę na nowe odcinki ;)
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Wto 8 Maj - 15:43:35
Najnormalniej i najlepiej to chyba Spencer i Emily wyglądają. Gdzieś czytałam, że nie ma być Spencer/Wren, co mnie boli.
blackyqueen
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 9 Maj - 17:34:16
o szkoda, lubię ich baardzo ;) no ale z Tobym też fajnie ;p
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 9 Maj - 18:24:59
nie, nie lubię Tobiego... i jeszcze wiem, że na początku Aria i Ezra mają mieć swoje sceny ^^
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Sro 6 Cze - 11:12:21
Oglądałaś nowy odcinek? Jak nie to nie czytaj ^^
Po pierwsze: co oni robią z włosami Hanny xD ? Po drugie: kiedy one się nauczą nie zostawiać laptopów itp samych...? Po trzecie: czemu one od razu nie mówią pewnych rzeczy policji? Mniej kłopotów później...
blackyqueen
Temat: Re: Pretty Little liars Nie 17 Cze - 11:35:32
to z laptopem i policją - DOKLADNIE. no ale jakby powiedzieli to by nie było serialu XD ogólnie fajnie się zapowiada...ciekawe ciekawe co z tą Jenną zrobią ;p
Crazy
Temat: Re: Pretty Little liars Nie 17 Cze - 11:53:35
no wiem, wiem, ale przyznasz, że jest to irytujące ;p No, Jenna też mnie ciekawi. Szczególnie teraz, jak wiedzą o niej. A no i czemu matka Spencer pomaga Garethowi...?