|
Autor | Wiadomość |
---|
Crazy Liczba postów : 5069
| Temat: Do przeczytania Wto 28 Wrz - 15:28:13 | |
| Chwalimy się listami książek do przeczytania (bez lektur oczywiście ^^). Moja: - Cytat :
John Krakauer - Wszystko za życie
John Steinbeck - Na wschód od Edenu Sara Gruen - Woda dla słoni Dennis Lehane - Wyspa skazańców
William Golding – Władca much Markus Zusak - Złodziejka książek Stephen King - To Hugh Laurie - Sprzedawca broni Andrew Wilson - Kłamliwy język Jeff Lindsay - Demony dobrego Dextera Alan G. Gordon - Gildia błaznów. Trzynasta noc Jim Marrs - Oni rządzą światem
Christopher Moore - Baranek Harper Lee - Zabić drozda James Frey - Milion małych kawałków James Frey - Mój przyjaciel Leonard
Edgar Allan Poe - Opowieści tajemnicze i szalone
Edgar Allan Poe – Zbiór opowiadań Jeanette Winterson - Podtrzymywanie światła Thomas Harris - Milczenie owiec Jonathan Carroll - Kraina Chichów John Kerovac – W drodze Guy Burt - Bunkier Barbara Samson - Piekło siedemnastolatki : byłam dziewczyną narkomana Kevin Brooks - Lucas Dany Laferrière - Smak młodych dzięwcząt
Ostatnio zmieniony przez Crazy dnia Czw 19 Kwi - 16:07:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Excline Liczba postów : 3001
| Temat: Re: Do przeczytania Sob 28 Sty - 7:20:54 | |
| Ja chce dokończyć te co czytam a potem "pogrzebany", bo siostra mi kupiła xd |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 16:09:12 | |
| Dalej nie dorwałam "Krainy Chichów", a strasznie chcę to przeczytać! Poza tym to jeszcze "Dobry omen" Terry'ego Pratchetta i Neila Gaimana oraz "Lód" Jacka Dukaja (ej, on jest z Tarnowa! Własnie się dowiedziałam) |
|
| |
Lizzie Liczba postów : 1686
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 16:13:43 | |
| dzisiaj polska premiera nowej książki Carlosa Ruiza Zafona "Więzień nieba, więc jest to mój priorytetowy zakup. |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 16:16:38 | |
| Matko, kiedy ja książkę ostatnio kupiłam... Nie mam nic kasy, więc nie mam jak kupić. Straszne... |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 16:22:54 | |
| Ja też rzadko kupuję, bo też hajsu nie mam, a jak mam trochę tej kasy to się okazuje, że mam milion pięćset innych ważniejszych rzeczy do kupienia. |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 16:24:33 | |
| Niektóre ksiązki są strasznie drogie! I to zazwyczaj te dobre... 24 (chyba) kwietnia Dzień Książki to może wtedy na coś naciagnę rodzicow :P |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 19 Kwi - 18:48:46 | |
| Narazie czeka "wielki marsz" Kinga ;) |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 26 Kwi - 13:53:38 | |
| - Lizzie napisał:
- dzisiaj polska premiera nowej książki Carlosa Ruiza Zafona "Więzień nieba, więc jest to mój priorytetowy zakup.
NIE MAM PIENIĘDZY. GOD WHY. Potrzebuję tej książki bardziej niż powietrza. |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 26 Kwi - 13:56:03 | |
| Nie czytałam nic Carlosa Ruiza Zafona wciąż jest na mojej liście 'do przeczytania' |
|
| |
pond Liczba postów : 377
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 26 Kwi - 14:17:05 | |
| To zabierz się po maturze, jego książki są nieziemskie. Marina i Cień Wiatru najlepsze. |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 26 Kwi - 14:21:34 | |
| mam takie zamiar. o mamo, ile książek ja chcę po maturze przeczytać |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Czw 26 Kwi - 20:13:33 | |
| Ja chce sie wziąć za "wielki marsz" Kinga |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania Pią 27 Kwi - 10:10:09 | |
| ja już kupiłam "Więzień nieba", więc dzisiaj się zabiorę za czytanie. A propos Zafona to jeszcze "Gra anioła" jest świetna wg mnie.
Muszę przeczytać "Czerwony smok' i "Hannibal", obie Thomasa Harrisa. |
|
| |
| Temat: Re: Do przeczytania | |
| |
|
| |
|