Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 14:04:00
Na początku mi się z Hilary Duff skojarzyła, nie wiem czemu O.o Nie wiem ile ona ma lat (i wiem, że fotoszop działała), ale świetnie wygląda! I teledysk ciekawy. Szczególnie ta sekwencja z koniem lub, gdy ta 'wieża' już taka wysoka jest ^^
Muvee
Liczba postów : 1736
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 14:42:55
jak zobaczyłam tego konia to myślałam, że zdechnę ze śmiechu xD ja uwielbiam początek jak ludzie rzucają wszystko i się roozbierają całując :cyclops:
Kylie spoko wyglada bez mejkpu. no i miala raka piersi (=chemioterapie) :silent:
Lizzie
Liczba postów : 1686
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 17:25:57
Teledysk naprawdę dobry. I nie taki komputerowy jakich teraz pełno. Kylie jest śliczna i jest genialną wokalistką. Już tyle lat w tym biznesie siedzi i nadal ma muzykę na wysokim poziomie.
Muvee
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 19:02:52
jest taki Kylie ;] bez elektroniki! :bounce:
Crazy
Liczba postów : 5069
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 20:46:41
Lizzie napisał:
Teledysk naprawdę dobry. I nie taki komputerowy jakich teraz pełno. Kylie jest śliczna i jest genialną wokalistką. Już tyle lat w tym biznesie siedzi i nadal ma muzykę na wysokim poziomie.
popieram! teraz mnie ta piosenka prześladuje.
Muvee
Temat: Re: Kylie Minogue - All The Lovers Wto 3 Sie - 21:17:49
Crazy napisał:
Lizzie napisał: