I Hear Voices
Witaj na I Hear Voices! Jest to forum wielotematczne, gdzie na pewno znajdziesz kąt dla siebie i poznasz masę nowych ludzi.
Zapraszamy do rejestracji i wspólnych rozmów!

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Robert o całowaniu Kristen

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość

Crazy
Crazy

Liczba postów : 5069

Robert o całowaniu Kristen Empty
PisanieTemat: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitimePią 3 Gru - 14:42:50

Robert Pattinson i Kristen Stewart będą kręcić odważne sceny w ekranizacji części pierwszej „Przed Świtem”. W tej czwartej części słynnej sagi fani najbardziej czekają na sceny z miesiąca miodowego, które producenci chcą utrzymać w sekrecie.
Pattinson niedawno rozmawiał z „Now Magazine” o tym, jak to jest całować Kristen.

Kiedy zaczęliśmy sceny pocałunku, zapomniałem, że jesteśmy otoczeni masą ludzi. Za bardzo dałem się ponieść. W momencie kiedy pocałunek się kończy, dociera do mnie, że dookoła mnie stoją ludzie i po prostu odchodzę zażenowany.
Powrót do góry Go down

Bliho
Bliho

Liczba postów : 1857

PisanieTemat: Re: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitimePią 3 Gru - 18:57:14

cały Rob ! z resztą co mu się dziwić, nie ?;p
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitimePią 3 Gru - 19:21:18

właśnie xdd przy Kristen traci głowę xd < 3
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

blackyqueen
blackyqueen

Liczba postów : 2154

PisanieTemat: Re: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitimePią 3 Gru - 20:24:41

haha, dokładnie. jak tu się powstrzymać?;>
Powrót do góry Go down

Excline
Excline

Liczba postów : 3001

PisanieTemat: Re: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitimePią 3 Gru - 20:27:34

też sobie zadaje to pytanie xdd
Powrót do góry Go down
http://nakanapie.pl/masquerade

Sponsored content

PisanieTemat: Re: Robert o całowaniu Kristen   Robert o całowaniu Kristen Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Robert o całowaniu Kristen

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
I Hear Voices :: Forum :: Kristen Stewart-